![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Azi prestez un meatloaf. Am miel si vreau sa il pun cu niste cimbru, usturoi si poate niste fulgi de ardei iute, sa fac un fel de pastrama.
As face si o ciorba/supa, ceva "ud", insa nu am idee ce anume. Si musai ceva dulce. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ieri am facut o placinta cu carne si spanakopita.
Azi am facut salata de icre de hering, mazare cu carne de vitel, un escalop de vitel cu ciupercute si cu mamaliga, ca asa ne-a pofitit rinza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acum trebuie sa fac piine. Si vreau si ceva dulce, insa nu sint hotarita ce anume voi presta, insa mai am timp sa ma hotarasc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Am prestat de vineri incoace de numa-numa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am facut o ciorba de pui cu verdeturi de primavara dreasa cu ou si lamiie, friptura de miel cu vin, salata de boeuf (ca a fost ziua mea si era musai!), varza a la Cluj, aka sarmale sparte, spanakopita, putina placinta cu mere, baclavale. Si azi vreau sa mai fac o prajitura si niste snitele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Astazi am facut creveti prajiti cu lamiie, o salata de vinete, am in cuptor o prajitura turceasca cu lamiie si sirop, mai fac una de ciocolata si o sa fac ... mai vad eu ce. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Chestia e ca nu stiu ce sa bag pentru felul doi si nu am nici cea mai vaga idee... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Azi vreau sa fac o supa de rosii, ca am niste rosii mai batrioare, coapte bine, un saganaki, o friptura si o prajitura.
|
|
|
![]()
|
|
Facut supa de rosii si prajitura, care o iesit tort in final... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Azi vreau sa fac o mousaka de vinete. Injeru` vrea gratar, insa e cam prea cald. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Azi am primit comanda de pui la cuptor - cica sa fie zemos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si probabil vitel cu rosii... Si, probabil, ceva dulce- ma gindesc la o placinta cu mere. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Azi fac un pastitsio, ca am primit comanda. Ieri am prestat niste piroski si doua placinte: una cu brinza dulce si alta sarata.
Si cred ca mai fac si o salata orientala, ca mi s-a facut o pofta nebuna! |
|
|
![]()
|
|
Ieri cind am ajuns am tras un gratarel la foc automat. Iar seara am facut o ciorba de gaina si mincare de varza cu carne de porc- muream de pofta verzei. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Dulce... om mai vedea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:36 PM |
|