![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
caitriona, ce ma bucur de curajul pe care l-ai prins! Sper sa postezi in continuare tinutele-ti.
Astea imi plac, chestia cu baretele alea peste lungi trebuie s-o mai studiez ca sa pot spune daca-mi place ori ba. Mesaj pentru cireasa: maieul ala de la Tex e dintr-un bumbac fin de tot, matatsos, foarte placut. Din pacate la spalat s-au sucit un pic cusaturile laterale. Ia sa pun si eu imbracamintea de azi, camasa e in niste carouri mici de tot, mov cu bleu-gri. Iar papucii se potrivesc ca forma precum nuca-n perete. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si am murit de cald, au zis meteorolgii ca va fi mai rece azi. (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_2500.jpg) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua imi place (jeaca tare!) oare e cea ?... in fine, de-un designer renumit
la pantofi si margele sint nitel ganditoare caitrioana esti dulcica, tinerica, mai putin ma impac cu pantofii legati peste jeansi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bine ai venit pe topicul asta |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
Kalua, ce simpatica ai fost cand ai zis ca o sa mai studiezi treaba cu baretele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Imi place tinuta ,mai putin colierul si pantofii care nu sunt genul meu.Oare nu vine mai bine tinuta fara colier?Cele doua nuante de roz suprapuse dau foarte bine impreuna. Multumesc cleo.Acum am vazut ca ai postat. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
caitrioana, sunt super balerinii tai cu bareta, dar mi se pare ca merg doar la fuste si pantaloni 3/4...
kalua, faina geaca ! ti-as fura-o! si am vazut ca ti-ai facut unghiutele cu oja de la Chanel...sau nu vaz` bine ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Mie imi place la nebunie cum stau balerinii aceia cu blugi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie mi se par super balerinii si faptul ca nu prea am vazut la multa lume asa ceva mi se pare si mai cool (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Geaca lu Kalua as fura'o (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Si mie imi plac balerinii, dar si eu cred ca ar fi mers mai bine la fusta sau pantaloni 3/4.
Iar la Kalua iarasi s-a spus deja ce vroiam sa spun si eu, ca fara colier poate mergea mai bine, pantofii nu-s genul meu, nu stiu ce sa zic, poate mergea altceva mai bine, dar nu stiu ce (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Geaca e foarte frumoasa, la fel si puloverul cu camasa. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Kalua, mercic de info. O sa mai studiez Tex cand mai ajung in Carrefour. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mie chiar imi plac balerinii cu bareta si cum vin peste acei blugi. As fi preferat insa ca blugii sa fie o idee mai stramti. Si bluza e foarte interesanta.
Tare draguta si vesela geaca lui Kalua! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
Sweet, ai fost criminala! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Am slabit ca un ogar in ultima vreme,si blugii sunt xs,imi veneau bine cand i-am luat,acum stau ca pe gard.
Azi: (IMG:http://i473.photobucket.com/albums/rr97/caitriona_album/HPIM0886.jpg) (IMG:http://i473.photobucket.com/albums/rr97/caitriona_album/HPIM0888.jpg) Dungile de pe bluza sunt coniac ,dar observ ca se vad rosii in poza. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th June 2025 - 03:31 AM |
|