![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce imi place bluzita si cadoul de la iepuras (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi plac si bluzita si cadoul, dar mi se pare ca nu merg impreuna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Cred c-ar fi fost mai potrivita o bluza lila.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie imi place cromatic combinatia. Si pantalonii si papuceii imi plac. Bluza mi-ar fi placut sa fie putin mai stramta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Colierul nu merge deloc cu bluza, dar merge cu pantalonii gri cu machiajul cu mov si per ansamblu...am stat pe ganduri daca sa-l iau sau nu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am scos azi niste haine de la naftalina
(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/naftalina.jpg) In afara de tricou toate sunt cam de-acu 2 ani |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Fain gloss-ul (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) si gecuta. Imi place ca porti roz.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
pfooa, m-ai spart cu gentile tale (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) o sa ti le fur one day. mie imi place (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie imi place tinuta. Balerini imi plac f mult.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu dupa balerini nu prea ma dau in vant, in schimb tricoul si gecuta sunt... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Angel, foarte dragut tricoul.
Pitzigoi, tare draguta si vesela ultima tinuta. Si ce slaba esti si cu picioare lungi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 05:58 PM |
|