IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

39 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Acneea: partea a treia
caitriona
post Aug 29 2009, 02:11 PM
Post #201

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,761

Buna ziua, tuturor!

Situatia tenului meu nu e grozava, nu stiu care este motivul dar, cand credeam ca sunt pe drumul cel bun au inceput sa imi apara o gramada de cosuri si nu stiu cauza.Merg in continuare pe isotrexin seara si mi-am cumparat iar produse deuteria, crema si demachiant.
Problema mea este demachiantul, trebuie sa stau f mult pana imi dau jos si ultima urma de machiaj de pe fata.Am folosit si bioderma si nici asta de la deuteria nu curata parca indeajuns de bine.
Cindy (am observat ca ti-ai schimbat numele) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , am si eu o rugaminte, cand ai timp.Poti sa te uiti pe o lista cu ingrediente sa-mi spui si mie daca ti se par a fii comedogene?Mie imi par a fii ok, dar tin mortis sa aflu si parerea ta.Am un demachiant de la l'oreal professional, care curata machiajul rezistent, e si pentru ochi si pentru fata.Eu l-am folosit pana acum pt ochi si am incercat intr-o seara si pe fata si curata din prima fond de ten si pudra & co.Insa imi e teama sa nu fie comedogen.

Elixir pur concentre demaquillant , L'oreal Demaq Expert

CAPRYLIC /CAPRIC TRIGLYCERIDE, ISOHEXADECANE, ETHYLHEXYL STEARATE, GLYCERIN, PEG-20 GLYCERYL TRIISOSTEARATE,

DICAPRYLYL ETHER, AQUA / WATER, PEG-20 METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE, TOCOPHERYL ACETATE, CI 47005 / ACID YELLOW 3, PARFUM / FRAGRANCE, BENZYL SALICYLATE, BENZYL BENZOATE, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, LIMONENE

Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Aug 29 2009, 09:00 PM
Post #202

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Caitriona, cred ca este ok, desi nu chiar o revelatie. Ce nu imi place: cateva ingrediente pentru parfum, dupa mine nu ar trebui sa existe, se stie ca pot fi alergene...sau hai macar sa fie ultimul ingredient. Dar nah daca unii oameni isi aleg produsele dupa criteriul asta, L'Oreal trebuie sa isi serveasca publicul...In rest, nu cred sa fie ceva comedogen. Observ ca nu are primul ingredient apa, deci tind sa cred ca este destul de concentrat (IMG:style_emoticons/default/322.gif) ma cam enervez cand vad primul ingredient apa, dam bani pe apa! Observ ca are si vitamina E pe la jumatatea listei si nici nu are detergentii agresivi din majoritatea gelurilor de curatare (sodium lauryle/laureth sulphate). Este un gel, nu? Are si cateva ingrediente emoliente, deci nu ar trebui sa usuce mult pielea, depinde cum reactionezi si la parfum.
Eu pentru ochi ti-as recomanda totusi ceva mai bland, un demachiant cremos. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Ce fdt folosesti de se curata atat de greu? De fapt, si eu am avut problema asta cu multe geluri, in afara de Galenic, Roc si Uriage. Ca alternativa, ai putea intai sa folosesti un demachiant bland, cremos si apoi gelul de curatare; in trecut, foloseam si eu metoda asta. Eu mi-am cumparat si niste buretei de celuloza pentru demachiat, imi plac ca fac si un mic masaj pielii, deci stimuleaza circulatia, cred ca indeparteaza bine machajul si exfoliaza putin. Pentru masaj si micro exfoliere mecanica, am si o perie destul de fina, mie imi place.

Mada, da ti-ai luat multe creme in acelasi timp. Am vazut si eu Teen Derm K in farmacii dar nu m-a impresionat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) nici Uriage cu Aha. Ar trebui sa incerci sa gasesti o schema care ti se potriveste tie cel mai bine.

