IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

39 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Acneea: partea a treia
Cindy
post Aug 3 2009, 03:43 PM
Post #181

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Da, si eu am incercat sa gasesc un produs pe care sa il aplic local si sa nu mai sar eu ca arsa sa purced la distrugerea monstrilor si sa imi mai las astfel si urme pe fata. Mie nu imi apar decat foarte rar, dar uite si acum din cauza celor 2 puncte albe care mi-au stat pe creier, am reusit sa imi fac 2 pete. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Oare o crema depigmentanta aplicata local sau lamaia or ajuta sa estompeze, pe langa exfoliantele mele zilnice?
Revenind la un concentrat local, eu am unul de la Roc, de care am mai povestit. Dar are atat de mult alcool si e atat de agresiv, incat efectiv doar inrautateste situatia in majoritatea cazurilor. Am vazut pe strawberry astfel de concentrate locale la Darphin si Murad (firme foarte ok), la preturi mai acceptabile decat la noi. Poate astea sunt mai bune si nu atat de pline de alcool precum ce am mai intalnit eu pana acum.
De benzoyl peroxide-ul de pe acne.org spunea si Jo, poate este bun produsul, desi tehnica aia spusa de ea nu mi se pare prea ok. Problema s-ar putea sa fie alta la tine. Solutiile cu BP au in general o concentratie intre 2,5 - 10%, deci 2,5 pe care o are produsul de pe acne.org este minima. Daca nu ai mai folosit BP niciodata, este chiar foarte indicat sa incepi cu cea mai mica concentratie (sa iti obisuiesti pielea) si s-ar putea sa fie chiar foarte eficienta, depinde cat de rezistente sunt bacteriile din pori. Insa daca tu ai tot folosit BP cu concentratii mai mari, nu stiu cat de eficient ar fi pentru tine sa scazi concentratia, pielea oricum poate dezvolta intoleranta in timp (de-aia nu mai remarcam rezultatele initiale pe termen lung). Dar...stiu eu, poate chiar o fi bun produsul!

Pe mine nu ma deranja la Cicactive neaparat estetic stratul lipicios pe care il lasa pe piele ci faptul ca daca nici nu patrundea bine in epiderma, cum ar putea sa ajunga la derm, sa rezolve cicatricile mele? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar daca tie iti grabeste vindecarea pielii, e foarte bine! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Mie imi place si A-derma.

La Acnezine m-am uitat doar vreo 2 secunde asa, pot sa fac un studiu mai detaliat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar nu am putut sa trec peste imaginea borcanasului si am inchis fereastra, cand ma gandesc ca bagi degetele in crema, se raspandesc microbi, daca ai unghii, iti intra pe sub ele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , sa nu mai spun iar de microbi (obsedata cu igiena), plus ca nu e deloc ok pentru compozitia produsului contactul permanent cu aerul, cand tot iei capacul. Daca se gandesc sa schimbe ambalajul, o sa le fac o promovare mai buna! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Ralu_A
post Aug 4 2009, 08:21 AM
Post #182

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,921

Ladies, buna dimineata!
Va citesc de cateva zile si in acest timp mi-am achizitionat cateva produse dermato-cosmetice.
De 4 zile folosesc Cleanance K de la Avene si chiar da rezultate: pori mai mici, mai putine puncte negre, fata mi s-a luminat, cosurile s-au cam dus. Acum am ramas doar cu urmele (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Gelul de curatare de la Avene, iar foarte multumitor.
Mi-am mai luat si crema cu Cu-Zn de la Uriage, dar parca e prea grasa. Asa ca acum mai caut o crema lejera pentru fata.
E prima oara cand folosesc produse dermato-cosmetice, pana acum nu prea aveam probleme cu cosurile, dar de vreo 2 saptamani parca m-am umplut toata. Nu am avut atatea cosuri toata adolescenta.

+Quote Post
Cindy
post Aug 4 2009, 01:45 PM
Post #183

V.I.P.

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Ralu! Ce varsta ai?
Crema hidratanta lejera pentru fata, eu am laudat A-derma cu acid hyaluronic de la Ducray sau daca vrei sa te mentii tot pe linia Avene, poti sa incerci Clean-Ac, destinata tenului gras, cu imperectiuni, dar agresat.

