![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
Buna fetelor,
eu stiu ca nu ai voie cu spray ,chiar daca are mai putin de 100 ml si am vazut ca si la parfumuri se uita urat.Pe de alta parte eu am trecut cu bricheta ,penseta si cred ca nici n-au observat.Pur si simplu le-am uitat in geanta,dar nu trebuie sa te risti. (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) ,am gasit retin.In seara asta il aplc la ochi,mi-e frica inca pe fata dupa ce am trecut chinuri cu el data trecuta.Sper sa nu ma irirt. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Tineti-mi pumnii ,va rog. Bebe,scuza-ma ca ma bag dar oare nu iti cam agresezi tenul?De ce nu incerci peroxidul de benzoil de la daniel kern,e f bun.Si tu poti sa ti-l procuri si repede.Am mai intrat pe site-ul lui si zicea ca peroxidul de benzoil merge mana in mana cu aha.Eu n-am stiut dar de cand aplic aha dimineata si gelul cu BP seara ,sunt incantata de rezultate.Dupa tot ce am incercat pana acum mie mi se pare ca BP e cel mai eficient,mai ales in prevenirea acneei.Nu mi-a mai aparut un cos de nu stiu cand,cu semnele rosii ma lupt. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Caitriona BP-ul grabeste imbatranirea pielii asa ca evit sa-l folosesc si in plus nici nu mi se pare asa de eficient, am o crema de la Paula's Choice cu BP si e asa s-asa.
Nu ma supar dar am zis, solutia aia o aplic doar in cazuri de urgenta, nu e ceva ce fac zi de zi. Alta solutie mai buna n-am pt scapat rapid de bube (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
BP -ul grabeste imbatranirea pielii??N-am stiut...Adica scapi de una si dai in alta.Mie imi prieste dar acum m-ai pus pe ganduri.
N-am patit nimic rau dupa ce am aplicat retin.Am pus mai mult ser si mai putin retin si e ok. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
BP -ul grabeste imbatranirea pielii??N-am stiut...Adica scapi de una si dai in alta.Mie imi prieste dar acum m-ai pus pe ganduri. Asa am citit (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) , parca pe la Paula. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cred ca Ulpia spunea asta si a pus ca argument un post dintr-un forum strain. Eu la Paula nu am citit asta...ea spunea ca e cel mai eficient antibacterian in tratarea acneii.
This post has been edited by sweet_girl: Apr 28 2009, 07:05 PM |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lamuriti-ma va rog si pe mine cine e Paula (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
pitzi uite aici
Paula Begoun e supranumita cosmetics cop pt notele pe care le pune produselor cosmetice pe care testeaza dpdv al compozitiei si efectului Are la randul ei o gama de produse (Paula's choice) care, dupa spusele ei, sint the real deal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) acum depinde desigur cum ii prieste fiecareia |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Am si eu nevoie de un sfat.
Acum vreo saptamana am fost la dermatolog pentru o problema si m-am intors acasa cu alta problema. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Mi-a spus ca am fata foarte sensibila si m-a trimis la farmacie dupa zineryt. Si de atunci ma dau dimineata si seara, dar ma cam ustura cand ma dau, si in plus mi se irita si usuca pielea. E normal? In plus nu prea m-am dat cu crema dupa asta pentru ca nu am stiut daca e bine sau nu. M-am doat doar cu apa termala de la avene, care mi se pare ca imi usuca si mai mult pielea. Nu m-am mai dat nici cu fond de ten, ci doar cu o crema pentru ten sensibil si uscat, cu spf, tot de la avene, cand am iesit din casa. Si atunci m-a usturat. Credeti ca ar trebui sa ma dau cu crema dupa zineryt? Si daca da, la cat timp dupa? |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Book, tu ai problema cu acneea? Ca eu inteleg ca nu prea din ce ai scris tu. Zinerytul e pt acnee, pentru ten sensibil trebuie sa ai mare grija la ce produse folosesti. Dupa tratament e bine sa folosesti si o crema hidratanta (cam la jumatate de ora), mai ales daca ai tenul sensibil. E oarecum normal sa se usuce pielea de la tratamente, mai ales daca nu folosesti crema dupa, dar de iritat nu prea. Incearca sa raresti zinerytul, sa-l folosesti doar seara, sau chiar odata la doua zile, sa vezi daca se imbunatatesc lucrurile. Apa termala de la Avene (stiu ca o sa ai o surpriza) cam usuca pielea. Eu am trecut la Uriage si sunt foarte multumita (ca pret e 30 de ron un tub de 300ml). La crema cu spf sa nu renunti, e obligatorie, pentru ca tratamentele antiacneice fotosensibilizeaza in general.
Pentru demachiere ce folosesti? |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Mersi pentru raspuns, ma gandeam eu ca trebuie sa folosesc crema.
Eu nu am mari probleme cu acneea, stiu ca pentru asta e zinerytul, dar dermatologul mi l-a prescris mai degraba pentru nas si in jurul nasului, unde am exces de sebum si ceva acnee, se vede cam urat. Imi luasem o crema dar nu stiam daca sa o folosesc sau nu, acum o sa ma dau cu ea, e cea cu miere si spirulina de la elmiplant-bioten (cu asta o sa ma dau seara, cu cea cu spf de la avene dimineata). Nu e o surpriza pentru mine ca apa de la avene usuca fata (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) , chiar mi s-a parut, in schimb imi calmeaza pielea si e o senzatie placuta. Cand o termin o sa-mi iau si Uriage sa vad cum e- cred ca e si mai ieftina. Pentru demachiere foloseam pana acum vreo saptamana eucerin (foarte bun) si in plus un scrub de la l'oreal-pure zone (porcarie (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) ). Acum m-am dat pe bioten si ma dau cu demachiantul cu miere si musetel si dupa asta cu gelul de curatare cu miere si arnica. Gelul imi place ca este fin si calmant, dar demachiantul parca nu imi curata bine ochii (si ma si ustura putin). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 12:32 PM |
|