IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

88 Pages V  « < 80 81 82 83 84 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia: jocul de societate, varianta online III
Globetrotter
post Apr 25 2009, 02:49 PM
Post #811

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

(IMG:style_emoticons/default/whoosh[1].gif)
Cum adica Teo, nu-mi spune ca tu esti politist???
Ar fi prea tare, nu mai exista mafioti si cetateni, acum sunt doar doctori si politisti. (IMG:style_emoticons/default/hohote.gif)
Rozy, stai linistita, am spus doar ca mi se pare putin ciudat.
Eu votez Scorpi de pe acum ca plec. Stiu ca e posibil sa fie sweet si nu ea, si daca e asa imi pare rau, dar asta e, trebuie sa iau o decizie. Sunt curioasa ce face Teo. (IMG:style_emoticons/default/yeahrite.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
rozy
post Apr 25 2009, 02:52 PM
Post #812

Musafir

Teo,cu ce te-am jignit? Tu ai zis ca politistul e mai destept si de aia tace, de aia am zis "esti tu mai desteapta'. Daca la asta te referai,ai inteles gresit (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Cindy
post Apr 25 2009, 02:54 PM
Post #813

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Mai Book, serios acum...eu te-am devotat pe tine prima si te-am salvat...NU am cum sa fiu un mafiot atat de prost!!! Ma simt prost sa ma tot repet intruna....dar daca voi nu recititi posturile...v-ati da seama ca chiar nu mint jocul asta!! (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)

Eu nu inteleg ce vrea sa spuna Teo... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Teocris
post Apr 25 2009, 02:56 PM
Post #814

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Nu-mi mai puneti in gura cuvinte care nu le-am scris (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Ma duc sa ma relaxez cu o baie cu petale de trandafiri. Aerul asta de desert nu face bine tenului meu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
(IMG:http://www.superbebe.ro/out/read/articles/rasfat_si_relaxare_in_timpul_sarcinii__maternitate_spa__0867ee2.jpg)

+Quote Post
rozy
post Apr 25 2009, 02:59 PM
Post #815

Musafir

Teo, dar tu nu opinezi? Ca lumea cam voteaza, tu nimic.Eu cred ca tu astepti voturile tuturor,ca sa dai tu lovitura finala.

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 25 2009, 03:00 PM
Post #816

Musafir

Booooook, esti figura!!! Cum poti sa nu vezi????

Nu mai avea sens sa astept pana noaptea sa mai declar pentru ca jocul nu mai ajunge la o noua noapte! Se termina acum pentru ca ambii mafioti raman in viata: Teo si Sweet!!! Gizzz.. eu prima zi am votat-o pe Rozy! Cum sa fiu cui ea? Inainte sa pleci mai uita-te un pic. Cum sa fiu pereche cu Rozy? Esti figura, zau!

+Quote Post
Cindy
post Apr 25 2009, 03:01 PM
Post #817

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

lol Rozy...E evident pe cine o sa voteze Teo. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Pe mine. Daca e ea intr-adevar partenera lui Scorpi, cum intuiesc. Lasa timpul sa curga pentru a nu da de banuit, e veche strategia.

+Quote Post
rozy
post Apr 25 2009, 03:03 PM
Post #818

Musafir

Dom'le cred ca ne e clar tuturor ca Roxi era nevinovata.
Book, cu cine sa fie Scorpi? Cu mine? Care sunt politist? (IMG:style_emoticons/default/doh.gif)
Raman Scorpi-Teo, Sweet-Teo. Asa ca am sa votez numitorul comun. Devotez Sweet, votez Teo

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 25 2009, 03:06 PM
Post #819

Musafir

Teo voteaza Scorpi ca sa ma scoaat, tu ce crezi?

Book, care ii perechea mea, mai?
Roxi m-a votat, nu pot fi cu ea.
Pe Rozy am votat-o eu primul joc, nu pot fi cu ea.
Pe Sweet o votez acum, nu pot fi cu ea!

Cu cine is?? Daca e cazul o votez acum pe Teo in loc de Sweet, mi-e indiferent, pentru ca sunt ele amandoua mafioti. Te rog mult mai citeste o data din urma si spune-mi cu cine is pereche? Castiga mafiotii!

Allah, voy a morir seca!

Devotez Sweet. Votez Teo!. sunteti figuri, zau.. Book?

Teo va vota Scorpi si totul e gata!

+Quote Post
rozy
post Apr 25 2009, 03:08 PM
Post #820

Musafir

Book, daca nu intrebam de tine azi noapte, deci nu stiam ca esti cetatean, zau ca te votam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

88 Pages V  « < 80 81 82 83 84 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 05:25 PM