![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, tu zici ca Lexie? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Parca si ea le banuia pe cele 2.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
No Albi voteaza'ma. Nu am nicio nerabdare de a afla ceva. Daca eram mafiot stiam (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Nu inteleg si pace logica salvarii altuia dar nah fiecare cu parerea sa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ei ce sa'ti spun Scorpi nu par cetatean... Daca vreti sa omorati oameni nevinovati incepeti cu mine... Eu instinctual incep cu Lexie, are nr7 si mie mi se pare nr de mafiot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...si eu tot la Lexie ma gandeam, uitandu-ma la lista.
Scorpi, banuiala ta e nefondata, desi te inteleg. Intr-adevar probabilitatea sa pic mafiot era destul de mare, dar spre suprinderea mea si de data asta nu s-a intamplat minunea. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, Roxi, nu stiu cat fondata sau nefondata poate fi... dar avand in vedere ca toate rolurile is trase la sorti si nu alese pe spranceana oricine poate fi, chiar si tu ca fata la san (apropo pusi Sara (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ). Si asa nush.. parca tura asta spre tine mi-a zburat gandul prima data. Si de obicei primul instinct e cel mai bun.
Si Kary cam joaca ca atunci cand era mafiot 'votati-ma votati-ma' si se enerveaza ca o banuim (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acu ca mi-ai spus Madutz .. am observat si eu ca asa a scris si Lexie. Sau cumva a completat ulterior? Nu inteleg cum mi-a scapat. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu cred ca tot pe Kary o aleg (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
La mine nu apare editat postul lui Lexie.
Bai mi se pare mie sau Book jocul asta e mai tacuta ca cel in care am fost povestitor (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ? Si ea, ca si mine, abia astepta sa incepem. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, eu zic sa ne indreptam atentia asupra lui Kary. Din motivele enumerate de voi, am impresia ca-i mafiot.
Lexie, a spus ca ma suspecteaza pe mine, dupa numele puse de Angelu', ea fiind fan Apprentice. Din cate stiu, personajul meu a castigat editia...dar asta nu inseamna ca-s mafiot. A nu se intelege ca o apar pe Lexie. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va lamuresc eu: am scris si imediat am dat edit si am completat cu ce gandisem, nu am crezut ca a mai scris cineva dupa mine.
Ideea era ca eu am urmarit The apprentice si daca as fi povestitor, pe Omorosa as face-o 100% mafioata pentru ca stiu cat de rea a fost. Cat despre Pierce, nici pentru el nu am cuvinte de lauda. Mergand dupa principiul asta, cred ca voi vota una dintre cele doua. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe mine Kary nu m-a convins ca-i cinstita la doua faze, cea cu doctorul si cea cu "votati-ma, votati-ma".
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi, acuma tu te indrepti spre Kary pentru ca am spus eu ca ati putea fi voi doua? mai mai Ia sa vedem noi pe cine votezi tu.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:28 AM |
|