IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

39 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Acneea: partea a treia
happyCat
post May 12 2009, 08:11 PM
Post #101

Musafir

Da,poti sa faci tu o incercare cu el, poate ai noroc. Am de trimis un colet pentru sora-mea oricum, asa ca il pun si pe asta acolo. Iti trimit eu un mesaj pe privat cand am rezolvat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Am mai citit despre hidroquinone si asa e, multe firme nu il mai folosesc, dar in acelasi timp stiu ca e un 'must' in cremele pentru albire.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post May 13 2009, 11:23 PM
Post #102

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Happy (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Sa fac si un prim review despre peelingul de la Dr.Kadir. Eram destul de sceptica fata de ideea peeling masca dar am zis hai sa incerc si asta. In instructiuni scrie sa il indepartez dupa 7 minute, dar nesimtind nici un discomfort (usturime, uscaciune etc.) si ocupandu-ma de altceva intre timp, am ajuns la vreo 45 de minute. Apoi am aplicat crema A-derma. Efectele au fost o piele foarte luminoasa, fina, intinsa, mai clara. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Azi dimineata parca nici nu imi venea sa ma mai dau cu fond de ten. Dar mi se pare ca si sub fondul de ten, tot transparea asa o stralucire. Sper sa nu spun in vreun moment prost, ca tot a venit si fericirea lunara.

+Quote Post
bebe_maria
post May 14 2009, 04:06 AM
Post #103

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Wow sweet ce vesti bune. Te stiu exigenta cu produsele cosmetice deci daca tu zici ca se vad rezultate chiar e de bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Poti sa imi zici numele complet al produsului? Vreau sa mi-l notez si o sa-l iau si eu peste o luna cand vin acasa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
happyCat
post May 14 2009, 06:34 PM
Post #104

Musafir

Pai inseamna ca ai ains perfectiunea, Sweet, daca aproape ca nu mai ai nevoie de fond de ten! Ptiu sa nu te deochi!

+Quote Post
Cindy
post May 14 2009, 08:36 PM
Post #105

V.I.P.

Ehh de unde atata perfectiune? Poate doar in comparatie cu pana acum, doar arat mai uman. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Bebe, se numeste "Intensive Peeling". Asupra imperfectiunilor nu as putea sa ma pronunt, e totusi prea curand, insa imi place in principal ca lasa aspectul asa de glow si fragezime. Insa rezultatele oarecum mai bune cred ca sunt si suma a tot ceea ce am folosit constant pana acum.
Oricum, produsul asta mi-a deschis interesul si spre produse profesionale. O sa mai studiez oferta... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Bebe, si asa deci vii in tara? Sa ne anunti si pe noi daca treci prin Bucuresti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
happyCat
post May 15 2009, 04:02 PM
Post #106

Musafir

Sweet, am vazut ca Boreade are crema cu 12% acid glycolic si parca mai era inca una cu 15%, acum nu mi-o aduc aminte. Asta asa, daca doresti ceva si mai concentrat. Ziceai ca tratamentul asta ultim pe care l-ai folosit are 10%?
Este un site frantuzesc, raiul dermatocosmeticelor, leguidesante ii zice.

+Quote Post
bebe_maria
post May 16 2009, 05:36 AM
Post #107

Membru de Onoare

Da sweet (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , trec prin Bucuresti, de-asta am si intrebat daca vrea cineva produse MAC (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A, in Bucuresti vreau sa-mi fac programare la o cosmeticiana care lucreaza cu produse profesioniste din gamele dr. kadir, gigi si mai era ceva dar nu-mi amintesc si vreau sa si cumpar ceva produse ce-mi recomanda ea.
Neaparat vreau ceva pt peeling si o sa intreb de asta de care zici tu.
Si eu cred ca semnele gen gropite nu se duc decat cu interventii mai profunde dar macar pt intretinerea pielii sunt bune si astea.

+Quote Post
Cindy
post May 16 2009, 04:46 PM
Post #108

V.I.P.

Bebe, nu prea citesc topicul respectiv.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sa ne spui si noua ce iti recomanda, sunt curioasa. Tu ce ai mai folosit, ai mai descoperit ceva nou? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Happy, Boreade 12 am tot folosit, acum iau o pauza dar cred ca o sa revin si la el. Neostrata parca aveau si concentratii mai mari.
Interesant site-ul, o sa il mai studiez!

+Quote Post
bebe_maria
post May 17 2009, 04:03 AM
Post #109

Membru de Onoare

Sigur va spun sweet!
Am citit din sfaturile date de cosmeticiana respectiva altor fete cu probleme diverse si mi s-a parut informata si competenta in ceea ce face. Abia astept sa merg la ea.

Produse noi am mai incercat, majoritatea de la Avene, Dr Haushuka (nu-mi amintesc exact cum se scrie) dar nu mi-a cazut nimic cu tronc... am cam lasat balta capitolul asta pt ca am de gand sa merg la cosmeticiana de care vorbeam si sper sa-mi recomande ea ceva bun bun.
A, am mai facut chestii interne gen ceai de trei frati patati, suc de legume si fructe dimineata sa curat organismul de toxine, iau ulei de peste, vitamine pt par piele si unghii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , vit c in doze mari.
Deci mai fac si eu cate ceva dar mai mult intern.

+Quote Post
clau_ely
post May 18 2009, 08:43 PM
Post #110

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,341

fetelooor!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Simt k innebunesc!! Retin-a nu are niciun efect la mine ... ma dau de 3 sapt si imi tot apar cosuri ... le simt cum colecteaza si dup-aia ies putin si se retrag iar inauntru. Nu stiu dak e bine acest lucru .. adik intra inapoi toata mizeria care ar trebui sa iasa (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ! Ma rog... Ideea e k intr-o saptamana jumate am banchetul de cls a 12-a , unde planuiam eu sa arat impecabil, inclusiv la fata. Chiar nu stiu ce sa ma mai fac .. credeam ca intr-o luna cu retin-a inceteaza cosurile sa mai tot iasa. M-am saturaat!!!

+Quote Post

39 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 10:44 PM