+Quote Post
Lulush
post Aug 31 2009, 10:44 PM
Post #203

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 7,082

buna seara
am citit postarile voastre si as avea nevoie si eu de cateva sfaturi
de cand ma stiu am avut tenul normal-uscat..asta pana sa am cei 2 copilasi..nu stiu daca ati mai intalnit cazuri..
e destul de greu si cu un ten uscat care se poate rida usor..mai ales daca ii lipseste hidratarea ..dar si cu un ten mixt-gras (nu stiu ce fel este al meu)e si mai complicat..am aflat asta acum,cand au inceput sa apara cosurile..si dupa ce eram marcata de ridurile de la coltul ochilor..acum si cosurile..
Daca pana acum am folosit creme,fara o indicatie avizata..si imi pare tare rau...dar era destul de putina informatie la vremea respectiva..acum am ajuns la dermatolog care mi-a dat cateva creme +un sapun cu sulf si Retin A
in ordinea asta : dimineata ma spal cu sapunul cu sulf de la Harrogate ( folosesc un buretel din celuloza..mi-a zis sa insist cand ma spal cu sapunul...pe zona cu cosuri) , apoi pulverizez apa termala Avene , pe care mi-a zis sa nu o sterg (am citit pe aici si alte pareri.. probabil la mine pt efectul de a usca si mai mult..nu stiu) apoi las jumatate de ora si aplic crema foto cu spf 50+ Antelios XL de la La Roche-Posay, peste zi mai dau de cateva ori cu apa termala, la pranz aplic Effaclark iar seara ma curat cu sapunul apoi apa termala si Retin A
Sunt a 10-a zi de tratament ,tenul arata mult mai bine..am trecut de faza de inrosire,descuamare..cred ca sunt pe drumul cel bun..cosuri multe nu am ,doar cateva pe un obraz ,pe barbie si in plus au inceput sa se dilate porii pe pometi(cam astea ar fi problemele tenului meu..nici nu stiu ce fel de tip de ten am..banuiesc dupa cremele care mi le-a dat ca e mixt( am grasa zona de langa nas,si barbia..fruntea o am uscata,nu -mi luceste fata si nu am sebum excesiv
As vrea sa stiu ,daca pt senzatia de uscaciune e nevoie sa mai folosesc alta crema hidratanta,sau cele care le am sunt de ajuns si ce imi recomandati pt ridurile de la ochi,care sunt si ma cam obsedeaza..
As merge la dermato sa-i cer parerea pt o crema pt ochi,am mai citit pe ici pe colo ca au comision din recomandarea anumitor creme(de la firmele respective..si inca nu stiu,chiar ma gandeam la un peeling chimic..dar pana una alta as vrea o crema buna care sa o folosesc mereu ,potrivita pt tenul meu

pupici.multumesc anticipat

+Quote Post
Florina
post Aug 31 2009, 11:38 PM
Post #204

Dependent

Group: Dependent
From: Baia Mare
Member No.: 491

Salut felelor,
Observ ca cele care postam acu cativa ani posteaza mai putin acum sper din tot sufletul ca asta inseamna ca ati scapat de cosmarul acnee.
Tenul meu arata foarte bine cred ca de aproximativ un an nu mai am probleme cu acnea. Sunt perioade in care nu am nici macar un cos si nici nu ai spune ca am avut candva probleme cu acnee dar se mai intampla si sa imi iasa 1-2 cosuri din cand in cand ca deh fara ele ar fi prea frumos.
Nu am renuntat la tratament si acuma il continuu pentru intretinere.

Acestea sunt cam toate cremele si restul chetiilor ce pe pun pe fata
Gel de curatare de la Roc - dimineata si seara eu ma inteleg bine cu el ca am tenu gras dar sora mea care are ten normal cand s-a spalat cu el a zis ca usuca f tare
Demachiant Sebium H2O de la Bioderma - asta il ador ma demachiez in fiecare zi chiar dak nu m-am machiat in ziua respectiva
Boreade 12 - seara
Effaclar K - il folosesc de obicei dimineata ca baza de machiaj sau seara cand nu am chef de boreade
Cand imi apar cosuri pun pe ele Isotrexin sau un preparat farmaceutic cu ceva sulf
crema cu spf 50+ de la Ivatherm asta doar cand stau mai mult la plaja
fond de ten de la Estee Lauder - Double Wear Light sau Individualist ... il prefer pe primul
Apa termala de la Avene - asta o aplic cand imi vine si cnad am chef
Masca cu aspirina - asta o fac rar o data la cateva saptamani

Cam aste sunt toate sper sa va ajute cu ceva. Evident am folosit multe alte creme dea lungul anilor si unele si acum le consider foarte bune dar am renuntat la ele fie pentru ca nu se mai potriveau necesitatilor pielii mele fie am renunat la ele in favoarea unuia dintre cele care le folosesc acum

This post has been edited by Florina: Aug 31 2009, 11:51 PM

+Quote Post
Cindy
post Sep 3 2009, 12:09 PM
Post #205

V.I.P.

Bravo, Florina, ma bucur! (IMG:style_emoticons/default/clap3.gif)

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Lulush. Schema cred ca este buna, eu nu as fi insa foarte de acord cu sapunul pe baza de sulf. Nu am incercat dar intuiesc ca este destul de agresiv, te strange pielea dupa ce il folosesti? Sulful este antibacterian dar unele surse considera ca PH-ul sau mare poate incuraja chiar proliferarea bacteriilor pe piele! Nu vreau sa intervin peste schema pe care ti-a dat-o dermatologul, dar eu as folosi pentru curatare ceva mai bland, mai ales ca spui ca ai o senzatie de uscaciune.

