![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 23-January 08 Member No.: 3,109 ![]() |
Multumesc frumos ciresica :-) eu inca sunt bine desi a trecut un an de atunci, sper sa nu mai am probleme niciodata.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 14-September 10 Member No.: 9,203 ![]() |
Am sa va impartasesc si din experienta mea total neplacuta de multi ani cu acneea.
Am folosit de la zynerit,skinoren,retin a,isotrexin pana la kanamicina,chestia aia pentru ochi care mai rau mi-a facut,insa citisem ca daduse randament la alte persoane...SI NU VA RECOMAND sa faceti ca mine. Am facut si un autovaccin,atat de prost a fost ca nici pe perioada in care l-am facut nu m-a scutit de aparitia monstrilor din cand in cand.Antibiotice luate: unidox,amoxicilina+ inca vreo 2 la care nu mai stiu denumirea,insa nu am apelat inca la roaccutane si nici nu doresc din cauza efectelor adverse pe care le poate avea. Ce m-a ajutat de fiecare data a fost ISOTREXIN,gel cu isotretinoin(care-l contine si roaccutane) + eritromicina (despre care se spune ca ar fi antibioticul ideal pentru a combate bacteria care se ocupa cu aparitia cosurilor) asa ca suna destul de bine la inceput si chiar da randamente insa asa cum scrie pe prospect dupa cel putin 3-4 saptamani vezi rezultatele. In primele saptamani arde fata, o inroseste ingrozitor, aveam o senzatie ingrozitoare ca ma strage,ma manca, era ceva de nedescris,am incercat sa mai reduc din cantitate dar persista...si nici nu ma induram sa renunt la tratament pentru ca e singurul care ma ajuta cu adevarat,trebuia doar sa am rabdare. Si ma tot gandeam cu ce sa o hidratez sa nu mai fie atat de arsa,rosie etc... si mi-am adus aminte ca am panthenol in casa luat pentru niste arsuri de la mare...asa ca imi dau in fiecare seara si e perfect,iar ziua imi dau cu o solutie antiacneica facuta la farmacie, las juma de ora sa se mai usuce si apoi dau peste cu isotrexin, si-n felul asta nu-mi mai arde pielea,nu ma mai mananca etc. In rest ce sa spun,skinoren nu prea m-a ajutat,pentru ca la un moment dat isotrexinul nu se mai gasea in farmacii si pt ca nu aveam cu ce sa dau am dat cu asta, si mi-a recidivat acneea...in afara de faptul ca arde si el pielea(dar nu la fel de tare ca isotrexin) pe mine nu m-a ajutat. Si vorbesc de skinoren gel,pentru ca porcaria ailalta,crema sau ce se-o vrea, mai rau imi scotea cosuri!unde-mi dadeam,acolo apareau. BY THE WAY, e foarte misto masca facuta din MIERE, SMANTANA si CASTRAVETI. Mai ales pentru urme zic io, cel putin asa am impresia,ca-mi netezeste pielea. BAFTA si SANATATE! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 10-October 10 Member No.: 9,336 ![]() |
Buna fetelor!
