![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 3-August 09 Member No.: 6,921 ![]() |
Cindy,
Tratamente agresive nu prea fac. Decat Cleanance K si gelul de curatare tot de la Avene pe care il folosesc o data la 2 zile ca mi se pare ca usuca, desi curata foarte bine. Cu un gel de curatare pentru ten normal mi se pare ca dau degeaba, ca tot nu imi simt fata curata,si de aceea il folosesc pe asta pentru ten gras. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Caut o crema pe care sa o folosesc ca baza de machiaj, deoarece mi se mai cojeste pielea de pe fata, in special pe nas si putin pe frunte, deasupra sprancenelor. Si daca dau cu fdt, se vede urat. Tenul meu este mixt, usor gras in zona T si normal in rest. Cosuri nu mai am asa multe, vreo 2 pe obraji, dar am ramas cu semnele. Si pana acum, cam de la toate cremele lucesc (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ralu_A, citeste si din urma, fetele au tot recomandat creme pentru asta.
Nu folosesti Cleanance K si dimineata? Mie nu mi-au placut deloc produsele din gama asta Avene dar as putea sa dau un vot pozitiv ca baza de machiaj pentru La Roche Posay si Roc Purif-ac. Dar ar fi foarte indicat sa folosesti si factor de protectie. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 3-August 09 Member No.: 6,921 ![]() |
Nu folosesc Cleanance K si dimineata ca mai mi se fac frecatei de piele moarta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Am mai tot citit din urma dar mai dureaza sa citesc tot. Pana una alta, mi-am luat si apa termala si merge mai bine. Am fdt cu protectie solara si m-am gandit ca nu are rost sa mai iau inca o crema pentru asta. Mai cautam. Parca am devenit obsedata de creme (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mai cautam. Parca am devenit obsedata de creme (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) Join the club! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sa ne spui ce mai descoperi nou. |
|
|
![]()
|
|
Descoperit!
Defapt primit de la o prietena de a mamei din Franta (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) . Iseree- soin de jour nourrissant + contur pentru ochi. Nu am mai auzit de marca asta pana acum. Dupa 2 utilizari pare buna, sa o vedem daca se mentine. Din pacate am aruncat repede cutia in care era si nu am apucat sa ma uit pe ingrediente (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
Bine v-am regasit!
De aproape 2 luni sunt pe isotrexin gel.O saptamana a fost cam rau cu monstri mari si durerosi dar acum se duc incet incet.Culmea e ca in prima luna cand il aplicam 2-3 ori pe sapt nu am avut probleme, in schimb cand am inceput in fiecare seara tunci a fost rau.Una peste alta, zic eu, ca a trecut perioada critica.Eu nu mai aveam probleme cu tenul dar nu mai vroiam sa folosesc peroxidul de benzoil in fiecare seara, asa ca m-am gandit la isotrexin. Cert e ca il tolerez mult mai bine decat pe retin.Si nu am efecte gen uscarea sau descuamarea pielii. In rest, dimineata effeclar k, demachiant sebium h2o bioderma( si seara si dimineata) si apa termala uriage. Vroaiam sa va intreb daca a folosit cineva vreun produs din gama Dr Andrew Weil for Origins, plantidote mega mushroom. Bebe, daca mai stai in state, ce ai auzit de produsele astea?Sunt foarte laudate. |
|
|
![]()
|
|
Revin cu un "update" al situatiei: de o saptamana nu mai am niciun cos. Minune! Sper sa raman asa.
M-am dat cateva zile si cu Retin-A si dupa ce m-am exfoliat sanatos, mi s-a luminat fata si s-au dus monstruletii (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Deci continui cu combinatia apa termala+Cleanance K seara/apa termala+ Uriage Cu-Zn dimineata. Nu credeam ca o sa functioneze asa bine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ma bucur, Ralu_A, ca ai gasit o schema triumfatoare! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Caitriona, curioasa epiderma asta a noastra. Mie nu mi-a mers deloc bine cu Isotrexin gel, ba chiar cred ca a fost cel mai prost tratament ever incercat de mine. Aveam in acelasi timp pielea grasa si descuamata...weird! (by the way, ti-ai dat seama ca mi-am schimbat nickname-ul, nu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Nu Caitriona, imi pare rau, nu am auzit de ele (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Daca le testezi tu si e de bine sa ne spui si noua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 8-May 07 Member No.: 1,616 ![]() |
fetelor de vreo luna fac tratament cu skinoren,si azi mi`am luat ca tratamente auxiliare teen derm k concentrate de la isispharma si sebium akn.insa nu stiu cum sa le includ in schema de tratament cu skinorenul ca sa nu fie prea agresiv.mai am o crema uriage cu aha,ictyan si gelul sebium de curatare.parca le`as folosi pe toate sa scap odata de nenorocita asta de acnee dar stiu ca e prea mult si trebuie cumva sa le combin sa iasa o schema triumfatoare si eficienta pentru mine.
This post has been edited by mada: Aug 25 2009, 04:41 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 01:05 AM |
|