![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi place, pitzigoi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, tu ai un stil deosebit de a te imbraca; o sa ma alatur si eu topicului, sa-ti fac concurenta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
mama mia, pitzigoiule ce bronzat esti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cat despre adidasii tai, tare am mai ravnit mai demult dupa ei...da` am renuntat la ei pt alte chestii.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc.
Yeeeee! Pai de fapt asta-i rostul topicului, imbracaminte de zi cu zi, nu numai cand ne punem hainele de sarbatoare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pe noi. |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
La noi a fost foarte cald luna asta,chiar si 25 de grade, tot in tricou si sandale am umblat.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Unde esti, pitzigoi? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_2178.jpg) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_2180.jpg) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce-mi placi Kalua (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Foarte mult imi place cum esti imbracata si cum iti sta (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
sandalele arata beton pe picior! nu sunt fan blugi intorsi, dar per total arata misto (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
vreau si eu sandale din astea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce imi place (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) superba combinatie. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th June 2025 - 05:57 AM |
|