![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Tiana mie mi se par prea scurti pantalonii (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Nu as merge nicicum cu ei la job, oricat de relaxat ar fi el... adica merg la o iesire in oras dar la locul de munca mie imi place mai multa seriozitate si decenta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cum suna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Bebe Maria ,am zis ca schimb cu pantaloni lungi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Zic si eu ca managera mea, stiu ca esti sexy, se vede insa hai sa nu deranjam capacitatea celorlalti de a se concentra la munca (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Tiana, sexoasa esti! Eu te inteleg, dupa rezultate atat de bune cu regimul iti vine sa arati tot! Esti imbracata foarte corect, pantaloni scurti si top larg. Aici am eu o problema. Desi stiu ca trebuie ceva largut sus nu ma pot abtine sa nu ma mulez, sa vada dom'le lumea ca nu mai am burta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/fool.gif)
Dar pentru birou...nu prea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar la shopping, plimbari, iesiri la terasa este super ok |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Altheea ,ai mare dreptate, am corectat dupa aceea ,ca, nu ma duc asa la lucru(desi ar fi un avantaj (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ,as obtine ceva discount-uri mai mari),dar tot timpul tineretii mele atu-ul meu au fost picioarele,asa ca iertati o mica narcisista!
Am luat pantaloni lungi (ha ,ma repet)si pastrez pantalonasii pentru o iesire ! Ati vazut ce copil cuminte sant? (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Am prins curaj in seara asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://i287.photobucket.com/albums/ll150/teocris7/DSC02491-1.jpg) (IMG:http://i287.photobucket.com/albums/ll150/teocris7/DSC02494-1-1.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Teo, imi place foarte mult, esti asortata cu gust si accesorizata (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Teo, esti pe super bine la capitolul culori. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Teo,margele sant superbe!
Si ,ma repet cu ce-au spus si fetele legat de culori (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Multumesc fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Am hotarat sa nu ma mai ascund. In viata reala intru in contact, prin natura meseriei si a serviciilor, cu foarte multe persoane. Ce va arat eu prin poze vede foarte multa lume. Si daca nimeni nu a pufnit in ras cand m-a vazut atunci sunt pe drumul cel bun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th June 2025 - 06:18 PM |
|