IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

39 Pages V  « < 27 28 29 30 31 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Acneea: partea a treia
vera849
post May 1 2010, 04:24 PM
Post #281

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 8,327

Ms mult!! tu ai scapat de cosuri ?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sau cat de cat...??
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post May 2 2010, 12:17 AM
Post #282

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Eu am avut o acnee vulgara destul de urata, a trecut in timp, skinoren-ul si keracnylul m-au ajutat cel mai mult, apoi un peeling chimic, apoi salicilic folosit pe termen lung.. in prezent imi apar cosuri din cand in cand, am maxim 6-8 in acelasi timp si le tratez si eu cum pot, bp, saliclic local 10%, skinoren, masti cu argila.
Insa nu mai sunt asa cum aveam pe vremuri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
vera849
post May 2 2010, 07:04 PM
Post #283

Contaminat
*

QUOTE(bebe_maria @ May 2 2010, 01:17 AM) *
Eu am avut o acnee vulgara destul de urata, a trecut in timp, skinoren-ul si keracnylul m-au ajutat cel mai mult, apoi un peeling chimic, apoi salicilic folosit pe termen lung.. in prezent imi apar cosuri din cand in cand, am maxim 6-8 in acelasi timp si le tratez si eu cum pot, bp, saliclic local 10%, skinoren, masti cu argila.
Insa nu mai sunt asa cum aveam pe vremuri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Am inteles...inseamna ca ti-a dat ceva batai de cap...eu am acnee comedoniana...X(...

+Quote Post
bebe_maria
post May 3 2010, 01:37 AM
Post #284

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Mda, si asa mi-au pus diagnostic, cel mai des vedeam acnee vulgara insa a fost si acnee comedoniana, inca am f multe puncte negre si pori astupati. Din pacate (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
vera849
post May 4 2010, 05:55 PM
Post #285

Contaminat
*

QUOTE(bebe_maria @ May 3 2010, 02:37 AM) *
Mda, si asa mi-au pus diagnostic, cel mai des vedeam acnee vulgara insa a fost si acnee comedoniana, inca am f multe puncte negre si pori astupati. Din pacate (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Acum am scapat de cosurile rosii capatate dupa retin-a....cu fond de ten am un ten normal..mai ales ca merg si la solar acuma, dar cel mai mult ma supara cosurile rosii de pe omoplati :|.nu trec deloc. incep sa ma gandesc.. ca poate am un stafilococ ceva?:| am sa merg din nou la dermatolog zilele astea...pana acum mi-a spus ca pana la 25 26 de ani imi vor tot aparea..m-am saturat de replica asta :|...si antibiotic (roacutanne) nu mi-a dat, a spus ca nu am nevoie...

+Quote Post
Diana.
post May 4 2010, 06:25 PM
Post #286

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Vera, iubita, te rugam frumos foloseste butonul acesta
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_images/1/t_reply.gif) cind vrei sa raspunzi pentru ca e aiurea sa tot citezi antevorbitorul. Multumim de intelegre.

+Quote Post
caitriona
post May 9 2010, 11:21 AM
Post #287

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,761

Buna fetelor!
Am citit pe net ca aplicarea de AHA dupa BHA face exfolierea mai profunda, si am incercat aseara.Este f luminos tenul astazi, arata bine.
Am aplicat 2% BHA liquid de la Paula, am asteptat cateva minute si am aplicat 10% AHA de la Daniel Kern.Aveti grija insa, daca tenul nu este obisnuit cu acizii.Eu folosesc zilnic BHA, AHA, si peroxid de benzoil de multa vreme si nu ma irit.

Schema mea de tratament din ultima vreme este urmatoarea:
-o seara aplic peroxid de benzoil de la Daniel Kern 2.5% (merge si cu brevoxil doar ca e concentratie mai mare), astept cateva minute si aplic AHA 10%
- a doua seara 2% BHA(acid salicilic) liquid de la Paula , iar astept cateva minute si pun crema cu 2% BHA si retinol de la neutrogena
- a treia seara 2% BHA si dupa 10% AHA
Nu mai folosesc microdermabraziune sau scrub, sunt suficienti acizii.
Dimineata folosesc in continuare crema Deuteria, mie imi calmeaza tenul.
Ca demachiant , Elmiplant si deuteria.
Neaparat dimineata crema cu SPF, mai ales dc folositi substante de genul.
Asta e tot si am rezultate foarte bune, adica cosuri rar,la menstruatie sau dc nu-mi urmaresc alimentatia ori vreo perioada mai stresanta.Dar nu apar in numar mare si nu mai am noduli cum aveam intr-o vreme.

Intentionez sa-mi iau 30% BHA de pe site-ul de care zicea bebe.

Mai adaug la schema asta intern 2 capsule de omega 3, una de vit C 50 mg si niste pastile de la dm pt par piele si unghii, in fiecare zi.
Nu beau sucuri de nici un fel, doar apa si ceaiuri neandulcite, nu beau cafea, si incerc sa ma abtin cat pot si de la dulciuri sau macar sa mananc o bomboana de ciocolata in loc de 5 cum mi-ar placea mie.La mine se observa imediat pe piele daca exagerez cu dulciurile.

