![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Alaltaieri am facut varza cu carne, placinta cu branza sarata si o prajitura cu mere si glazura de ciocolata care a iesit dementiala dupa gustul meu.
Ieri am facut chili con carne cu paine de porumb. S-a halit aproape tot ! Azi avem musafiri niste prieteni si fac rulori de piept de pui cu garnitura de conopida gratinata si baietii o sa faca niste frigarui de porc la gratar, |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am facut pentru azi mincare de linte. Nu am mai mincat de multa vreme si ne era o poftaaaaa!!!!
|
|
|
![]()
|
|
Am facut o ciorba de lgeume de post, dovlecei prajiti si pentru dl cred ca o sa fac pui la gratar cu salata.
In ultima vreme am gatit 2-3 zile din 7 pe saptamina, deci sint ok (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Am facut placinta de carne in stiul turcesc, am o arista pregatita, un pui cu capac de piine la cuptor, salata de vinete cu maioneza, conopida gratinata si acuma bag si niste briose cu ciocolata acum, ca la mine vin ceva copii de prin vecini (5 bucati adica, intre 2 ani jumate si 12 ani si toaaate sint fetite) si trebe sa fiu pregatita mereu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Noi avem azi la cina peste la tava (macrou su stiuca) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Vreau sa fac placinta cu mere si bors de peste, ca mi-e tare pofta!
Diana, iti deschizi o gradinita? |
|
|
![]()
|
|
Nu, dar am destui copii in jur si toti is fetite (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
In seara asta am facut cookies cu ovaz si merisoare si cookies cu unt si ciocolata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si placinta cu brinza. Si acum ma apuc sa fac si niste ardei umpluti. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ardei umplut am avut si eu zilele trecute (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Aseara am facut pizza cu blat din paine di friptura de pui cu bere. Diseara fac piure de cartofi pe langa friptura si gata cina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mai fac si chiftelute din conopida, ca de ieri imi sta in cap sa le fac (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ieri noapte am bucatarit... Am facut asa:
- supa de vita, - salata de vinete cu maioneza, - salata de oua, - antricot de vita in paine cu rozmarin - prajitura insiropata cu crema si ciocolata. |
|
|
![]()
|
|
Fumeie!!! Noaptea lumea doarme!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa mi se zice si mie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sotul meu a prins curaj la bucatareala si aseara a preparat el singurel o minunata tocana de cartofi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Deja are vechime si experienta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa-i tina Dumnezeu naravul! Pana a facut el tocana, eu am facut rapid niste gogosi de post ca alea ne plac nou cel mai mult. Astazi facem varza murata la cuptor. Adica o gatim la cuptor, nu o muram la cuptor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Asa o fi, insa cind am fost eu ca toata lumea ca sa fiu si acum? Eu mi-s "Canuta, om sucit".
Ieri am facut a doua oara Supa de naut, rosii si linte - pot sa va spun ca e criminala supa asa, e asa de aromata ... un deliciu! Am in cuptor acum un ghiveci de legume cu pui. Miroase demential. Si vreau sa fac un cheese-cake cu visine. Nu am mai facut cheese-cake pina acuma. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 04:45 AM |
|