![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai frate chiar credeti ca Angel ar fi riscat asa sa ma bage la linsat din prima? (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) Gizzz nu-s mafiot si nu ma luati cu faza ca ma agit ca eu ma agit mereu inocenta sau nu. Daca aveti chef de un tap ispasitor nu aveti decat sa ma votati dar spuneti ca din instinct nu din motivele de mai sus...
Ete ca iar faceti ca jocurile trecute cand m-ati omorat degeaba i mafiotii radeau pe sub mustati. Si Roxa ce sa-ti spun, intai pac ca si tu sari pe Lexie apoi pac da da hai pe Kary... |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary ai si tu dreptate cu riscatu' lu Angel, da' mai stii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Madutz mi-am expus parerea nu am incercat sa conving pe nimeni de nimic, daca eram mafiot as fi fost mai atenta la ce spun ca sa nu sar in evidenta... Tu de ce nu ai fi mafiot? Ce ai putea sa/mi spui acum cand tura asta toti putem fi mafioti (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lasa, Kary, ca asta nu e un motiv, eu cand am fost povestitor i-am pus pe Invi si Angel mafioti impreuna desi stiam cat de riscant este si cat vor avea de muncit sa scape. Si a meritat, a fost foarte amuzant! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Intre Roxi si Kary am mari dubii, pentru ca s-ar putea sa nu fie mafioate impreuna. Spun asta pentru ca Roxi a intors imediat armele catre Kary, iar daca ar fi partenera ei ma gandesc ca nu ar fi jucat atat de riscant. A facut asta fie pentru ca e cetatean si crede, ca si mine, ca e Kary mafiot, fie pentru ca e ea mafioata si vrea sa intoarca privirile de la ea spre Kary. Nu stiu de ce dar instinctul imi spune ca una dintre ele e 100% mafioata. Acum trebuie sa aflam care. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu pot spune ca nu's mafiot si atat. Si cand strig in gura mare asta, chiar nu's (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . In dreptul numarului 6 nu scria mafiot, as fi vrut eu, da' n-a fost sa fie.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bookaholic, tu de ce taci? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Din cate vad eu, esti online.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba eu zic ca Roxi putea sa sara pe Kary tocmai ca sa nu credem noi ca ele sunt impreuna. Schimbarea asta brusca a lui Roxi e tare ciudata. Zic eu.
Pe de alta parte daca toata lumea se intoarce spre Kary... inclusiv partenera ei ... ops, Kary nu poate fi. Chiar, unde-i book? |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da' Rozy si Albi de ce sunt asa tacute?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tin sa mentionez ca nu am pus personajele in functie de celebrity deci chiar nu are nici o legatura, nu mai dati vina pe mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
It's nothing personal, it's just business (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lexie daca tu ai habar de seria asta ete ca eu nu am habar si ma indoiesc ca Angelu' s'a bazat ea ca noi toate stim de seria asta si va iesi o super mafie cu acuzatii si pledoarii. Da da tocmai eu pink si roz si alea alea eram aleasa de Angel mafioata fix cu numele lu una rea al nabii ca sa ma linsati din prima... Ce o sa rad la urma de'al naibii cand o sa vedeti ca logica voastra e departe de adevar gizzzzz
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 02:45 PM |
|