![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ha, am si eu unul in genul asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ce albastru frumos e bluza :X
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
E un maieu cu 3 euro de la zara.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu am dar pe galben si mov (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) insa s-au cam labartat la spalat si mi-am luat si S in loc de XS
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu am maieu cu 3 euro, pe roz! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mie imi place Kalua. E foarte imprevizibila vestimentar de la o zi la alta. Si are o prestanta eleganta si rafinata (reflectia din oglinda) chiar si in tenisi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pitzigoi, mie mi se pare ca albastrul ala puternic e cam disonant in peisaj. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu am tendinta sa port totul ton in ton, dar e prea monoton...
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
Kalua, ca la piata sau nu, mie imi place tare mult tinuta ta.Imi place totul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .N-am mai postat ca am tot venit tarziu acasa ,promit ca maine ma infiintez cu poze.
Pitzigoi,albastrul e culoare tare si negrul la fel,combinate intre ele vin bine,dar se ciocnesc de sacoul bej in carouri ,si de incaltari.M-am tot uitat, ca imi place si nu-mi place si nu stiam ce ,ca hainele luate separat sunt foarte frumoase.Fara sacou imi place. Lotte ,balerinii cu barete i-am luat din anglia. Azi mi-am aruncat pe mine un tricou si niste jeansi in graba ca am avut mult de umblat. (IMG:http://i473.photobucket.com/albums/rr97/caitriona_album/HPIM0896.jpg) Va pup, fetelor! |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi plac blugii si tenesii, dar separat; Mi se pare ca tenesii nu merg la pantaloni stramti jos, am eu o boala. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu am aceeasi boala ca si Pitzigoi cu pantaloni stramti si tenisi. La fete mai merge, ca au labele mai micute, dar nu suport sa vad baieti imbracati cu blugi skinny si tenisi! Arata horror!
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poate si din cauza ca am 39 la tenesi si am unii care-s ca de rata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th June 2025 - 12:34 AM |
|