![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ori scrieti romaneste, ori incep cu dat BAN in stinga si-n dreapta!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Clau_Ely retin-a a este un tratament de durata, uneori trebuie sa astepti 3-4 luni pana vezi efectele pozitive iar scoaterea la suprafata a 'mizeriilor' poate sa dureze 1-2-3 luni. Nu exista o regula generala, depinde de tenul fiecaruia. Sunt persoane la care retin-a nici nu are rezultate.
Daca vrei ceva ce are efecte imediate incearca benzoyl peroxid, brevoxylul contine substanta asta. Aplic-o insa local si cu grija sa nu iriti tenul. Sau zinerit-ul, asta contine antibiotic. Mastile cu aspirina mai sunt f eficiente. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Brevoxylul usuca ca dracu. Eu ma exfoliam intr-una de la el. Nu neg, e eficient, dar imi usca moaca de aratam ca un desert. De cand mi-am luat insa benzoyl peroxide de la Daniel Kern e numa bine. Aplic in fiecare seara o cantitate consistenta, dupa vreo 15 minute Sensibio AR si nu m-am mai cojit de vreo 2-3 saptamani, chiar mai mult. Si cosuri nu mi-au iesit decat in perioada vesela (da` ce chin am tras cu ele).
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Jo inseamna ca ai o piele destul de sensibila, ca nici a mea nu e prea rezistenta, dar nu am avut reactii de genul celor descrise de tine. Cel de la D Kern de unde ti l-ai luat? Si cam cat costa?
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
De pe net (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) www.acne.org . E in jur de 16$ parca, plus inca vreo 10$ transportul pana la noi.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 24-April 09 Member No.: 6,341 ![]() |
Eu nu cred ca mi s-ar exfolia atat de rau fata de la el. De obicei nu am efecte secundare de genul asta la niciun tratament, oricat de puternic ar fi cu fata. O sa iau si Brevoxyl ca am vauzt ca este laudat pe-aici si sper sa ma ajute si pe mine.(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Oricum de retin-a sunt putin dezamagita, o sa mai continui si cu el poate se schimba situatia, daca tot l-am luat.... Multumesc ca mi-ati raspuns (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Mersi pentru raspuns Jo.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
De cand s-a instalat caldura asta, a inceput sa imi luceasca pielea. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si e o feerie sa vezi cum imi luceste in anumite parti si se descuameaza in altele sau chiar aceleasi. :| Din cate imi amintesc, zincul parca avea efecte bune in prevenirea ingrasarii pielii. Si acum chiar as vrea sa imi schimb fondul de ten cu ceva mai light, dar nu stiu cu ce...(IMG:style_emoticons/default/pimp.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pleaca fata de pe topicul asta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
This post has been edited by Jo: May 21 2009, 05:50 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Vreau si eu tenul lui sweet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 01:07 PM |
|