IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

88 Pages V  « < 79 80 81 82 83 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: jocul de societate, varianta online III
rozy
post Apr 25 2009, 02:27 PM
Post #801

Musafir

Ca sa nu poti fi pusa in legatura cu nimeni (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post Apr 25 2009, 02:29 PM
Post #802

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Rozy, cred ca-mi atribui prea multe ganduri. Eu ma gandesc doar la sotul meu, la copii care ma asteapta acasa si la patachina aia care umbla dupa sotul meu(dac-o prind ii steg machiajuul!).
Scorpi e sigura ca o voi vota pea ea, Rozy e sigura ca nu o voi vota pe Sweet, Sweet e sigura ca nu o voi vota pe Scorpi, Book nu e sigura de nimic...
Eu inca nu votez.
are cineva de gand sa-mi spuna cum imi aranjez sprancenele? Daca nu, accept invitatia la " Frumusete pe muchie de cutit" si ii pun pe aia sa mi le scoata de tot si sa-mi tatueze altele (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Cindy
post Apr 25 2009, 02:30 PM
Post #803

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Adica vrei sa spui sa lungesc jocul aiurea. Si ba da, as fi putut sa fiu pusa in legatura cu tine sau cu Book, pentru ca nu v-am votat cand puteam sa elimin una dintre voi.

+Quote Post
Globetrotter
post Apr 25 2009, 02:33 PM
Post #804

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Prea tare!!! Gata, ma bag si eu la dans! (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) (IMG:style_emoticons/default/band.gif)
In momentul asta eu cred ca lucrurile stau asa: ori sweet cu teo, ori scorpi cu rozy.
Primul instinct ma indreapta catre scorpi cu rozy, deci e foarte posibil s-o votez pe scorpi. Ma mai gandesc.

+Quote Post
Teocris
post Apr 25 2009, 02:35 PM
Post #805

V.I.P.

iti vine costumul? yeeeeeeeeee
Nu mai dansez singura. (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)

+Quote Post
Cindy
post Apr 25 2009, 02:37 PM
Post #806

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Mai, dar de ce numai eu ma gandesc la cuplul Scorpi-Teo? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Uitati-va ca Scorpi a tot votat-o pe Teo DAR niciodata pana in final. Si asa a facut ea mereu. Si cu Jo, daca mai tineti minte si nu numai. Se ciondanesc si se voteaza ca sa induca in eroare, apoi brusc isi schimba optiunea. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
rozy
post Apr 25 2009, 02:43 PM
Post #807

Musafir

Book, zau daca imi dau seama cum gandesti. Stii cum joaca unii la wist si liciteaza la plesneala ca sa-i infunde pe toti? Cam asa si tu. Eu m-am anuntat politist cand mai erau 4 insi in joc, nu se mai da nimeni politist,si tu crezi ca mint? (IMG:style_emoticons/default/doh.gif)

+Quote Post
Teocris
post Apr 25 2009, 02:44 PM
Post #808

V.I.P.

Nu se mai da nimeni politist ca e mai destept (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
rozy
post Apr 25 2009, 02:46 PM
Post #809

Musafir

Cu asta ce ai vrut sa zici? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Adica eu sunt mafiot, si ma dau politist, iar adevaratul politist tace? Aaaa sa moara Geta sa nu-mi zici ca te referi la tine,ca esti mai desteapta si tu sti de fapt politistul? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Teocris
post Apr 25 2009, 02:49 PM
Post #810

V.I.P.

Rozy, eu zic ca nu este cazul sa vorbim urat. Nu te-am jignit cu nimic cand am spus ca adevaratul politist isi protejeaza identitatea inca.

+Quote Post

88 Pages V  « < 79 80 81 82 83 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 04:13 AM