![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 11-June 09 Member No.: 6,666 ![]() |
Mi-am recitit postul de alaltaieri am vazut ca zapacita cum saint nu am dat numele dermatoloagei. Se numeste Dumitrescu si lucreaza la spitalul Colentina si la un cabinet la piata 1 mai. V-as da mai multe detalii pentru ca chiar sunt f. multumita dar nu as vrea sa se creada ca ii fac reclama si sa iau ban (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 25 Joined: 3-June 09 Member No.: 6,622 ![]() |
A fi vegetariana implica in principal a nu consuma carne/alte derivate de origine animala (branza, lapte oua) ori nu presupune neaparat un regim mai sanatos de viata, un aport ridicat de lichide, evitarea sucurilor carbogazoase, etc.
Si in plus se priveaza de niste alimente esentiale. Eu am inceput o semi-cura de detoxifiere (e semi fiindca contnuu sa consum carne alba) cu ceai de urzica (curata sangele) si parca vad imbunatatiri. Doar ca am citit ca ceaiul de urzica e de asemenea indicat in curele de slabit si eu nu prea as vrea sa slabesc dearece blugii stau deja pe mine ca pe gard. (IMG:style_emoticons/default/mf_surrender.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da, ai dreptate Ereshkigal, a fi vegetarian nu inseamna a avea un stil mai sanatos de viata. Succes cu tratamentul intern si extern!
Am descoperit recent produsele SVR Laboratoire (nu le dadusem multa atentie inainte) si am ramas placut surprinsa de cateva interesante. De exemplu, un peeling cu 20% acid glycolic (nu am mai vazut in comert o concentratie atat de mare), acid citric 10% si vitamina C 5%. Cred ca o sa il incerc dupa ce il termin pe cel dr. Kadir. Mai studiez si restul produselor cand am mai mult timp de petrecut in farmacii. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ah, am in plan si Holyland pentru viitor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) L.E. Of, mi-ar fi placut sa ma fac dermatolog! This post has been edited by Cindy: Jul 22 2009, 02:25 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Pai poate nu e prea tarziu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Apropo de produsul mentionat de tine de la SVR, si l-a luat o amica cu ceva probleme cu tenul, pori si cateva gaurele, ea a facut si 5 sedinte de profractional + ipl, a inceput sa-l foloseasca la aproximativ o luna dupa ultima sedinta insa mi-a zis ca nu-i place, nu vede nici o schimbare (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mi-l pusesem si eu pe lista dar am renuntat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by bebe_maria: Jul 22 2009, 04:04 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
IPL e Intense pulsed light, cred ca te referi la Micro laser peeling. Dar nah cu atatea...IPL, LHE, MLP (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
wow 5 sedinte?! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) O femeie bogata in primul rand, aproximativ 3000 de euro pe un laser. In al doilea rand, probabil chiar avea probleme accentuate cu pielea. Mie mi-a facut dna dr. la intensitate mica (din cauza tratamentului cu Retin-a, nici nu voia sa imi faca afland asta, dar am insistat eu). Insa, cu cat faci mai multe sedinte, cu atat mareste intensitatea, pielea devine mai receptiva, deci rezultatele ar trebui sa fie uimitoare! Sunt sigura ca si la mine ar fi fost mai pronuntate rezultatele daca ar fi fost intensitatea mai mare (doar 175 microni), dar chiar si asa, sincer, nu regret. In al treilea rand, daca nu a fost multumita de peelingul asta cu laser, care ar fi cea mai eficienta metoda din ce am citit, in mod sigur nu ar fi nici de un simplu peeling din comert... In al patrulea rand (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , exista 3 peeling-uri din gama de produse SVR: pentru imperfectiuni post-acnee &co, riduri si depigmentare. Tu la care te referi? Eu la cel pentru depigmentare. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar eu nu ma iau exclusiv dupa ce scrie pe eticheta, m-am uitat pe ingrediente si nu are nimic din ce nu ne-ar fi folositor si noua. Nici hidroquinona despre care spuneai ca nu este buna. Am citit si ceva review-uri pe Beaute-test, dar sunt diametral opuse! Cel din gama de imperfectiuni chiar nu ma tenteaza, nu are cine stie ce ingrediente spectaculoase si evident ca va fi si foarte agresiv, urmarind limitarea excesului de sebum, prevenirea comedoanelor etc. Pentru asta, am suficiente creme. As fi cam batrana...si cand ma gandesc ca chimia a fost singurul obiect la care am avut numai 10, fara mari eforturi si cu o profa foarte exigenta. Dar, imi propun serios sa ma documentez si poate intru in vreun fel sau altul in industrie. Daca nu, imi public la batranete memoriile. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Sweet ce batrana, sunt oameni care fac studii superioare la 50 de ani, tu ai abia 22 (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Ehh nu mai stiu ce ipl sau mlp era (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , ala care se face de obicei cu profractionalul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , tu le stii mai bine, eu de cand am vazut cat costa nici nu m-am mai documentat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Tipa de care vorbeam a facut imprumut biata ca sa-si poata permite, o sedinta combinata a fost 650 euro insa a prins vreo 2 cu 450 euro mi se pare, asa avea la inceput harbuz. Era multumita de rezultate, din ce zicea ea problemele erau medii spre profunde (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) , stii cum avem toti tendinta de a exagera. Insa si dupa cele 5 sedinte pielea tot nu era perfecta si planuieste sa mai faca inca 2 macar. Asta dupa ce mai face rost de bani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , intre timp intretine/sporeste(?) rezultatele cu chestii din comert. Cred ca peelingul de care zicea ea era cu vitamina c multa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Apropo de peelinguri, mi-am comandat produsul recomandat de tine de la dr kadir (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , am gasit un salon in Craiova care foloseste si comercializeaza produsele astea, sunt tare nerabdatoare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . A, si cred ca mai fac un peeling, nu stiu daca ti-am zis (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Sper sincer sa iti placa peelingul dr.Kadir! (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif) Eu te sfatuiesc sa il lasi mai mult de 7 minute sa actioneze in profunzime (in profunzime tot la nivelul epidermei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca mai mult nu poate, dar conteaza si durata). Daca incepi sa ai o senzatie de disconfort, il speli, insa eu nu m-am confruntat cu asa ceva pana acum. Chiar miracole nu face, insa da asa un glow pielii, care transpare si sub fondul de ten, iar pe termen mai lung, o piele mai uniforma, cu aspect sanatos. Vei observa ca si efectul cremelor folosite va fi intensificat. Foarte bine cu AHA merg produsele gen Retin-a si cele cu vitamina C. Ai mai comandat si altceva de la dr. Kadir?
