IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

39 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Acneea: partea a treia
Diana.
post May 9 2009, 12:41 AM
Post #91

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Draga mea Ratusca, am niste observatii care sint valabile pentru toata lumea. Cind se incepe o propozitie se foloseste majuscula, se lasa spatiu dupa virgula sau punct. Multumesc anticipat ca va respectati parteerele de discutie scriind ingrijit si ca nu uitati niste reguli simple a caror respectare arata multe.
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post May 11 2009, 12:34 PM
Post #92

Musafir

Fetelor, ati mai auzit de chestia asta?

Zeno PRO - Teal: Quickly and safely eliminates mild to moderate cystic acne.
Description: Zeno Pro is a revolutionary approach to acne care. This hand-held device, the size of a cell phone, features a sleek design in a stylish teal color. This mechanism uses heat therapy to eliminate the bacteria that cause pimples, giving you a new means to clear skin.

Zeno Pro uses a small metal pad to apply a precisely controlled heat dose directly to the pimple, killing the bacteria that fester in clogged pores and cause the blemish. In an FDA-reviewed, controlled clinical trial, Zeno faded 90% of blemishes within 24 hours. Zeno's electronic system emits the exact dosage for the exact time - all you have to do is apply it to your blemishes.

Zeno Pro can clear a pimple in a matter of hours. Two to three 2½-minute treatments over a 24 hour period are sufficient for most pimples. Many are eliminated after just one treatment. Most other acne treatments take days or weeks for visible results. And other than a slight temporary redness, Zeno has no side effects common among acne treatments, such as sensitivity to sunlight. Zeno Pro's heat therapy tip provides 90 treatment cycles, enough to keep your skin clear for months.

The new Zeno Pro also includes a sleek storage case and battery charger.
Recommended Use: Zeno applies a precisely controlled heat dose directly to the pimple. One treatment lasts 2.5 minutes. Two to three treatments spread over 24 hours clear up most pimples.
Treats These Conditions: Acne
Suitable For These Skin Types: All
Skin Care: Skin Care Tools
Features: Holiday Gift Ideas
Application Area: Face
Average Customer Rating: 4 out of 5
"I have used this product almost since it originated and the current Zeno Pro is my second unit. It is very effective in removing a variety of skin blemishes and also easy to use. A minor criticism would be battery life. That does not take away from the units effectiveness."

O fi porcarie sau nu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
happyCat
post May 11 2009, 12:42 PM
Post #93

Musafir

Nu stiu daca e porcarie sau nu, insa eu as avea mai mare incredere intr-un device care se numeste lightstim anti acne light, care e pe baza de LED-uri de culoare albastra (si unele cu infrarosu), care distrug bacteria ce cauzeaza acnee.
Eu il am pe cel anti-ageing care are LED-uri portocalii + infrarosu, de care sunt super multumita. Merita fiecare banut si ma gandesc ca si cea pentru acnee e la fel de eficienta ca si cea anti-ageing. Check the website - lightstim.com.

+Quote Post
Cindy
post May 11 2009, 01:38 PM
Post #94

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(happyCat @ May 4 2009, 10:21 PM) *
Sweet, eu la cosmetica nu merg, nici nu stiu daca aici ar face extractii de puncte negre (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cred ca as iesi de acolo ca o patlagica dupa scrubuit si piscalit.
Ziceam ca as vrea ceva mai tare... adica ceva mai concentrat, parca as mai incerca cu lotiunea de la Paula cu acid glycolic (7.5% parca), desi data trecuta cand am folosit-o mi-au aparut niste cosulete rosii. Of, acum ies si toti pistruii la vedere si toate petele de la soare care se mai estompeaza iarna. damn!

Happy, sa stii ca daca cosmeticiana e buna, chiar nu iesi ca o patlagica dupa scrubuit si piscalit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te asigur eu, care am trecut prin ambele ipostaze si avand in plus o piele sensibila. Eu alta metoda pentru eliminarea punctelor negre, care sunt destul de profunde, chiar nu cunosc...
In legatura cu ceva mai concentrat, tocmai asta incercasem sa spun in postul trecut...Ca acidul glycolic nu este mai puternic/intens decat cel salicilic, dimpotriva.

+Quote Post
happyCat
post May 11 2009, 03:12 PM
Post #95

Musafir

Nu imi prieste deloc acidul glycolic, dupa cateva zile de folosire imi apar cosulete rosii, ce treaba mai e si asta? Cred ca il pun la gunoi, a treia sansa nu i-o mai dau.
Dau in continuare cu acidul salicilic, cu asta nu am probleme.

+Quote Post
Cindy
post May 11 2009, 05:57 PM
Post #96

V.I.P.

Cum sa il pui la gunoi? Trebuia sa il reciclezi spre mine, ti-l cumparam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu de alta, dar cum sa te las asa cu investitia facuta degeaba? (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) Te referi tot la gelul cu 8%?
Ciudat cum reactionam diferit...Eu il tolerez tare bine, chiar ma enerveaza ca mi se termina acum si nu prea am chef sa dau comanda pe site. Plus a mai crescut si euro si cu shippingul lor, chiar te simti 'furat'.

+Quote Post
happyCat
post May 11 2009, 10:19 PM
Post #97

Musafir

Aa, pai atunci ti-l donez daca il vrei. E vorba despre Remarkable Skin Lightening Lotion de la Paula, cu 2% hidroquinone si 7.4% acid glycolic. Hmm, acum ca ma gandec poate ingredientul ala 2% nu imi prieste mie, ci nu acidul glycolic. Anyway, nu o arunc in gunoi, o arunc inspre tine daca o vrei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Am observat ca site-ul european al Paulei e in reconstructie, nu se poate comanda de la ei momentan. Eu ii urmaresc, ca parca mi-as mai lua cate ceva.

+Quote Post
bebe_maria
post May 12 2009, 03:38 AM
Post #98

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Happy, apropo de hidroquinona, am fost acum vreo 2-3 luni la sephora cu o colega sa-si ia o crema pt indepartarea petelor si ne-a spus 'skin expert'-ul lor ca majoritatea firmelor au scos produsele cu hidraquinona de pe piata pt ca nu e bine sa le folosesti mai mult de 3 luni si lumea cam facea asa si apareau efecte secundare cum ar fi probleme cu rinichii parca a zis (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) .
Ca idee spunea ca mai bine folosesti ceva ce actioneaza incet si sigur cum ar fi acidul glicolic decat ceva ce da rezultate rapide- hidraoquinona face asa- dar are efecte secundare le nivelul intregului organism.

+Quote Post
Jo
post May 12 2009, 08:02 AM
Post #99

Musafir

Angel... special pentru tine :
http://www.youtube.com/watch?v=thQ4GvQc2_s
Acu il caut pe ala de zicea happy de el.

Gata, am reasearchuit. A bit pricy cel mentionat de happy...$329

This post has been edited by Jo: May 12 2009, 08:05 AM

+Quote Post
Cindy
post May 12 2009, 11:16 AM
Post #100

V.I.P.

Happy, posibil sa fie de la hydroqinona. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Daca tie nu iti prieste, poti sa il arunci spre mine..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

39 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 12:37 AM