![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Tinuta in rochita e speechless (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Imi place mult si ultima poza cu blugi, e asa, genul meu, intr-o zi cand am chef sa cutreier orasul, si nimic nu ma poate stresa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Very chic!
PS: Am impresia ca Maui da tarcoale sa-ti fure rochita. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) sau sandalele. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Wow, tinuta asta e my all time favourite dintre toate ale tale! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Carpeta din aia am si eu. E de la Ikea, nu?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc, dragelor.
Da, covorasu-i de la Ikea, Rox. Ieftin si bun! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vaaai Kalua, superba rochita (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Iti sta minunat!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Oaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuu ce faina e rochita si ce bine iti sta.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Mon m-ai innebunit cu "oaurile" astea pe bune (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ar trebui sa le inregistrezi la OSIM ca nici nu tre sa citesc cine a scris, cand vad o vocala lungita pe 5 randuri stiu ca esti tu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kari esti superba ca intodeauna, cand cresc mare..adica inca vreo 10 ani ca TINE vreau sa fiu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Azi lejerisim, chimesa-i cu maneci 3/4 si mansetele intoarse (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_3109.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th June 2025 - 11:00 AM |
|