![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Kalua imi place la nebunie cum iti sta! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci, Kalua, nu sunt adepta tocurilor, de talpa din lemn nu mai zic, dar tinuta ta m-a lasat fara cuvinte. Chiar imi place, super super fain. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc.
Sandalele sunt foarte fixe pe picior (si tare sper sa nu se largeasca). Mr. kalua a zis sa-mi iau alti papuci pentru condus (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , dar n-am nevoie, se poate conduce perfect cu ele. La mers mai mult pe jos cred c-ar deveni incomode, dar pentru serviciu sunt perfecte. Si le-am scuipat mai tuturor seminte in cap! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci nu sunt singura care conduce mai bine cu tocuri Examenul tot asa l am dat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In balerini nu pot si gata. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
foarte tineresc si primavaratec (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) .
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aici sunt, dar azi am avut tricou si blugi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) foarte sec. In schimb tu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ; superba tinuta, imi place de mor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ieri (nu am ajuns sa pun pozele) : (IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/DSC01906.jpg) (IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/DSC01908.jpg) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Foarte chic si tineresc (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
eu la vara mai particip pana atunci sint destul de monotona cu tinutele de birou oops eu am scris pt kalua pe pitzigoi n-am vazut-o (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) pitzi si machiajul era mov imi imaginez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi place, pitzigoi!
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai ce misto (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) sunt pantofii pitzigoi de unde i ai luat?
This post has been edited by LostWhispers: Apr 21 2009, 11:47 PM |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
daaaaa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am tot pus machiaje cu mov, ala nu l-am pozat; si azi am avut tricou mov si machiaj tot cu mov (IMG:style_emoticons/default/trampoline.gif)
Ma bucur ca va place (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pantofii sunt de la Rocket Dog, cu 120 de lei(nu se vede prea bine in poza dar bulinele roz sunt inimioare si au putin sclipici prin culoare), mi-am luat si pe negru cu inimioare albe (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th June 2025 - 05:52 AM |
|