![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Ce de mancaruri,Teo! Esti harnicuta tare! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ciabatta e un fel de paine? Sau e altceva? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Teo, nu ma uita cu reteta te rog (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nu te-am uitat Liftu draga. Acus o pun.
Ciabatta e o painica delicioasa, cu coaja crocanta si cu miezul moale si mai umed. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Eu iubesc ciabatta. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Azi mai pun de o portie, dar cu masline si ceva ierburi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by Teocris: Apr 23 2010, 07:42 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Si o reteta la ciabatta imi pui si mie sau este? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Est o reteta pe site Ciabatta. A mea e un pic altfel. Am gasit-o pe un blog culinar in al carei autoare am mare incredere. Tot ce am facut de pe blogul ei mi-a reusit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O voi scrie si pe asta, ca sa fie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mai ales ca mi-a iesit foarte buna.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Ma jur ca e ultima oara cand mai intru la acest topic,prajiturile Dianei sunt pur si simplu...DELICIOASE!Numai cu privirea si intru in sevraj,imi creste glicemia si imi vine sa mananc laptopul!Ciabatta lui Teo este asa cum o stiu si o mananc si eu cel putin odata pe sapatamana,sora mea are un fix cu ciabatta!
Specialitatea cu naut mi-a starnit si mie curiozitatea,maine e zi de cumparaturi si e deja pe lista! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Specialitatea de naut nu-mi iese nici mie din cap, dar azi am fost asa de zapacita si am uitat sa cumpar naut.
Teo...iti dau ragaz pana luni sa pui reteta aia cu naut (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Liftu, cand iti vine pofta de naut, sa-l pui de cu seara la inmuiat, ca e mai batos decat fasolea, ii trebuie mai mult de 12 ore de stat in apa, altfel fierbi la el de uiti de tine.
Eu nautul il fac foarte simplu: il fierb, amestec boabele cu ulei de masline, otet balsamic sau suc de lamaie, ceapa verde , gogosari in otet, cateodata maioneza, cand am rabdare, sau si mai simplu cu tahina si iese ceva supermegadeliciossssss. Nu ma mai complic cu ardei si alte chestii, dar Teo precum stim e o viteaza in ale bucatariei. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 11:02 AM |
|