![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mai nu stiu dar hai sa radem acuma toate, ce amuzant e (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Recapitulare:
Book - nevinovata Scorpi, Sweet, Rozy si eu suspecte - suspecte Scorpi, Rozy si Sweet - cele mai suspecte Votez Rozy! Ea imi da cel mai tare de banuit (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy cu cine sufletu lu Avram Iancu sa fie?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Pai cu Sweet sau cu Scorpi. Logic.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pai da Rozy ma foarte deranjeaza tonul razator si atotstiutor. E dreptul tau sa nu ma crezi, asa ca I rest my case, mai am si alte lucruri de facut. Deci eu mi-am expus argumentele cat de coerent am putut, restul ramane la latitudinea voastra. Se pare ca sunteti mult prea sigure si eu sunt cam in plus.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu Sweet pe care o votasem,si cu Scorpi care m-a votat in prima runda? Good thinking (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary se intoarce diseara. Inchiderea jocului va fi atunci, pentru ca m-a rugat sa o asteptam ca ea vrea sa inchida ca ii place Clona.
Anyway, partenera ta inca nu a votat, Sweet. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci Teo va vota Scorpi si asta e. Daca book nu vrea sa asculte, asta e. Io mai trag un dans. Zahma ya dunia zahma, zahma w'tahoo al-habayib, zahma wala 'adsh rahma, mulid we sahbuh ghayib. (IMG:http://i300.photobucket.com/albums/nn17/scorpirescu/dir.jpg) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gizas ce aveti fraticilor? Ne jucam sau ne dam in cap? (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Sa-mi tai si eu venele ca-s politist si nu ma crede nimeni? Eu zic sa jucam un scrabble sau ceva online, ca jocul asta nu mai merge (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stai calma, Rozy, Sweet doar joaca teatru. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cam ce mai poate face si ea ca sa o credem.
Sweet, nu ma impresioneaza crizele tale. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mafiot rau mafiot rau! Eu astept sa isi schimbe Teo votul in Scorpi, ca nu prea are ce face daca vrea sa castige (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sweet.. hai daca tot spui ca Teo e cu mine mafiot de ce nu o votezi cu noi, hm? Ia zi? Ca mai sigur eu is.. blabla.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu eram cu Roxi care m-a votat. Buna treaba! This post has been edited by scorpirescu: Apr 25 2009, 03:57 PM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-a dat Kary mesaj, a zis ca ajunge dupa 9, si daca vrem sa terminam,sa rugam pe cineva sa povesteasca. Ce facem? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Mai bine terminam asa cum e, ca diseara plec,si banuiesc ca nici voi nu o sa stati....
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 09:08 AM |
|