Chiar daca m-am inscris de curind, intru din cand in cand pe acest forum, sa "fur idei, sfaturi" de la voi. Si eu am probleme cu acneea si nu mai sunt la adolescenta de mult.... asta e, cred ca nu o sa scap niciodata de ea...dar caut remedii. In vara am fost la un dermatolog si mi-a prescris Isotrexin si Brevoxyl (4g). Bucuroasa, am luat farmaciile la rand si mi-am cumparat cremele salvatoare! Am inceput sa le folosesc conform prescriptiei data de dermatolog, poate chiar putin mai mult (sa fie! sa-si faca efectul mai repede! - speram eu); ba chiar citind pe forum ca in general peroxidul de benzoil 4g e cam puternic si exista varianta de 2.5% pe net, am si facut comanda pe acne.org de un set complet de tratament. Numai ca...pana sa ajunga setul de tratament de peste Ocean la mine, dupa 5 zile de tratament cu Brevoxyl am descoperit ca sunt alergica: mi s-a umflat tare de tot fata, s-a inrosit, ma manca de imi venea sa ma rup si mai multe nu...am fost la dermatolog, mi-a dat tratament pt alergie ( injectii, alta crema, pastilute) Aproape 2 saptamani nici la servici nu am mai fost, dar e foarte adevarat ca timp de vreo 6 saptamani nu a mai indraznit nici un "monstru" sa apara pe fata mea rosie, umflata, etc. Asta e, la mine nu merge crema "salvatoare" Cui ii merge sa-i fie de folos! Ca sa ma conving am mai incercat-o la ceva timp, undeva pe mana, si in 2 zile a aparut o pata rosie umflata de m-am scarpinat la ea 5zile ....M-am convins: sunt alergica. Asa ca am ramas cu un set de tratament la care ma uit si nu am cum sa-l folosesc desi imi pusesem toata speranta in el, si am platit si ceva bani. Daca doreste cineva crema tratament, din set (2.5% benzoyl peroxid)- 8oz (236ml) poate sa lase un mesaj (sunt din Bucuresti, sector6). Luptam in continuare impotriva "monstruletilor", chiar daca trebuie sa schimbam armele! |
|
|
urucu_cristina |
![]()
|
Musafir ![]() |
SPAM
Va recomand sa cititi acest articol si sa nu va mai faceti probleme din cauza acneii! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 17-March 10 Member No.: 8,202 ![]() |
Sfatul meu e sa gasiti o cosmeticeana buna care sa foloseasca tehnica primitiva a acului si sa scoata fiecare cos, punct negru manual.
Programare tot la 2 saptamani. + Vichy Normaderm gel de curatare scrub tot la 2 zile dimineata, in rest un gel de curatare care sa fie bland cu fata la alegere fara acid salicilc, glicolic + Baneocin pudra aplicata la 2 zile noaptea + Normaderm crema de noapte odata la 3 zile, noaptea. Daca o tineti asa dupa 2 luni. Totul e ok. P.S. Daca am folosit zilnic gama vichy normaderm, nu prea am avut rezultate satisfacatoare. Am incercat multe solutii, produse cosmetice care nu au dat rezultate, retin-a, zinerit, avene, garnier, peeling, mastii. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
Bebe, mi-am comandat si eu un peeling de pe naturalskinshop.com, TCA peel, 25%.
Problema e ca mie mi-au aparut foarte multe cosuri dupa, deja l-am aplicat a doua oara la interval de 3 sapt.Eu am comandat doar peeling-ul.Stiu ca si tu spuneai ca ti-au aparut.Eu cred ca exfoliindu-se pielea ies la suprafata punctele negre, cosurile care nu erau la suprafata, dar care oricum ar fi aparut.Asa se spune, ca inainte sa-ti apara un cos el este deja format sub piele de cateva saptamani. Acum dupa o saptamana pielea s-a calmat, inca ma cojesc, pare mai luminoasa, insa trebuie facute 6 sedinte ca sa vezi un rezultat notabil. Eu am de gand sa continui.Sigur asta e explicatia caci am avut si pe frunte. iar la mine fruntea nu a fost niciodata o problema.Acum e curata din nou. Ca hidratant folosesc ulei de jojoba, dimineata ulei din arbore de ceai australian pur de la Natures Bounty (de pe net), spray cu oxigen de la Zepter, si seara tot asa alternativ, BHA cu BP,iar ziua SPF de la neutrogena. Vreau sa-mi comand un spray cu O2 de pe net.Am o carte acasa in care scrie ca e un bun adjuvant