IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

39 Pages V  « < 26 27 28 29 30 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Acneea: partea a treia
laur claudiu
post Apr 26 2010, 11:32 PM
Post #271

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Citesc si ma ingrozesc!Cum puteti afirma dupa o utilizare de trei saptamani sau din cauza nehidratarii corespunzatoare,ca Retin-a nu-si face efectul?Fara suparare,prima data se merge la dermatolog,apoi se citeste prospectul cu atentie si utilizarea acestui farmaceutic intocmai si nu dupa ureche!
La tratamentul cu retin-a,efectele se vad dupa 3-4 luni de utilzare corecta,e total normala descuamarea fetei si explozia de comedoane.Despre arsuri,folositi mereu creme hidratante si cu factor de protectie obligatoriu peste 15 si care sa aiba in compozitie neaparat unul dintre aceste ingrediente:avobenzone sau methoxydibenzoylmethane, titanium dioxide, zinc oxide,Tinosorb si Mexoryl SX .
RABDAREA e cuvantul cheie in tratarea acneei,aceasta este o boala sub diverse forme,trebuie tratata de un dermatolog si nu dupa ureche agravand!
Produsele cosmetice sunt doar un adjuvant si nu tratament dermatologic,acestea pot completa nu vindeca!
Acneea difera in functie de sex si varsta!
Go to the top of the page

+Quote Post
vera849
post Apr 27 2010, 06:09 PM
Post #272

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 8,327

Daca citeai postul meu ai fi vazut ca la recomandarea dermatologului am folosit retin-a si crema hidratanda cu sfp 15 Eucerin hydro protect....Mie nu mi-a facut bine deloc aceasta crema si mi se pare o crema de proasta calitate si pot sa spuna asta de cate ori vrea fie ca iti convine tie sau nu.

+Quote Post
laur claudiu
post Apr 28 2010, 12:19 AM
Post #273

Obsedat

Din simplu motiv ca nu ti-a priit Retin-a sau n-ai respectat intocmai tratamentul,acest lucru nu-ti da dreptul sa spui ca e de o calitate proasta!Eu am suferit de acnee mai bine de sapte ani si am incercat aproape totul si nu-mi permit sa spun ca un produs e prost sau nu ci doar ca acea schema de tratament nu a dat rezultat,pt.tipul meu de piele,varsta si sex.O boala nu se trateaza,exceptii cazurile fericite,doar cu o schema de tratament si mai cred cu tarie ca dermatologul ti-a explicat si reactiile farmaceuticului!

+Quote Post
bebe_maria
post Apr 28 2010, 05:38 AM
Post #274

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

E un lucru bine cunoscut faptul ca retin-a scoate la suprafata toate cosurile si punctele negre care se afla in straturile mai profunde ale pielii si prin urmare primele 1-2-3 luni sunt marcate de o agravare a acneei, abia dupa cel putin 3 luni poti spune daca acest tratament este bun sau nu PENTRU TINE.

+Quote Post
laur claudiu
post Apr 28 2010, 09:40 AM
Post #275

Obsedat

Bine punctat Bebe Maria!

+Quote Post
vera849
post Apr 29 2010, 09:31 AM
Post #276

Contaminat
*

QUOTE(laur claudiu @ Apr 28 2010, 10:40 AM) *
Bine punctat Bebe Maria!

De unde stii tu ca nu am respectat indicatiile tratamentului? :|...ramai cu parerea ta..eu cautam solutii, nu subiecte de cearta..

+Quote Post
laur claudiu
post Apr 29 2010, 10:04 AM
Post #277

Obsedat

Vera imi cer scuze dar nu caut motiv de cearta ci pur si simplu e un sfat!Am trecut si eu prin perioade foarte dificile atunci cand aveam acnee,simteam ca nici un tratament nu da rezultate,de la cele naturiste la cele mai scumpe,nestiind in sinea mea ca eu imi agravez situatia si logic de foarte multe ori fara acordul unui dermatolog!Daca am sarit in sus a fost pentru ca de multe ori citesc ca acel farmaceutic e groaznic,ca pe dincolo,nu trebuie sa generalizam si mai sunt persoane care intra pe acest forum si iau in serios multe postari fara avizul unui dermatolog in prealabil!Acest forum este dedicat noua,celor care am trecut si trecem prin aceasta boala,sa ne impartasim schemele de tratament si opiniile nu motiv de disensiuni si alte lucruri!Sper sa gasesti tratamentul potrivit pentru tine si intr-o zi sa zambesti si sa spui:gata cu acneea!Iti urez o zi superba!

+Quote Post
bebe_maria
post Apr 30 2010, 06:18 AM
Post #278

Membru de Onoare

Vera ideea era sa nu generalizezi, doar pt ca un tratament nu ti-a mers tie nu inseamna ca nu e bun pt nimeni, mai ales cand poate nu l-ai dus pana la capat, din spusele tale nu l-ai folosit decat 3 saptamani. In primele sapt TOTI 'pacientii' sufera o agravare, as putea zice ca la tine a mers exact ca la carte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Daca n-ai rabdare insa cu retin-a, poti incerca produse pe baza sa acid salicilic/glicolic sau benzoyl peroxid.

This post has been edited by bebe_maria: Apr 30 2010, 06:19 AM

+Quote Post
vera849
post Apr 30 2010, 05:55 PM
Post #279

Contaminat
*

Probabil asa e.....benzoyl peroxid am folosit...Brevoxyl..dar asta ca si celalate are un inconvenient, albeste fata, am folosit insa imediat cum numai dadeam, din nou apareau cosi......:|...zi-mi te rog cateva nume de produse pe baza de acid glicolic/salicilic. Ms (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post May 1 2010, 04:50 AM
Post #280

Membru de Onoare

Stiu ca exista creme cu acizi de fructe de ex keracnyl, la clinique exista la fel creme cu acid salicilic.
La sephora stiu ca exista mai multe produse pe baza de acid glicolic.
Sweet/Cindy era mai informata cu privire la cremele de la noi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , eu folosesc de la paula'schoice.com insa per total e prea scump cand faci comanda din Romania din cauza transportului.
Oricum ca idee poti sa cauti in farmacii creme cu acizi de fructe.

Apropo de bp, asa este, cand nu-l mai folosesti apar cosuri din nou insa atata timp cat nu rezolvi cauza nu au cum sa dispara efectele.
i

+Quote Post

39 Pages V  « < 26 27 28 29 30 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 02:44 AM