![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte faina esti, da blugii intorsi mie tot nu imi plac (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mai ales ca esti in tenisi si iti descopera piciorul care in felul asta pare marimea 42 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
imi place layereala de-asta cu maieu pe dedesubt, mi-am luat si eu vreo 2 in asteptare verii
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angelu', eu chiar port 40 si n-am inteles niciodata de ce se zicea ca un picior mic de dama e elegant si frumos, deci nu ma intereseaza laba gastii.
Jo, (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) trebuie sa gasim noi ceva, cum sa facem si sa dregem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ala rosu pe gat e-un tricou, iar jantilica-i de in (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_3236.jpg) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce faina-i aia cu buline, mor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi-as face unghiile asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Salut! Nu am mai postat de mult timp, dar o sa fac cumva sa remediaz asta. Asadar de maine incep sa va bombardez cu pozele si comentariile.
Pupici |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 81 Joined: 12-May 09 From: Spania Member No.: 6,465 ![]() |
Kalua nu pot decat sa te felicit ,si chiar te admir. Imi place felul in care sari de la haine de pusti ,la haine de dive. Cred ca la servici la tine ii surprinzi placut. Vreau si eu :pantofii ca ai tai,geaca de piele ca a ta,blugii largi ,rochitele.
Cred ca secretul tau de a fi mereu ¨fresh¨ este abordarea de diverse stiluri. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ka, voiam sa-mi cumpar si eu geanta din aia cu Betty Boop din State, dar nu stiu de ce n-am facut-o. E f haioasa.
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rochita 'butelie' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) facuta la croitoreasa cu 75 ron (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
(IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/trtr.jpg) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
F draguta rochia Pitzi. Imi plac si culorile! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
E superba, imi place, zici ca i din magazin. Ai o croitoreasa f buna.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th June 2025 - 02:53 AM |
|