in acnee, se vindeca leziunile mai repede. Stiti voi vreun spray cu O2 bun? Ca agent de curatare folosesc de la Roche Posay pt ten sensibil si gras, L'eau micellaire si Cleanser de la First Aid, foarte bun acesta din urma.Le folosesc alternativ.Fiind in america poti sa-ti cumperi.Mie imi place.Este concurentul lui Cetaphil, dar mai ieftin.Am citit ca lumea era incantata de el si l-am comandat. Mai revin cu informatii dupa vreo 2 sapt sa va zic cum evolueaza lucrurile. La cabinete se fac peeling-uri cu BHA, acid glicolic, Jesner, si costa 200 lei sedinta, insa TCA este cel mai puternic si trebuie folosit doar de persoane a caror piele e deja obisnuita cu AHA, BHA etc. Pe mine m-a costat 76 $ sticluta si cred ca o sa imi ajunga un an( am prins o oferta pe site, de obicei este 96$ ). This post has been edited by caitriona: Nov 14 2010, 11:27 AM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 26-January 11 Member No.: 9,785 ![]() |
Buna!:)
Vroiam sa va spun ca si eu am probleme cu tenul...si nu asa, chiar probleme mari! pana acum 8 luni am avut un ten de invidiat :X..nu aveam nevoie de crema, de masti si de toate astea.../:) Am plecat in alta tara, am mancat dulciuri in prostie, alimentatiea mea era din ce in ce mai proasta, stresul, nopti nedormite..s-au strans toate si m-a aparut o acnee pe fata de nu mai stiu cum sa scap de ea..:|:|(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) !!!' M-am reintors inapoi in tara dupa 6 luni si am continuat sa ascult sfatul vecinii, am aplicat pe fata mea tratamentele bunicii/:)..nici rezultat!sora mea era reprezentant la o firma de produse naturale..mi-am pus pe fata timp de 2 luni cremele de acolo..nimic, doar cat le hraneam ca sa se inmulteasca...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) !!! Ma uitam tot din 5 in 5 minute in oglinda si plangeam!pur si simplu ma distrugeam singura..fizic si psihic:(! Fata mea era deja iritata, plina de cosuri, ma durea toata pielea...intr-un cuvant DISTRUSA! Am mers la un dermatolog si mi-a dat skinoren si alcool medicinal cu aspirina(sa ma dau pe fata de 2-3 ori pe zi), pur si simplu mi-am ars fataa!!!:( Skinorenul dupa ce il aplicam, ma ustura fata de nu mai puteam, ma mai dadeam si cu alcoolul..eram la pamant!plangeam incontinuu! Am lasat alea si am mers la alt dermatolog...mi-a prescris o alta crema si pastilele alea Roaccutane! Nu vreau sa le laud, dar am citit pe mai multe comentari cum ca te-ar afecta psihic..si ca nu trebe sa faci copiii numai dupa 3 ani...!! POVESTI NEMURITOARE!! Dermatoloaga mi-a zis asa, sunt cele mai puternice medicamente importiva ACNEEI! Am observat chiar eu, chiar daca mi se usuca buzele, fata, si pielea pe corp..fata mea a inceput sa fie altfel dupa ce am inceput sa iau..Am tratament pentru 8 luni de zile, si sunt convinsa ca o sa am rezultatele asteptate! Nu stiu cine ii atat de tampit dupa ce scapa de chinurile Acneei sa se sinucida..si culmea din cauza medicamentelor! Oricum, jos palaria pentru medicamentul acesta..mie una mi-a aratat ce poate si o sa ma scoata din problema care o am! va pup si multa sanatate si zambete cat de multe :X:x:X >:D< |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, Ewa! Sedere placuta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 26-January 11 Member No.: 9,785 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, Ewa! Sedere placuta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multumesc..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am cautat unde sa scriu deprea acnee, dar nu am gasit asa ca am scris unde am gasit;))! :*:*:*:* sunteti The best:x!! >:D<:*:* |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Avem chiar o intreaga sectiune despre acnee, dupa cum vezi: Acnee si probleme cu tenul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Speram sa iti fie de folos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 02:26 AM |
|