![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/whoosh[1].gif)
Cum adica Teo, nu-mi spune ca tu esti politist??? Ar fi prea tare, nu mai exista mafioti si cetateni, acum sunt doar doctori si politisti. (IMG:style_emoticons/default/hohote.gif) Rozy, stai linistita, am spus doar ca mi se pare putin ciudat. Eu votez Scorpi de pe acum ca plec. Stiu ca e posibil sa fie sweet si nu ea, si daca e asa imi pare rau, dar asta e, trebuie sa iau o decizie. Sunt curioasa ce face Teo. (IMG:style_emoticons/default/yeahrite.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo,cu ce te-am jignit? Tu ai zis ca politistul e mai destept si de aia tace, de aia am zis "esti tu mai desteapta'. Daca la asta te referai,ai inteles gresit (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mai Book, serios acum...eu te-am devotat pe tine prima si te-am salvat...NU am cum sa fiu un mafiot atat de prost!!! Ma simt prost sa ma tot repet intruna....dar daca voi nu recititi posturile...v-ati da seama ca chiar nu mint jocul asta!! (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Eu nu inteleg ce vrea sa spuna Teo... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nu-mi mai puneti in gura cuvinte care nu le-am scris (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Ma duc sa ma relaxez cu o baie cu petale de trandafiri. Aerul asta de desert nu face bine tenului meu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (IMG:http://www.superbebe.ro/out/read/articles/rasfat_si_relaxare_in_timpul_sarcinii__maternitate_spa__0867ee2.jpg) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo, dar tu nu opinezi? Ca lumea cam voteaza, tu nimic.Eu cred ca tu astepti voturile tuturor,ca sa dai tu lovitura finala.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Booooook, esti figura!!! Cum poti sa nu vezi????
Nu mai avea sens sa astept pana noaptea sa mai declar pentru ca jocul nu mai ajunge la o noua noapte! Se termina acum pentru ca ambii mafioti raman in viata: Teo si Sweet!!! Gizzz.. eu prima zi am votat-o pe Rozy! Cum sa fiu cui ea? Inainte sa pleci mai uita-te un pic. Cum sa fiu pereche cu Rozy? Esti figura, zau! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
lol Rozy...E evident pe cine o sa voteze Teo. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Pe mine. Daca e ea intr-adevar partenera lui Scorpi, cum intuiesc. Lasa timpul sa curga pentru a nu da de banuit, e veche strategia.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dom'le cred ca ne e clar tuturor ca Roxi era nevinovata.
Book, cu cine sa fie Scorpi? Cu mine? Care sunt politist? (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) Raman Scorpi-Teo, Sweet-Teo. Asa ca am sa votez numitorul comun. Devotez Sweet, votez Teo |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo voteaza Scorpi ca sa ma scoaat, tu ce crezi?
Book, care ii perechea mea, mai? Roxi m-a votat, nu pot fi cu ea. Pe Rozy am votat-o eu primul joc, nu pot fi cu ea. Pe Sweet o votez acum, nu pot fi cu ea! Cu cine is?? Daca e cazul o votez acum pe Teo in loc de Sweet, mi-e indiferent, pentru ca sunt ele amandoua mafioti. Te rog mult mai citeste o data din urma si spune-mi cu cine is pereche? Castiga mafiotii! Allah, voy a morir seca! Devotez Sweet. Votez Teo!. sunteti figuri, zau.. Book? Teo va vota Scorpi si totul e gata! |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Book, daca nu intrebam de tine azi noapte, deci nu stiam ca esti cetatean, zau ca te votam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 05:25 PM |
|