![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Esti frumusica, ca o papusa barbie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Da io nu ma poci uita la tzinuta ca mi se benoacle ochii direct la sutien (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Surprix, parul e natural sau ti-ai pus extensii?
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
angel hahaha.
ce dulcica esti Surprix |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar ca esti o dulce, SurPrix! Dar din haine nu se vede mare lucru. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mai porti cizme? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Eu una sa nu le mai vad in ochi, daca se poate pana cel putin in decembrie!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
@ kalua: da.. le-am purtasem atunci. Vroiam să iau o pereche de sandale care se încheiau cu şnur până sub genunchi, dar erau albe şi nu se potrivea cu nimic şi nu aveam mult timp la dispoziţie să mă pregătesc. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
@ amailhik: da, e părul natural, care cred că îl voi scurta zilele acestea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) @ Cleo, angeldust mulţumesc pentru complimente (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) @ angeldust: am câteva poze din clasa a XII-a, când făceam pozele pentru diploma de bacalaureat: (IMG:http://img207.imageshack.us/img207/7598/s003c.jpg) Probabil singura poză în care am ieşit cum trebuia. This post has been edited by SurPrix: May 1 2009, 08:58 PM |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Wow, e superb!!! Cum reusesti sa l ai asa de lung fiind si blond?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 191 Joined: 25-April 09 From: Bacău Member No.: 6,346 ![]() |
Păi ni îi fac mai nimic special. M-am născut blondă, însă am făcut prostia să mă vopsesc brunetă crezând că-mi stă mai bine. Nu a durat o spătămână şi l-am făcut blond din nou (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Îmi pare rău că nu mai e natural. Se vedea mai bine.
Iau multivitamine (Vita - tablete), calciu (tablete de acelea care se sug) zilnic 3 tablete, şi nu pentru că am probleme de sănătate... îmi plac gustul lor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , îl spăl des şi încerc pe cât posibil să nu pun placa pe el. Îmi cumpărase mama perie rotitoare cu aburi. Probabil şi faptul că am o alimentaţie echilibrată |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce scumpa esti surprix, eu zic sa nu ti tai parul iti va parea rau iti spun din experienta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Ce schimba hainele si coafura, in prima poza pari mai mare la ani decat in ultima. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cleo trenciul ala e prea fain sa stea in dulap si al lui Kalua e misto. |
|
|
![]()
|
|
Păi sunt mai mare în prima poză... anul III de facultate (21), versus clasa a XII-a (18)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
A , n am fost atenta acum am vazut ca ai scris mai sus ce varsta aveai.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th June 2025 - 07:51 PM |
|