Ce peeling vrei sa iti mai faci? La acelasi dr. ca data trecuta, la EndoDerma sau unde? Super! Share more! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu cred ca este vorba de acelasi produs, cel de la SVR de care spuneam nu are concentratie mare de vitamina C...stiu ca este unul Hydracid C20, care are 20% vitamina C, ceea ce este mult. Apropo de vit. C si de discutia noastra de mai demult, mi-am adus aminte ca imi placuse o crema Boreade (cu aha si vit.C, nu exfoliantul) daca nu ar fi fost asa grasa si mi-am amintit apoi ca aveam in casa vit. C picaturi. Pe care le-am folosit si extern. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Da, MLP este cu Profr. IPL e utilizat pentru epilarea definitiva (am facut si eu cateva sedinte) si tratamentul acneii. |
|
|
![]()
|
|
Mda, m-am desumflat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . M-au sunat de la depozitul din Bucuresti ca tipa de la salonul din Craiova prin care facusem comanda de peeling de la dr kadir a uitat sa-i sune si sa adauge comanda mea asa ca au trimis pachetul fara produsul meu. Si intra in vacanta pt cateva saptamani bla bla. Oricum nu stiu daca l-as fi folosit imediat dar vroiam sa-l am (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
As vrea sa mai fac un peeling cu acid salicilic si azelaic 20%, la fel ca cel facut acum 3 saptamani. Nu vad efecte la nivelul la care vroiam eu--pori & gaurele-- am un ten mai luminos, ceva mai neted, arata mai bine per total dar in detaliu nu prea vad schimbari (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Si stiu ca la fel a fost dupa primul peeling facut in urma cu 3-4 ani, abia dupa al 2 lea am vazut schimbari la pori si gaurele, primul doar a stres din pete si a imbunatatit un picut textura. Nu sunt 100% decisa, trebuie sa vad cum il includ in programul pe care il am deja insa o sa incerc. Daca nu fac acum mai astept 1 an probabil... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu prea stiu cum e mai bine, vreau si nu vreau. As vrea o schimbare si as avea-o sigur cu un peeling mediu dar ala nu se face vara. Te mai intreb si eu de peelingul de la dr kadir, tu ai vreun por mai dilatat sa-mi zici daca ii reduce vreun pic? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by bebe_maria: Jul 25 2009, 05:04 PM |
|
|
![]()
|
|
Imi pare rau. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De pe site-ul pe care ti l-am dat eu, nu poti sa comanzi?
Eu cred ca este mai bine sa faci inca un peeling acum, sincer. Asa cum ai spus si tu, rezultatele sunt mult mai accentuate dupa al doilea peeling, consecutiv. Si ar putea chiar sa mai creasca putin concentratiile pentru ca pielea ta e mai obisnuita cu 'agresiunea'. Pori dilatati cred ca este singurul lucru pe care nu l-am avut niciodata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) deci nu as putea sa spun. Nici cosmeticiana nu mi-a spus, desi ea ma mai cearta cateodata! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tie ti s-a parut ca am? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Intreb pentru ca stiu ce inseamna pori dilatati doar din teorie si poate nu am exact perceptia realitatii. Eu am mai facut cateva sedinte de microdermabraziune prin iarna, dar...e un procedeu destul de supeficial, nu se compara cu un peeling. This post has been edited by Cindy: Jul 25 2009, 08:02 PM |
|
|
![]()
|
|
O sa cumpar produsul in cauza de la Bucuresti, oricum ajung cateva zile dupa ce merg la mare -- tot atunci as vrea si peelingul -- imi era mai simplu din Craiova dar nu vreau sa dau 30 roni si pe transport..
Cum am zis, nu cred ca l-as fi folosit acum, inca am tenul un pic sensibil si nu l-as mai forta daca planuiesc inca o interventie (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Merci pt incurajare Sweet, chiar vreau mai mult sa-l fac acum ca ai zis si tu ca ar fi bine 2 consecutive. Eu n-am vazut nimic in neregula la tenul tau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , chiar ma uitam ce frumos este, intins, nici urma de ridulete de incruntare sau altceva. Dar nah nici nu te-am pus sub lupa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Da, am incercat si eu o microdermabraziune insa m-am umplut de cosuri, nu cred ca a fost facuta prea bine. Pielea a fost ceva mai intinsa insa pt f putin timp, vreo 2-3 zile maxim. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 10:59 PM |
|