Pentru riduri nu stiu ce sa iti recomand, dar uita-te dupa ceva care sa contina retinol, vitamina C, E, acid hyaluronic, acizi de fructe...

+Quote Post
Lulush
post Sep 5 2009, 10:12 PM
Post #206

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 7,082

(IMG:style_emoticons/default/thankyou.gif) Cindy!
intr-adevar sapunul usuca ,am inceput sa-l folosesc o sg data pe zi..si mai mult in zonele cu probleme(am si cateva papiloame in barbie ,au inceput sa dispara ,sper sa scap de ele (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

in legatura cu crema pt riduri,exista o crema care sa contina toate ingredientele astea?

+Quote Post
Cindy
post Sep 12 2009, 12:47 PM
Post #207

V.I.P.

Lulush, nu am aprofundat cremele anti-rid pentru ca din fericire nu am problema asta, insa iti spun ca sa tii cont de ele cand alegi un astfel de produs. Sunt cam cele mai importante, restul este marketing ambalat in cuvinte frumoase...
Am vazut ca folosesti si Retin-a, o sa te ajute si asta.

This post has been edited by Cindy: Sep 12 2009, 12:48 PM

+Quote Post
Pastelata
post Sep 13 2009, 03:33 PM
Post #208

Dependent

Member No.: 2,031

Cindy, ce parere ai despre revitol acnezine?L-ai incercat?E pe baza de peroxid de benzoil. Iti scriu aici ingredientele:
Peroxid de Benzoil 2.4%, Extract de galbenele, extract de Hydrastis canadensis, extract de Aloe Vera, extract de coaja de lamaie, extract de musetel, extract de lavandaextract de ceai verde, acid hialuronic, vitamina E, vitamina B5, apa, carbomer, glicerina, disodium edta, alcool cetilic, tricaprylin, glyceryl stearate, Isopropyl Myristate, Triethanolamine, Dimethicone, Sorbat de Potasiu, Benzoat de Sodium, Germall II, Acid Citric, parfum.

+Quote Post
Cindy
post Sep 14 2009, 05:22 PM
Post #209

V.I.P.

Pastelata, de produsul asta m-a intrebat cred si Maria, am scris si cu cateva pagini in urma despre el. Nu stiu ce sa iti spun exact, depinde cum tolerezi tu benzoyl peroxide-ul. Brevoxyl ai incercat, a fost eficient? Faza cu BP-ul depinde de la persoana la persoana; pentru unii concentratia de 2,4% (cea mai mica de altfel) este la fel de eficienta ca una mult mai mare, care ar putea fi pentru ei agresiva, deci trebuie gasit astfel un echilibru. Daca 4% BP nu a functionat impotriva cosurilor, sunt sceptica insa ca asta ar functiona.
Am mai spus ca nu imi place ca este intr-o cutie, nu e deloc igienic sa iti bagi degetele in crema, unghiile si nici nu e foarte ok sa fie mereu in contact cu aerul. Nu stiu ce sa spun de Isopropyl Myristate, unele studii sunt de parere ca ar putea astupa porii, altii ca nu e nimic dovedit si e doar un agent de ingrosare, cert este ca il contine si Retina-ul si crema mea actuala de la dr.Kadir si pana acum nu am avut probleme.
Am vazut ca Paula a scos o noua linie pentru acnee, are si alte produse pe baza de benzoyl peroxide si acid salicilic, eu am mai multa incredere in ele decat in produsul asta...

+Quote Post
Pastelata
post Sep 14 2009, 07:26 PM
Post #210

Dependent

Member No.: 2,031

Merci frumos, Cindy.Stii atateeeeeeeea lucruri, felicitari>:D< Si mai esti si rac;;)
Mhm, deci nu-i cine stie ce.Vazusem reclama pe net si eram curioasa.Am folosit Brevoxyl acum vreo 2-3ani-bun pentru o perioada scurta, a revenit apoi.Habar n-aveam de concentratiile astea, chiar ma gandeam ca 2.4% e ceva mai mare. In vacanta asta tenul meu a cam luat-o razna, l-am mai tinut sub control cat de cat dar oricum!Bine ca in curand se termina concediul farmacistei care imi prepara solutii&creme, she can do miracles, I tell you!Doar ca in ultimul timp i s-a parut ca arat {prea) bine ca sa-mi prepare solutii puternice,si de...

+Quote Post

39 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st June 2025 - 01:33 AM