IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

39 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Acneea: partea a treia
Cindy
post Jul 26 2009, 03:51 PM
Post #161

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Sincer nu m-ar fi mirat prea tare sa vin eu, obsedata, cu lupa dupa mine! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Chiar trebuie sa ma duc zilele astea la un tratament cosmetic de curatare/ extractie, o sa intreb si de pori dilatati.

Cred ca nu a fost bine facuta microdermabraziunea...La mine, principalele efecte au fost: piele slefuita asa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , mici pete estompate si reducerea punctelor negre superficiale. Bineinteles, nimic cu adevarat spectaculos.
Da, chiar cred ca o sa iti fie mult mai bine dupa a doua sedinta consecutiva. Daca ai posibilitatea financiara (ne jupoaie de bani pielea asta si noi o jupuim pe ea), fa-ti acum! In special daca nu poti sa repeti operatiunea decat abia peste un an, cand vei avea practic alta baza de lucru. Asta pentru comfortul tau...pentru ca mie mi s-a parut in regula pielea ta, spuneai ca nu folosesti nici fond de ten, nu?
Daca esti multumita (sa ma tii la curent!), as vrea sa imi fac si eu, dar dupa ce voi veni de la mare...adica prin august.
p.s. Tu cand te duci si unde? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post Jul 26 2009, 04:31 PM
Post #162

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Apropo de lupa, oglinjoara pe care o foloseam acum 2-3 ani avea lupa pe o parte, pe alta era oglinda normala. Am decis sa renunt la ea pt ca nu-mi facea bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

Problemele mele se vad mai bine de aproape si sunt groaznice la lumini criminale precum cea din magazine gen sephora, mereu ma privesc si sunt (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

Ca bani de peeling, am dat deja 200 euro, sedinta asta ar fi 100 euro pt ca are doctorita o oferta speciala pt august.

La mare ma duc la vama veche si apoi in vizita prin costinesti as vrea (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jul 26 2009, 09:22 PM
Post #163

V.I.P.

Ah da, oferta speciala pentru august? Numai bine! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Poti sa imi spui mai multe, pentru ce tratamente este valabila? 100 euro mi se pare un pret extrem de decent.
Apropo de lumini, pe mine ma enerveaza neoanele din unele bai sau chiar cabine de proba, sunt teribile!!

p.s.: Distractie placuta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Jul 26 2009, 10:06 PM
Post #164

Membru de Onoare

Oferta este pt peelinguri --> 4 la 400 euro sau 1 pt 125 euro. Pt ca eu am facut deja 1 cu 200 euro mi-a facut reducere sa il fac pe al 2 lea la 100 euro, fara a fi obligata sa iau pachetul de 4 sedinte. Iti spun mai multe despre cabinet daca decizi sa faci si tu peeling.

Merci! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

This post has been edited by bebe_maria: Jul 26 2009, 10:07 PM

+Quote Post
Cindy
post Jul 27 2009, 12:22 PM
Post #165

V.I.P.

Hmm...mai covenabil! Peeling mediu, cu acid salicilic si azelaic, de care ai facut tu...sau orice tip de peeling?
M-am uitat pe site dar nu am vazut nimic de genul...sunt informatii cu circuit inchis? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Jul 27 2009, 01:05 PM
Post #166

Membru de Onoare

Cindy, habar n-am! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mie mi-a scris email cum ca pt luna august cabinetul are o oferta speciala, 4 peelinguri la 400 euro sau 1 la 125 euro. Nu mi-a mentionat ce tip de peeling (la mine se subintelegea).

Daca vrei pot sa intreb cand merg la ea.

In primul moment am crezut ca imi zice asa doar pt ca a simtit ca nu mai vreau sa fac alt peeling (vorbisem la telefon cu cateva ore in urma si ii spusesem ca nu vad cine stie ce rezultate) dar apoi am vazut si pe alt site, o tipa care fusese la ea stia de aceeasi oferta. Acum... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jul 27 2009, 05:30 PM
Post #167

V.I.P.

Daa sigur, daca poti sa intrebi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hmm...si ce ti-a raspuns cand i-ai spus ca nu vezi cine stie ce rezultate? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) E ceva normal, mai e nevoie de timp sau pur si simplu nu a fost eficient sau suficient?

+Quote Post
bebe_maria
post Jul 27 2009, 09:55 PM
Post #168

Membru de Onoare

Mi-a zis ca ea de la inceput mi-a recomandat 6 sedinte pt a ajunge la o stare multumitoare a tenului meu, ca la mine din cauza faptului ca am pielea mai ingrosata se vad mai greu rezultate, ca trebuie sa mai fac pt a vedea efecte mai bune etc...
A zis ca ea a facut totul ca la carte, ca nu stie sigur cum o sa reactioneze fiecare pacient... all true...

+Quote Post
Cindy
post Jul 28 2009, 09:59 PM
Post #169

V.I.P.

True indeed...Dar cum adica piele ingrosata, din cauza dermatitei sau de ce? Datorita exfolierilor chimice pe care stiu ca le faci (cu BHA de exemplu), nu ar trebui sa ai pielea ingrosata. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Arissuca oare ce mai face? Spusese si ea intr-un timp ca urmeaza sa faca o serie de peeling-uri superficiale, dar apoi nu a mai spus nici o concluzie....

+Quote Post
bebe_maria
post Jul 28 2009, 10:44 PM
Post #170

Membru de Onoare

QUOTE(Cindy @ Jul 28 2009, 10:59 PM) *
True indeed...Dar cum adica piele ingrosata, din cauza dermatitei sau de ce? Datorita exfolierilor chimice pe care stiu ca le faci (cu BHA de exemplu), nu ar trebui sa ai pielea ingrosata. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Mda, si mie mie se pare ciudat, nu stiu exact ce inseamna piele ingrosata insa mi s-a mai spus asta si de catre Leventer si de catre cosmeticiana de la salonul in care lucrez eu. Deci ceva ceva o fi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . E posibil sa fie de la dermatita, din cauza ei pielea mea se 'schimba' mai repede decat la altii insa daca n-o exfoliez eu bine ramane asa la suprafata si sufoca pielea vie de sub ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , incetineste si mai mult regenerarea normala.
Ceva de genul asta mi-au explicat dermatologii la care am mai fost cu privire la dermatita. Din cauza asta am eu mereu cojite si scamute, e pielea moarta care nu se exfoliaza cum trebuie. Totusi eu am grija, daca as da cu si mai multe chestii de jupuiut as fi iritata non stop (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post

39 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 11:01 PM