IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

39 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Acneea: partea a treia
Jo
post May 30 2009, 10:36 AM
Post #131

Musafir

Da, dar din pacate nu multi le iau asa cum trebuie, si nu toti dermatologii fac analize cand le recomanda. Acu sa stii ca poate ca medie au cele mai bune rezultate, dar eu stiu foarte multe persoane care dupa ce au terminat roaccutane-ul le-a recidivat acneea.
Go to the top of the page

+Quote Post
just_another_guy
post May 31 2009, 10:39 PM
Post #132

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,330

QUOTE(Jo @ May 30 2009, 11:07 AM) *
just_another_guy, daca tu ai fost norocos si nu ai avut nici o reactie adversa la roaccutane, asta nu e valabil pentru toata lumea. Nu esti medic, n-ar trebui sa recomanzi niste pastile atat de periculoase doar pentru ca ti-au facut tie bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Draga Jo. eu nu am spus ca nu am avut "parte" de nicio reactie. Din contra, buze foarte uscate, probleme de digestie, anumite stari de anxietate, etc. DAR daca ai un regim de viata si alimentatie Echilibrat, niciun efect secundar din cele scrise in prospect nu vor fi decat "detalii" avand in vedere chinurile provocate de acnee.

Eu doar am recomandat tratamentul. Schema, doza, perioada, sunt decizii care se iau impreuna cu medicul dermatolog.

Si in ce priveste recidiva (care este mentionata in prospect), a fost si la mine, dar moderat, si cu o ingrijire atenta a tenului acum nu mai am probleme. In cazul in care recidiva este mai pronuntata se poate repeta tratamentul la o doza mai mica. (Am si eu o prietena care a repetat tratamentul si acum e foarte bine)

Draguto, cert e ca nu e foarte "corect" sa pleci cu idei preconcepute si frici personale. Take care.

This post has been edited by just_another_guy: May 31 2009, 10:44 PM

+Quote Post
bebe_maria
post Jun 1 2009, 02:45 AM
Post #133

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Just-another-guy roaccutane se ia in functie de detaliile de sanatate si de probleme fiecaruia, probleme care determina frici personale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de care e bine sa tii cont.
Eu nu sunt nici impotriva nici contra roaccutane cred ca e doar o decizie serioasa si trebuie cantarite bine partile bune si partile rele, fie ele si doar potentiale pt ca daca e sa ramai cu o problema digestiva, de vedere, psihologica e destul de grav si nu trebuie privit cu usurinta.

La baieti oricum tratamentul are mai putine efecte secundare, ei scapa din start de perioada in care fetele nu au voie sub nici o forma sa ramana gravide pentru ca pot naste copii cu malformatii.

+Quote Post
Jo
post Jun 1 2009, 10:10 AM
Post #134

Musafir

Bebe, detalii detalii. Daca scapi de acnee, restul nu mai conteaza, dupa cum spune just another guy. Ficat varza? Who cares! Bine ca am tenul curat.

+Quote Post
deedee29
post Jun 1 2009, 01:18 PM
Post #135

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

jag nu cred ca Jo are idei preconcepute. Poate sunt experiente personale sau vorbeste din experientele apropiatilor/cunoscutilor. Uite si eu sunt printre aia care au trait si extaz si agonie cu tratamentul asta. Un an de fericire dupa ce m-am expus la riscuri enorme, ca dupa aceea sa revina cosmarul. Intr/adevar nu ca inainte, dar e la fel de mare dezamagirea.

+Quote Post
just_another_guy
post Jun 1 2009, 11:19 PM
Post #136

Contaminat
*

Member No.: 5,330

QUOTE(deedee29 @ Jun 1 2009, 02:18 PM) *
jag nu cred ca Jo are idei preconcepute. Poate sunt experiente personale sau vorbeste din experientele apropiatilor/cunoscutilor. Uite si eu sunt printre aia care au trait si extaz si agonie cu tratamentul asta. Un an de fericire dupa ce m-am expus la riscuri enorme, ca dupa aceea sa revina cosmarul. Intr/adevar nu ca inainte, dar e la fel de mare dezamagirea.

Mai Fetelor. Nu vreau eu sa o fac pe durul sau sa dau sfaturi pe care doar medicul le poate aprecia.
Eu doar am spus ca dupa toate incercarile (din cauza antibioticelor pe cale orala 4 luni mi-am distrus stomacul) Roacuttane a fost cel care a rezolvat totul.

In legatura cu FICAT varza, eu am avut Hepatita A cu 2 ani inainte de a incepe tratamentul cu Roacuttane, deci teoretic eram foarte expus, dar inca o data repet, daca ai o alimentatie corecta nu ai nicio problema, si in ipoteza in care dauneaza foarte grav (ceea ce e extrem de putin probabil), Ficatul e organul cu cea mai mare putere de refacere.

Sincer, daca o sa cantariti, toti banii cheltuiti, frustrari, depresii, etc, cauzate de nereusitele tratamentelor uzuale contra efectelor secundare care sunt trecatoare o sa vedeti ca merita. Dar pana la urma nu vreau sa fiu pisalog sau suspectat de reclama ptr Roacuttane (eu facand tratamentul cu Sotret (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ).

Inca odata, daca aveti nevoie de sfaturi, intrebari, I am around here, as a gentleman should be, alway ready to help a LAdy. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Jun 6 2009, 09:20 PM
Post #137

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

Help. Cosmeticiana mi-a recomandat Zineryt. Am vazut ca are eritromicina. Eu am in casa eritroacneol, tot cu eritromicina. Oare obtin aceleasi rezultate? Ati folosit? Ce stiti?