Pot sa spun , de fapt altii imi spun ca nu mi se mai vad nici semnele, ma rog , eu le mai vad , dar ma si analizez tot timpul in oglinda.Fond de ten nu mai pun decat ocazional, am doar un baton corector de la Boots pt cosuri.Ca fond de ten am unul tot cu BHA de la neutrogena care nu e comedogen, incercat pe pielea mea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Schema asta mi-am adaptat-o eu in timp dupa nevoile mele, dupa ce-am citit si ce-au scris fetele.
La mine de exemplu retin a a fost dezastru, poate n-am avut nici eu rabdare, nu stiu , dar n-a mers.

Daca aveti intrebari, oricand va raspund cu placere!

This post has been edited by caitriona: May 9 2010, 11:26 AM

+Quote Post
Cindy
post May 9 2010, 01:31 PM
Post #288

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Parca e cam agresiva schema ta. De exemplu, Aha peste benzoyl peroxide? Nici nu este o combinatie indicata...O crema mai hidratanta nu ai, poate Deuteria although nu stiu ce contine, doar din ce ai spus ca este calmanta? 10% Aha vad ca nu folosesti decat in layers, pacat actioneaza mai profund pe pielea curata. Eu una sunt fana desavarsita a acizilor de fructe! Dimineata mereu ma dau cu gelul cu Aha de la Paula, sub crema Erbolario, clar imi face pielea mai luminoasa!
Anyway ma bucur ca ai rezultate bune!

Eu incerc acum si cateva produse naturale de care sunt foarte multumita: african soap, cu continut ridicat de unt de shea, orange blossom water pe post de tonic, un serum cu uleiuri: macese, trandafiri, jojoba, zmeura, ylang-ylang si geranium si o masca, pudra. In rest, dau si eu inainte cu exfoliantii cu acizi de fructe si salicilic, dar alternativ, si uneori retin-a.
Am avut o perioada mai plina si foarte lenesa, de ma postam direct in pat, si am dat skip la demachiat pentru cateva nopti. (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Acum normal ca se vede, mi-au iesit cateva cosulete, pe barbie multe si abia notabile in piele, 2 pe obraz, dupa ce nici nu mai stiam cum e sa ai probleme de gen! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Le-am dat cu solutia 20% BHA si sper sa treaca fara semne! Orice ar fi, nu mai omit de acum capitolul curatare temeinica.
Nici cu alimentatia nu am stat pe roze, ma mobilizez de acum sa mananc mai sanatos, sa elimin cafeaua care nici macar nu imi place si tigarile. (IMG:style_emoticons/default/tomato.gif)

+Quote Post
caitriona
post May 10 2010, 10:20 PM
Post #289

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,761

Stiu ca pare o schema agresiva, insa nu ma irit deloc, chiar e luminoasa si neteda pielea.Da deuteria e hidratanta + apa termala.
Aha am incercat direct pe piele dar nu-mi prieste, nu stiu de ce.

Pentru moment sunt multumita ca tenul meu arata bine si fara fond de ten.Nu este perfect, insa arata ok.
Sa sti ca si eu beam cafea inainte si mie chiar imi placea, si acum un an jumate m-am hotarat brusc sa ma las.Si de atunci cred ca doar 2 cafele am mai baut.

Ce tare ca te-ai apucat de naturiste.Aveam si eu o perioada cand imi placea sa descopar tot felul de produse si retete, insa acum n-am chef..Sunt pe toane. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Eu faza cu demachiatul nu o sar never ever. Daca fac greseala asta stiu ca trag o luna dupa aia.Sunt ingrozita asa ca oricat mi-ar pica ochii in gura de somn, trag de mine.

Bha 20% folosesti ocazional sau cum?

+Quote Post
Cindy
post May 16 2010, 04:20 PM
Post #290

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Da, BHA 20% am un roll-on si il aplic doar pe cosuri cand imi apar. Avand in vedere ca nu imi apar (acum a fost o trista exceptie) nu prea am unde sa il aplic. Am gasit insa o solutie de mijloc sa nu zaca nefolosit (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) si il aplic in zonele predispuse la puncte negre, adica nas si barbie, si chiar are efecte!
Nu mi-as fi cumparat eu roll-on dar mi l-au dat cadou de pe site-ul de unde am comandat si AHA 35%, probabil compensatie pentru intazierea de cateva luni bune. Macar atat! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Eu chiar sunt foarte multumita de acele produse naturale, site-ul este theorganicbodycareshop.com, au o gramada de produse organice interesante, eu am luat doar de la Akamuti si o sa mai iau cu siguranta si in viitor.
Mie imi place naturalul, si home made, imi mai fac si eu singura diverse masti sau scrubs. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sunt paradoxala stiu, cand ma ia avantul si le incerc pe toate, cand doar vegetez si nu sunt in stare nici sa imi dau jos tencuiala de peste zi si praful, bacteriile ce s-or mai fi adunat (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) Foarte bine ca tu esti constanta!

Ai scapat si de semne, mie ele imi dau bataia maxima de cap? Trebuie sa precizezi si ce fel de semne, in cazul in care exista/ au existat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

39 Pages V  « < 27 28 29 30 31 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 08:36 PM