![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
Pitzigoi, acum am vazut ce spuneai despre curea ca vine ca nuca-n perete(la tinuta ta ma refer).Mie chiar mi se pare ca vine foarte bine.Imi place genul asta de curea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cureaua e ok, merge cu tocul pantofului (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) serios, dar cine observa asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar cu restu nu prea.
A, si am uitat sa va zic, sacoul are dungulite mici albastre, aproape insesizabile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asta il face sa mearga fain cu blugi albastrii. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie mi se pare ca ar fi mai bine fara curea si nu din cauza culorii.
caitriona, mie-mi place asa, cu tenisi. Nu mi-ar placea cu adidasi, mai ales cu talpa mai groasa, dar asa... Pozele de azi, sunt facute seara, cand am venit de la serviciu, si-s cam deranjata. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De ex, aici reverul trenciului s-a bagat, nebunul, inauntru. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Parca-s un carnacior. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_2544.jpg) Pe dedesubt (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_2546.jpg) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Imi plac amandoua Ka albastrul e una din culorile mele preferate
pitzigoi si caitriona sinteti tare dragute (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asa ca niste silfide (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cu tinute vesele |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
caitriona f misto! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Kalua, ce trench misto ai, mai mai. Imi place toata tinuta dar eu as fi pus alti pantofi la ea. Adica nu imi place combinatia dintre pantofi si trench, ca asa cu tinuta de pe dedesubt e ok. Dar eu am un cui impotriva pantofilor cu varf f ascutit si gusturile mele si a lu Kalua la pantofi sunt diametral opuse am impresia, deci nu e nimic surprinzator (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, e superb trenciul (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) il iubesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
tot vreau sa va arat un trenci de-al meu caruia-i pot spune vintage caci are peste 20 de ani (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
e un albastru movuliu, forma e superba si rad de cate ori il gasesc in dulap ca-i atat de dragut si eu nu l-am imbracat de vreo ... 20 de ani (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/IMG_2658.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
Cleo,m-ai innebunit cu trenciul asta ,e absolut divin.Vreau si eu. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) De ce nu il porti?Sunt sgura ca iti vine ca turnat.la ce corp ai.Veau sa vad trenciul pe manechin (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Kalua,imi place ,mai ales trenciul.Imi plac femeile care poarta trenci la nebunie. Jeansii astia,din cate imi dau eu seama sunt boot cut, mi-ar fi placut sa fie mai lungi pentru tipul asta de pantof.Mie imi plac pantofii.Cu medalionul m-ai dat gata!Nu te-am vazut pana acum de doua ori imbracata cu aceeasi chestie,cate haine frumoase ai! |
|
|
![]()
|
|
cand il port promit sa pun poze! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Anul asta chiar am de gand sa-l scot din dulap. Arata impecabil.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th June 2025 - 08:12 PM |
|