![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ardei umpluti cu ciuperci, ciuperci gratinate, ciuperci cu smintina, salate cu ciuperci... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu am facut aseara ciorba falsa de burta (cu pleurotus) si mai am 1 kg de ciuperci diverse pe care planuiesc sa le fac ciulama (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vad ca nu sunt singura care are o obsesie cu ciupercile in perioada asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ostropelul Dianei iese minunat (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) L-am prestat si eu de cateva ori si mereu s-a lins farfuria (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
io vreau stroganoff ...
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai si nu faaaaaaaaci? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Pe mine m-a lovit pofta de salata cu morcov, mar, telina si maioneza si o am in program in curind...
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Diana, ardeii umpluti ii faci cu carne sau fara? Pune te rog o reteta conforma de umplutura buna ca mi-ai facut o pofta de nu ma vad.
|
|
|
![]()
|
|
Gata. Ardei umpluti Montignac
|
|
|
![]()
|
|
Am pofta de varza calita. Stiu ca e o mincare de iarna, insa am sa o fac mai slaba, sa-mi ostoiesc pofta.
Am scos niste carne de porc pentru miine, insa nu stiu ce o sa fac din ea. Si ma gindesc la o placinta de bostan. Si o salata mica cu morcov, mar si telina, ca imi place la nebunie rece. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Varza calita am si eu in program (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Supa cu galuste de gris si clatite. |
|
|
![]()
|
|
Mi-am ostoit pohta de varza, mi-am facut putin, de doua portii mititele si mi-am facut damblaua... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am facut niste friptura rece la cuptor, n-am apucat sa o pozez si deocamdata nu am nici pui de inspiratie pentru zilele urmatoare... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si mie mi-mi ies galustele si pace buna . (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) Pot sa stau in cap, tot nu-mi ies cum trebuie... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 03:43 PM |
|