+Quote Post
bebe_maria
post Aug 4 2009, 02:47 PM
Post #184

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Sweet, tu crezi ca eficienta ACNEZINE-ULUI vine doar de la benzoyl peroxid? Pt ca daca e asa chiar nu ma va ajuta prea tare, eu de la Palua folosesc bp-ul 5% si sunt multe cosuri pe care nu mi le rezolva (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Oi fi devenit si eu rezistenta, uf.

Eu nu ma astept ca cicaplast sa-mi rezolve semnele, as fi vrut sa regenereze macar asa, superficial (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ca deh si acolo am nevoie.

Mi se pare ca iar am porii cat casa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , erau o idee mai redusi dupa peeling, acum sunt iar imeeeensi... si in cateva zile ar trebui sa fac peelingul, oare chiar oi avea rezultate mai bune cu asta?!

+Quote Post
Cindy
post Aug 4 2009, 07:10 PM
Post #185

V.I.P.

Sincer eu cred ca principalul ingredient este BP-ul in crema. Celelalte (lavanda, ceai verde etc.) sunt complementare...Extract de ceai verde este si in lotiunea cu BHA a Paulei. Prietena ta a mai incercat si alte produse cu BP?
Peste cateva zile peelingul? Mult succes!!!

+Quote Post
Ralu_A
post Aug 5 2009, 09:37 AM
Post #186

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,921

Scuze ca nu am raspuns mai devreme, dar desi am bifat acolo sa imi trimita notificare pe mail, nu am primit (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Am 22 de ani.
Am vrut mai demult sa imi iau o crema de fata cu acid hialuronic, dar tipa de acolo mi-a spus ca nu este pentru tenuri asa tinere.
Asa o fi?

+Quote Post
bebe_maria
post Aug 5 2009, 12:32 PM
Post #187

Membru de Onoare

QUOTE(Cindy @ Aug 4 2009, 08:10 PM) *
Sincer eu cred ca principalul ingredient este BP-ul in crema. Celelalte (lavanda, ceai verde etc.) sunt complementare...Extract de ceai verde este si in lotiunea cu BHA a Paulei. Prietena ta a mai incercat si alte produse cu BP?
Peste cateva zile peelingul? Mult succes!!!

Nu cred ca a mai incercat si altceva, poate de-aia i-o merge asa de bine desi nici eu n-am dat cu bp pana acum 2 luni.
Am tot vrut sa iau brevoxyl dar ezitam pt ca am tot citit ca poate determina aparitia unor puncte albe.
La Paula am avut varianta cu mostre si am zis sa incerc.

Peelingul da, este vineri seara (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) , multumesc!

+Quote Post
Cindy
post Aug 6 2009, 12:43 PM
Post #188

V.I.P.

Bebe, e posibil sa fie din cauza asta...Poate e buna, dar eu am vrut sa te previn ca stiu cum e cu tentatiile de a incerca si cumpara toate produsele interesante posibile si are si un pret destul de piperat.
Vineri adica maine? O sa iti transmitem toate gandurile pozitive maine seara! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Apropo, poti sa intrebi si despre preturile pentru eventuali noi pacienti si pentru septembrie?

Ralu_A, tot 22. Cremele pe baza de acid hyaluronic sunt in general cu scopuri anti-rid, insa si pentru hidratare, reparare. Acidul hyaluronic este o componenta foarte importanta a pielii, alaturi de colagen si elastina. Crema de care spuneam eu are o concentratie mica, insa e foarte ok pt. hidratare si regenerare.
Nu am inteles exact ce vrei tu: o crema lejera de zi sau una hidratanta, cand iti simti pielea uscata din cauza tratamentelor agresive?

+Quote Post
bebe_maria
post Aug 6 2009, 02:31 PM
Post #189

Membru de Onoare

Sweet multumesc, apreciez analizele pe care mi le faci tu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , nu vreau sa abuzez de tine si de-asta nu te rog direct insa ma bucur de cate ori ai timp sa faci tu un mic studiu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

Multumesc pentru gandurile pozitive, in afara de ofera speciala si preturi pt septembrie la peeling in general mai vrei s-o intreb altceva pe doctorita?

Pupici!

+Quote Post
Cindy
post Aug 7 2009, 09:49 AM
Post #190

V.I.P.

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Nu, cam asta ar fi...in principal, mi-ar conveni mai mult in septembrie, dar este tentanta oferta lunii august daca se aplica pentru toata lumea...

+Quote Post

39 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th June 2025 - 07:14 AM