+Quote Post
Jo
post Jun 7 2009, 09:26 AM
Post #138

Musafir

Hm, eritroacnolul e ceva mai gras din cate imi aduc eu aminte. Uite-te si ce alte ingrediente mai contin pe langa eritromicina.

This post has been edited by Jo: Jun 7 2009, 09:26 AM

+Quote Post
Ereshkigal
post Jun 8 2009, 08:22 PM
Post #139

Contaminat
*

Member No.: 6,622

Ehm...in delungul experientei mele de acneica fosta/actuala in orice caz cu leziuni moderate si localizate pe al naibii obraz drept am incercat urmatoarele :
Mentionez ca nu ma machiez (nu am folosit niciodata fond de ten, deoarece am 17 ani si oricum nu suport ideea de ceva acoperindu-mi porii), nu fumez, nu consum bauturi alcoolice, nu fac exces de ciocolata. In alte conditii nu stiu cum ar reactiona produsele folosit.

- sebamed sapun dermatologic + crema gel pentru aplicare locala - personal nu mi-a adus imbunatatiri simtitoare, dar nu usuca si pastreaza fata curata si uscata (cu sensul sanatos al cuvantului).
- zynerit - am folosit in prima etapa, l-am cumparat intr-un "acces" de panica si nu prea a avut mari efecte, ce-i drept l-am folosit doar 5 saptamani.
- skinnoren (s-ar putea sa se dactilografieze altfel, mi-e cam lene sa verific (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) - e bunicel, imi place, cel putin pe fond psihic imi face bine sa stiu ca m-am dat cu o cremuta utila.
- cutaden - e excellent dupa ce te zgandari si nu suporti sa vezi daunele provocate, acoperi si gata, doar ca se imprima in piele putin si risti sa arati ca sacul de faina spart.
- nivea young + bye bye spot stick - asa,fata mea facea bine, bine, bine (ei nu chiar, dar oricum) de cum le-am cumparat gata. M-am iritat toata, toata, toata, iar stick-ul nu e mana cereasca.

- clean and clear blackheads cleansing/deep action/si inca unul cu verde + lotiune deep clean for sensitive skin - bune, chiar daca nu am puncte negre imi placea scrubul respectiv, curata bine si nu agreseaza (totusi nu recomand abuzul).
- mibazon, asocilin posibil sa functioneze pentru persoane norocoase, dar pentru mine naha..nu prea.
- bioten cu miere si muguri de plop - am mai folosit si in trecut si acum am revenit, chiar astazi mi-am cumparat si...sa vad cum merge.
- am mai incercat diverse masti preparate la domiciliu dar nu prea am analizat rezultatele ca sa ma pronunt, pot spune doar ca de la lamaie alicata zilnic s-ar putea sa te alegi cu iritatii si arii uscacioase.
- apa oxigenata 3%...o folosesc de o saptamana si nu vad schimbari majore, daaar speranta moare ultima. E pe post de tonic.
- scrub cu bicarbonat de sodiu, oh da..asta e bun, e bun, bun, bun...cel putin in cazul meu, nu stiu cat reduce/previne eruptii, dar iti lasa pielea fina .

Cred ca am mai incercat o gramada retete facute in casa, si probabil si alte produse dragut impachetate, dar mi-e cam lene sa le mentionez si oricum sunt irelevante avand ca rezultat un mare ZERO.
Am o mica curiozitate ...cat de bun/recomandat e Acnogel ? Am cam obosit sa-mi dau alocatia pe produse costisitoare.

De asemena am citit un articol ce ne incunostiinta cum utilizarea cremelor hidratante sporeste cu 69% gradul de cancer de piele. Oricum nu foloseam, dar fiindca mi se mai usuca pielea am optat pentru un lapte demachiant...cel achizitionat chiar azi.

+Quote Post
ionut
post Jun 8 2009, 09:44 PM
Post #140

Contaminat
*

Member No.: 6,648

Hey, sper sa primiti si barbatii aici, am citit regulile si n-am sesizat nimic, cum ca, doar femeile ar avea acces, chiar nu stiu unde sa postez.

Bun, cosurile au inceput de la ~16 ani, ceva firesc, la 17 ani jumate am avut un accident in urma caruia am ramas paralizat. Dupa ce ca sunt asa cum sunt, acum la 21 de ani, mi-e si rusine sa ies in public sau la un gratar de weekend. Am incercat cateva creme, dar fara prea mare efect. Un doctor mi-a spus ca se datoreaza hormonilor (eu pana acum neavand un act sexual), o fi si de acolo, dar am si pete rosii ceea ce ma duce cu gandul spre acnee, o sa atasez o poza.

Am citit cateva pagini si am vazut ca sunt laudate cremele Effaclar K si Hyseac. La dermatolog nu prea imi vine sa ma duc, daca dau peste un incompetent si fac tratamentul degeaba? In caz ca imi recomandati mersul la dermatolog, va rog sa-mi si recomandati unul foarte bun care, m-ar putea ajuta, din Bucuresti. Am citit ca unii au schimbat si 3 dermatologi si tot degeaba. Nu stiu ce sa mai fac. Acnezine este bun sau doar reclama?

O poza facuta astazi, deja ma urasc cand o privesc...

(IMG:http://img145.imageshack.us/img145/683/damnit.th.jpg)

un sacrificiu sa pun poza, dar trebuie (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

LE: - at -rozy daca cu mine vorbeai, am folosit doar Zineryt, dar acum 3 ani, nu s-a vazut nimic la acel moment.

This post has been edited by ionut: Jun 8 2009, 10:06 PM

+Quote Post

39 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 02:58 PM