IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

39 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Acneea: partea a treia
Girlish
post Apr 26 2009, 08:42 PM
Post #51

Dependent

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 231

Am si eu o dilema. Peste cateva zile plec din tara pentru cateva zile si am inteles ca pe avion e interzis si demachiantul sau lichide de peste 100 ml. Deci cum sa fac cu demachiantul? N-am auzit sa se fabrice sub 125 ml.
Go to the top of the page

+Quote Post
caitriona
post Apr 26 2009, 10:05 PM
Post #52

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,761

Da, girlish,nu te lasa cu lichide in cantitati mai mari de 100 ml.Si trebuie sa scrie pe ambalaj ca are 100 ml(max) nu sa scrie 150 m de exemplu,si tu sa mai ai 50 ml in tub,poate sa fie si pe terminate,nu ii intereseaza.Nu ai ce sa faci decat ori sa gasesti la 100 ml ori sa-ti pui intr-o alta sticluta( asta in cazul in care vrei neaparat sa-l iei cu tine in avion).Eu am demachiant de la deuteria si are 75 ml.

+Quote Post
bebe_maria
post Apr 26 2009, 11:39 PM
Post #53

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Sweet folosesc combinatia aia rar, cand imi apar mai multe cosuri si vreau sa scap mai repede de ele. Pot sa ma dau si de 6 ori pe zi cu retin+skinoren+acid salicilic si abia dupa 3 zile mi se exfoliaza pielea. In schimb ma ustura si se inroseste daca n-am grija. Din cauza asta folosesc combinatia ucigatoare doar 1-2 zile si doar local.

Girlish n-ai voie cu 100ml in avion in bagajul de mana. In cel ce merge la cala nu-i bai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Eu vreau sa merg sa cer cateva mostre din produsele mele de ten pt mersul cu avionul, eu fac in total vreo 16-17 ore (drum pana la aeroport, asteptat, drum propriu-zis, asteptat bagaje si ajuns acasa din nou), mi-e greu sa nu ma demachiez macar o data in intervalul asta.

+Quote Post
clau_ely
post Apr 27 2009, 12:12 AM
Post #54

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,341

aaa.. multumesc mult ciresica_dulce .. o sa il iau si eu atunci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Girlish
post Apr 27 2009, 09:43 AM
Post #55

Dependent

QUOTE(bebe_maria @ Apr 26 2009, 09:39 PM) *
Girlish n-ai voie cu 100ml in avion in bagajul de mana. In cel ce merge la cala nu-i bai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Eu vreau sa merg sa cer cateva mostre din produsele mele de ten pt mersul cu avionul, eu fac in total vreo 16-17 ore (drum pana la aeroport, asteptat, drum propriu-zis, asteptat bagaje si ajuns acasa din nou), mi-e greu sa nu ma demachiez macar o data in intervalul asta.

De unde ceri mostrele?

+Quote Post
kary_pink
post Apr 27 2009, 09:56 AM
Post #56

Musafir

100 ml ai voie, 125 ml nu. Mie mi-au aruncat demachiantul de ochi pentru acei 25 ml in plus in aeroport. De atunci ori pun cosmeticele in bagajul de cala ori rastorn in recipiente speciale pentru cosmetice care au sub 100 ml...

+Quote Post
Girlish
post Apr 27 2009, 12:04 PM
Post #57

Dependent

Si daca am mai multe chestii care insumeaza peste 100 ml? de ex, un parfum, pliculete de sampon, mostre crema
Mai am o intrebare cu deo-rolul de 100 ml e voie sau cu spray de 150 ml in bagajul de mana ?

+Quote Post
janis
post Apr 27 2009, 01:36 PM
Post #58

Obsedat

From: In nori...
Member No.: 4,029

In bagajul de mana ai voie la 1L de lichide, care sa fie in recipiente de 100ml, deci spray-ul de 150ml nu poti sa-l iei cu tine, deodorantul daca nu depaseste 100ml poti sa-l iei. La demachiant eu deobicei cer mostra de la farmacie (dermatocosmetice), la sephora poti sa ceri ca nu-ti dau, vad ca esti din Cluj, incearca la farmacia Aldedra sau la Sensiblu, is foarte dragute farmacistele si sigur iti dau (sa ceri La Roche Posay, is destul de bune, si au o groaza de mostre) . O alta optiune ar fi sa-ti iei recipiente de 50-100ml sa le etichetezi, si sa pui in ele demachiantul, crema etc. In Cluj eu n-am vazut, eu mi le-am luat din Belgia, dar cred ca se gasesc si la noi. Iar la parfum gasesti de 50 ml.

La aeroport trebuie sa-ti iei o punguta speciala in care sa pui toate cosmeticele (lichide).

Scuzati de off topic.

+Quote Post
kary_pink
post Apr 27 2009, 01:37 PM
Post #59

Musafir

Ai voie cu recipinte, fiecare a maxim 100 ml si impreuna nu mai mult de 1000 ml. Deo rolul daca are 100 ml este ok. Spray 150 ml nu.

''1. In bagajul de mana lichidele vor trebui sa fie in recipiente cu capacitatea maxima de 100 ml. (1/10 l) sau echivalentele (es.100 gr.)
2. Recipientele vor trebui introduse intr-un saculet de plastic transparent si care sa poata fi inchis cu capacitatea de max. 1 litru (deci cu dimensiuni egale de ex. a circa 18x20cm).
3. Va fi permisa transportarea unui singur saculet de plastic cu dimensiunile mai sus mentionate de catre fiecare pasager (infant inclusiv).
Prin substante lichide se intelege:
- apa si alte bauturi, supe, siropuri - creme, lotiuni si uleiuri - parfumuri - spray - gel, inclusiv cele pentru par si dus - continutul recipientilor sub presiune, inclusiv spuma de barba, alte spume si deodorante - substante tip pasta, inclusiv pasta de dinti - miscele de lichide si solide - rimmel - orice alt produs cu consistenta similara ''

sursa : Regulament calatorie cu avionul 2006

+Quote Post
bebe_maria
post Apr 27 2009, 02:50 PM
Post #60

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Apropo de mostre stiti ca sephora ar trebui sa dea maxim 3 mostre/ persoana daca respectiva/ respectivul le cere? E politica lor si nu cred ca depinde de tara (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . La fel, tot in politica lor e sa accepte produsele inapoi, chiar si fara chitanta.

+Quote Post

39 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 12:50 AM