IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

39 Pages V  « < 31 32 33 34 35 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Acneea: partea a treia
dany17
post Aug 11 2010, 10:13 PM
Post #321

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,301

QUOTE(caitriona @ Aug 9 2010, 11:28 AM) *
Dany, parerea mea e sa mai ceri sfatul si altui medic.Nu te poti juca cu problema asta si nici sa-ti administrezi medicamente dupa ureche.

Eu am o prietena si a avut o problema asemanatoare, ii intarzia menstruatia, insa mari probleme cu tenul nu avea Stiu ca si-a facut analize hormonale, dupa care dozari cu hormoni si s-a rezolvat .Eu cred ca daca iti reglezi menstruatia, se va rezolva si problema pielii.
Mult succes!

inca ceva,aceste analize se fac la endocrinolog???mersi inca o data (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
caitriona
post Aug 15 2010, 11:10 PM
Post #322

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,761

Nu.Sunt clinici care fac aceste analize, nu multe ce-i drept.Nu stiu exact daca iti trebuie trimitere sau poti pur si simplu sa platesti si sa le faci.
Se face analiza sangelui, deci trebuie sa-ti recolteze sange.
Din cate stiu eu sunt destul de scumpe.In jur de 400 lei.

This post has been edited by caitriona: Aug 15 2010, 11:11 PM

+Quote Post
Ciresica
post Aug 17 2010, 09:34 AM
Post #323

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

Revin cu pareri despre Oxyance REBALANCE combination skin : imi place ca intra foarte bine in piele daca este masata, nu ramane grasa pe piele si miroase bine (a drojdie de bere, pe care o are incompozitie - mie imi place (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Pe termen lung nu matifiaza. Cum au fost zilele astea calduroase, dupa vreo 2 ore fata luceste, dar personal nu cred ca e vreo crema care sa impiedice asta. Daca tenul este gras, se va ingrasa mai presus de orice. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
De asemenea nu-mi place lista de ingrediente prea tare (mai ales SLS-ul).

Cealalta cremuta, Oxyance PURIFY oily skin are in compozitie propolis. Miroase bine, insa nu prea am folosit-o. Eu o folosesc noaptea, dar a fost prea cald sa ma dau cu ceva pe fata saptamanile astea. Din toamna ma pun pe ea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si asta contine SLS... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

+Quote Post
d33a
post Aug 31 2010, 06:43 AM
Post #324

Contaminat
*

Member No.: 9,087

buna! am si eu probleme de genul..am tenul gras cu tendinte acneice..am ft multe produse acasa si nu mai stiu ce sa folosesc si cums a folosesc...produse incepand de la acneogel,prod sin gama elmiplant,bioten,crema cu spirulina hofigal,ceaiuri,tinctura de galbenele,unguent cu aloe vera,unguent de galbenele,tarate,faina de ovaz,gel de curatare,lotiune astringenta...s.a va rog sa ma ajutati...ast parerea voastra...poate nu e bn ce am eu...ast sa imi spuneti voi o solutie sau o masca care sa functioneze va rog mult ca mi-am pierdut si rabdarea si increderea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ((( (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Aug 31 2010, 10:08 AM
Post #325

V.I.P.

Pe mine cel mai tare m-a ajutat Retin A.

+Quote Post
Globetrotter
post Aug 31 2010, 05:49 PM
Post #326

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

d33a, bine ai venit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ai incercat foarte multe produse dar poate nu ai vazut cea mai la indemana solutie. Eu cred ca problemele cu tenul sunt de multe ori cauzate de alimentatie si stil de viata. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

+Quote Post
Rose
post Sep 4 2010, 01:36 PM
Post #327

Contaminat
*

Member No.: 184

d33a, bine-ai venit! Iti recomand sa mergi la un dermatolog si sa incerci tratamentele recomandate pana cand gasesti unul potrivit tie. Si eu am folosit n produse pt multi ani si ajungeam mereu de unde plecasem. Este o problema ce se poate rezolva. Succes!

+Quote Post
kashmir
post Sep 6 2010, 12:19 PM
Post #328

Contaminat
*

Member No.: 3,109

buna tuturor! in primul rand as vrea sa va felicit pentru acest forum este foarte util si m-au ajutat mult sfaturile voastre, sunteti foarte dragute ca va luati din timpul vostru pentru a posta si a ajuta mii de persoane pe care nici macar nu le cunoasteti; felicitari si sa aveti viata lunga! va citesc de mult timp insa nu am indraznit sa va scriu pentru ca nu am considerat ca as avea vreun sfat sa va dau, insa acum daca imi este permis as vrea sa dau si eu o mana de ajutor persoanelor care sufera de acnee; am avut si eu probleme cu aceasta boala in urma cu aproximativ 2 ani, care m-a chinuit foarte mult pana am reusit sa o vindec; dupa ce am mers cam pe la toti doctorii dermatologi, endocrinologi si ginecologi din orasul meu fara nici un rezultat, o prietena mi-a recomandat un medic bacteriolog, prieten de familie, care dupa spusele ei vindecase multe persoane suferinde de aceasta boala; m-am dus si eu la el recunosc foarte neincrezatoare ca ar putea sa faca ceva pentru mine, insa minunea s-a produs! dupa aproximativ 3-4 luni de la prima consultatie eram complet vindecata, fara nici un cos, fara cicatrici sau semne pe fata; sa va spun ce a facut : m-a consultat, mi-a recoltat secretie dintr-un cos a analizat-o si a descoperit 3 tulpini de bacterii vinovate de acneea mea; mi-a repetat analizele de 3 ori dupa care mi-a preparat un vaccin; la inceput am facut 14 injectii, cate una la 2 zile, pauza o luna (timp in care mi s-a agravat un pic acneea insa nu foarte tare), dupa care inca o serie de 10 injectii cu o doza un pic mai mare de vaccin si surpriza! acneea mea a inceput usor usor sa dispara; in circa 2 luni nu mai aveam nici un cos pe fata; acum am tenul perfect curat fara nici o urma de cicatrici sau semne de la acnee; a fost un adevarat miracol pentru mine si de atunci cand ma duc la biserica mereu ii aprind o lumanare acelui doctor; sper sa va fie de ajutor povestea mea si sper din tot sufletul sa va vindecati de aceasta boala grea pentru ca stiu prin ce treceti si stiu cat de greu va este; sanatate multa va doresc!

+Quote Post
Ciresica
post Sep 6 2010, 02:09 PM
Post #329

V.I.P.

Kashmir (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Si eu am facut vaccinul la Cantacuzino si a fost ok. Dar a trecut mult de atunci si problemele au revenit.

This post has been edited by ciresica_dulce: Sep 6 2010, 02:10 PM

+Quote Post
onsur
post Sep 8 2010, 01:30 PM
Post #330

Contaminat
*

Member No.: 9,160

fetelor, si eu am probleme mari de tot cu acneea si nu mai stiu cum sa scap de ea.... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) acuma o sa incep un nou tratament, sper sa dea roade ca altfel nu stiu ce ma fac...

+Quote Post

39 Pages V  « < 31 32 33 34 35 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 12:50 AM