![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
Bebe, folosesc Neutrogena Healthy Skin Anti-Wrinkle Anti-Blemish Cream cu retinol si acid salicilic.Eu sunt la al doilea tub deja, bine un tub ma tine cateva luni caci eu o folosesc o data la 2 zile.Intai aplic 2 % BHA liquid de la Paula si dupa 5 min crema asta.Sunt foarte multumita.Tin sa mentionez ca eu tot ce tine de AHA, BHA, BP folosesc doar seara.
Revin cu informatii despre lotiunea cu ulei din arbore de ceai de la The Body Shop.Este extraordinara, cel putin pentru mine. Mi-am cumparat si un ulei, dar nu de la ei, unul mai concentrat de la Solaris Plant, intr-o sticluta neagra de 10 ml cu capac verde, si mi-am pus cateva picaturi in sampon, in demachiant, in lotiunea tonica si de fiecare data cand fac dus. Am perioade cand am probleme si cu acneea pe spate, asa ca am renuntat la gel de dus, am niste sapunuri naturale cumparate din Costa Rica si adaug si 1-2 picaturi de tea tree oil pe lufa.Chiar e bun, calmeaza imediat iritatiile si acum spatele meu e f curat.Nu mai zic ca e foarte catifelata pielea de pe corp chiar si fara lotiune. Unele fete pe makeup alley spuneau ca nu suporta mirosul acestui ulei, e puternic , dar mie imi place. Local, pe fata, tot uleiul de la The Body Shop il folosesc, imi e frica cu asta de la Solaris caci pare mult mai puternic. Aveam o mostra de crema cu SPF de la Paula, uitata pe aici , si m-am dat ieri cu ea.E buna, matifiaza, dar doar pentru vreo 3-4 ore.Eu pana acum n-am gasit crema sau lotiune cu SPF care sa matifieze tenul pt intreaga zi.Daca stiti voi vreuna, spuneti-mi si mie , va rog. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ciresica, da, pe crema Caudalie scrie ca este noncomedogena. Mie nu imi place mirosul, a fost un drawback pentru mine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La Centrofarm au testere, cred ca cel mai bine ar fi sa o testezi si acolo pt consistenta + ce alte criterii mai ai tu cand vine vorba de o crema (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si apoi sa le ceri o farmacistelor o mostra sau avand in vedere ca ele sunt cam nesuferite, sa iti iei tu la tine un mic recipient si sa iti torni putin din tester. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Creme matifiante mai sunt de la Yes to Tomatoes, in Sephora (eu am gelul de curatare) -acolo sigur poti sa iti iei tu fara probleme o mostra-, L'Occitane Rice Ultra Matte. Am incercat si toate dermatocosm. dar m-am cam saturat de ele. Cindy, spune-mi si mie , te rog, masca cu aspirina si iaurt de cate ori pe sapt o faci si cat o lasi sa actioneze? Eu mi-am facut cu apa in loc de iaurt si mi s-a cam uscat pielea. Da, eram sigura ca o sa ti se usuce pielea cu apa si aspirina...Eu folosesc cu iaurt danone cremoso, care e destul de gras, imi hidrateaza pielea in acelasi timp si in plus, sta imobil pe fata, nu se scurge. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu as merge in orice caz pe ceva cu 4-5% grasime sau mai mult. Eu las masca pana incepe sa se usuce, sa "stranga" si apoi o indepartez, masand usor, granulele mici de aspirina sunt foarte bune pentru exfoliere. Ah ai grija si ce aspirina iti iei, preferabil sa aiba granule foarte fine cand se dizolva, sa nu iti agresezi fata. Eu o folosesc destul de des, cand am timp/ chef/ imi aduc aminte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mie crema de la Paula imi lasa un film albicios pe fata inestetic. Eu oricum sunt alba si nu am o problema cu acest fapt, dimpotriva, dar era un alb bolnavicios. Nu cred sa existe o crema cu SPF care chiar sa matifieze, mai ales pentru noi cele care avem tenul gras, maxim mixt. Stii care e paradoxul, ca multe fete isi cumpara o crema cu protectie solara, aplica un bob ca pt o crema normala si o maseaza foarte bine in piele pana se absoarbe complet si cred ca efectul e ok, sunt safe, insa ideea este ca trebuie sa aplici crema cu multa generozitate cand e vorba de protectie reala - si in cazul asta e imposibil sa obtii un efect mat. Concluzia este ca eu nu mai caut creme cu SPF si prefer sa merg pe un fond de ten cu protectie si sa evit pe cat este posibil soarele. La mare: umbrela, palarii cu bor larg si da crema reaplicata la 2 ore. Probabil chestiile astea deja le stiati, dar le mai repet si eu just in case. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
O sa dau o tura zilele astea prin farmacii sa fac rost de niste mostre. Adevarul este ca la cum se uita unii farmacisti cand ceri mostre, mi-e si jena sa le mai zic... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Oricum, mi-am facut o lista mare de produse pe care sa le incerc pe viitor. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by ciresica_dulce: Aug 1 2010, 03:21 PM |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
Cindy, eu torn in palma crema cu spf cat o moneda de 50 bani, deci mult, cand o aplic pe fata sunt Casper (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , tocmai ca stiu ca aplicata moderat nu are efect si degeaba folosesc.
