![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca sa nu poti fi pusa in legatura cu nimeni (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Rozy, cred ca-mi atribui prea multe ganduri. Eu ma gandesc doar la sotul meu, la copii care ma asteapta acasa si la patachina aia care umbla dupa sotul meu(dac-o prind ii steg machiajuul!).
Scorpi e sigura ca o voi vota pea ea, Rozy e sigura ca nu o voi vota pe Sweet, Sweet e sigura ca nu o voi vota pe Scorpi, Book nu e sigura de nimic... Eu inca nu votez. are cineva de gand sa-mi spuna cum imi aranjez sprancenele? Daca nu, accept invitatia la " Frumusete pe muchie de cutit" si ii pun pe aia sa mi le scoata de tot si sa-mi tatueze altele (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Adica vrei sa spui sa lungesc jocul aiurea. Si ba da, as fi putut sa fiu pusa in legatura cu tine sau cu Book, pentru ca nu v-am votat cand puteam sa elimin una dintre voi.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Prea tare!!! Gata, ma bag si eu la dans! (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) (IMG:style_emoticons/default/band.gif) In momentul asta eu cred ca lucrurile stau asa: ori sweet cu teo, ori scorpi cu rozy. Primul instinct ma indreapta catre scorpi cu rozy, deci e foarte posibil s-o votez pe scorpi. Ma mai gandesc. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mai, dar de ce numai eu ma gandesc la cuplul Scorpi-Teo? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Uitati-va ca Scorpi a tot votat-o pe Teo DAR niciodata pana in final. Si asa a facut ea mereu. Si cu Jo, daca mai tineti minte si nu numai. Se ciondanesc si se voteaza ca sa induca in eroare, apoi brusc isi schimba optiunea. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Book, zau daca imi dau seama cum gandesti. Stii cum joaca unii la wist si liciteaza la plesneala ca sa-i infunde pe toti? Cam asa si tu. Eu m-am anuntat politist cand mai erau 4 insi in joc, nu se mai da nimeni politist,si tu crezi ca mint? (IMG:style_emoticons/default/doh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Nu se mai da nimeni politist ca e mai destept (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu asta ce ai vrut sa zici? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Adica eu sunt mafiot, si ma dau politist, iar adevaratul politist tace? Aaaa sa moara Geta sa nu-mi zici ca te referi la tine,ca esti mai desteapta si tu sti de fapt politistul? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Rozy, eu zic ca nu este cazul sa vorbim urat. Nu te-am jignit cu nimic cand am spus ca adevaratul politist isi protejeaza identitatea inca.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 04:13 AM |
|