IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

88 Pages V  « < 85 86 87 88 >  
Closed TopicStart new topic
> Mafia: jocul de societate, varianta online III
Globetrotter
post Apr 25 2009, 07:35 PM
Post #861

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

(IMG:style_emoticons/default/afro.gif)
Prea tare. Bre Rozy, eu ultima data am zis asa: Perechea mafioata e ori scorpi-rozy, ori sweet-teo. Si nu stiu tu daca erai in locul meu daca iti dadeai seama sau facea mai bine. Mie mi se pare ca si tu ai jucat putin haotic, eu doar ma prosteam putin, in timp ce tu te-ai deconspirat cand nu era cazul. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
In plus, sa va zic faza: nu eram sigura si am tot oscilat intre sweet si scorpi. Asa ca m-am apucat sa scriu un mesaj in care spuneam ca o banuiesc pe scorpi dar nu pare a avea pereche, si cum perechea Sweet-Teo pare f. probabila. Si ca devotez scorpi si votez sweet. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
Si in timp ce scriam mesajul a venit maica-mea si a trebuit sa plec asa ca l-am anulat si am inchis laptopul, am zis ca daca e il scriu cand ma intorc. (IMG:style_emoticons/default/mf_surrender.gif)
Imi pare rau scorpi. (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 25 2009, 08:15 PM
Post #862

Musafir

Cum sa fiu cu Rozy, mai, daca am votat-o (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Apr 25 2009, 08:17 PM
Post #863

Musafir

M'ai aveti nevoie de povestitor? Ca nu am avut timp sa citesc (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Apr 25 2009, 08:57 PM
Post #864

Musafir

Later edit: acu' am vazut ca e final (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 25 2009, 09:02 PM
Post #865

Musafir

Dar poti sa-i faci un final din ala demn de Clona. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Apr 25 2009, 09:04 PM
Post #866

Musafir

Daca aveti rabdare cateva minute sa'mi revin dupa cutremur...

+Quote Post
kary_pink
post Apr 25 2009, 09:37 PM
Post #867

Musafir

Telenovela au vrut ladies telenovela au avut!

(IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/o-clone-rd1.jpg)

O clone se zvonea ca promoveaza cultura desertului ca vorbeste despre diferente sociale, cultura si mentalitate, ca prezinta povesti de telenovela dar cu substraturi mult mai adanci precum viata dura a unei femei arabe sau dependenta de droguri... Despre O clone se zvoneau multe insa asa cum viata este imprevizibila asa a reusit si telenovela noastre sa ne surprinda sau poate chiar actorii din ea...

Daca la inceput spiritul feminin a dorit sa arate ca femeile sunt unite si se ajuta la nevoie mai apoi soc total: in lumea desertului traiesc pana si mafioate. Poate s'ar spune ca nu e nimic surprinzator, despre arabi se stie ca sunt in stare sa'si dea foc chiar singuri in numele poporului dar cine ar fi crezut ca o femeie timida precum Latifa, mama a doi copii si mereu pe langa pantalonii barbatului ar fi fost in stare de crime?! Sau cine ar fi crezut ca Nazira cea mai mereu interesata doar de a'si gasi un barbat si'ar fi tradat neamul si ar fi omorat cu sange rece?! Nimeni....va spun chiar eu, cea care viseaza cai verzi pe pereti si fluturi roz...

Stiti cum e? Important nu este cine castiga, important este sa ne distram. Asta sa nu uitati niciodata dragii mei...

Mafioatele mana in mana Latifa si Nazira aka Teo si Sweet

(IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/1205686088.jpg)

+Quote Post
Roxana_
post Apr 25 2009, 09:46 PM
Post #868

Musafir

Felicitari doamnelor!

Si Rozy si cu Scorpi erau politist, respectiv doctor, da? Ca eu citind povestea, eram convinsa ca ele 2 sunt mafioate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

+Quote Post
kary_pink
post Apr 25 2009, 09:47 PM
Post #869

Musafir

Rozy politist Scorpi doctor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 25 2009, 10:02 PM
Post #870

Musafir

Vaaai, Roxana (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) scorpirescu mic si dragut mafiot?? Por el profeta ... Haraam haraam

+Quote Post

88 Pages V  « < 85 86 87 88 >
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 04:23 PM