Nu-mi permit luxul sa nu folosesc crema cu factor, am si tenul alb si folosesc zi de zi, AHA, BHA, BP. Mi-am cumparat de la DM gel cu factor 30, Sun Dance Med.Scrie clar pe el ca nu provoaca acnee si asa e.Ieri l-am folosit prima data, a trebuit sa stau toata ziua de dimineata pana seara afara in soare si nu m-am inrosit deloc.E un pic lipicios dupa ce-l aplic, insa dupa 10 min se absoarbe si cu un strat de pudra e ok. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 17-April 09 Member No.: 6,301 ![]() |
buna tuturor ,imi cer scuze daca scriu aici dar chiar nu stiu unde as putea,de cand mi-a venit menstruatia si anume de la 12 ani am inceput sa am probleme cu tenul,la inceput nu am avut mari probleme dar dupa aceea da pana cand bunica mea s-a dus la o farmacie si a cerut cate ceva impotriva acneei si i sa dat Zineryt,pot sa spun ca pentru mine a facut un miracol,aveam fata super curata ,dar de 2 ani am inceput sa am probleme cu menstruatia,imi intarzie 1-2 luni si asa am cerut un sfat unui doctor care mi-a zis sa iau diane35,le-am luat timp de 3 luni si incepuse sa imi vina menstruatia dar mai intarzia 3-4 zile,de 2 luni am intrerupt deoarece nu prea ma simteam bine de la ele(imi venea sa vomit dimineata) si acum nu imi mai vine ciclul,mi-a intarziat deja 1 luna si nu mai stiu ce sa fac deoarece imi iese cosuri,ati avut cumva vreo problema ca aceasta???sau stiti pe cineva care a avut???va rog sa imi dati un sfat ceva ca nu mai stiu ce sa fac,imi este rusine sa ies pe strada cu fata asa...(am 18 ani si sunt virgina,zic asta in cazul in care poate va gandeati ca este de la contact sexual) va multumesc...
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 17-April 09 Member No.: 6,301 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
dany, bine ai venit la noi! La noi pe forum exista o perioada in care sunt revizuite posturile noilor useri inainte ca acestea sa fie publicate.
This post has been edited by Pink Lemonade: Aug 8 2010, 03:12 AM |
|
|
![]()
|
|
dany, bine ai venit la noi! La noi pe forum exista o perioada in care sunt revizuite posturile noilor useri inainte ca acestea sa fie publicate. mersi,bine v-am gasit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dany, parerea mea e sa mai ceri sfatul si altui medic.Nu te poti juca cu problema asta si nici sa-ti administrezi medicamente dupa ureche.
Eu am o prietena si a avut o problema asemanatoare, ii intarzia menstruatia, insa mari probleme cu tenul nu avea Stiu ca si-a facut analize hormonale, dupa care dozari cu hormoni si s-a rezolvat .Eu cred ca daca iti reglezi menstruatia, se va rezolva si problema pielii. Mult succes! |
|
|
![]()
|
|
ms mult,saptamana viitoare cand ajung in romania ma voi duce sa imi fac si eu aceste analize
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 12:48 PM |
|