![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Teo, imi plac pantalonii sport si papuceii. Sa stii ca eu am zambit cand ti-am vazut picioarele asa mici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cat porti, 35? Si m-am gelozit pe pedichiura ta!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
35? Noooooo ! Am 38, iar papucii de-i vezi sunt 39.
Cat despre pedichiura... Norocul meu ca nu se vede bine in poza (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Teo, si mie imi plac margelele si daca imi permiti, as vrea sa iti fac si cateva sugestii. Pantalonii sunt draguti dar nu cred ca neaparat purtati cu acele sandale, ci la ceva mai sport. Incearca sa eviti dungile orizontale.
Muy sexy cred ca ai fi fost cu niste sandale cu putin toc, cu o bluza putin mai decoltata in V ca ai cu ce (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si iti alungeste silueta (nu neaparat foarte amplu decolteul) si cu o fusta 3 sferturi de exemplu, te-ar avantaja mult. Sper ca nu te superi si te mai asteptam cu poze! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Si ma rog de ce sa ma supar? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Chiar daca nu par, stiu sa accept sfaturi si critici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
O sustin pe Cindy sandalele nu prea se potrivesc ar fi mers mai bine niste balerini josi sau chiar niste balerni din aceeia sport cu platforma.
In rest draguta tinuta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) This post has been edited by Florina: Sep 1 2009, 12:08 AM |
|
|
![]()
|
|
Multumesc Florina!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Tinuta mea de club de weekendul acesta:
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/poza2-1.jpg) ;(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/poza11.jpg) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am primit de 3 ori flori in seara aia de la 3 straini: 1 turc, 1 arab si 1 olandez. Imi venea sa ma urc pe pereti cand a aparut si al 3-lea cu un buchet de flori din senin. Nici nu-i cunosteam. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai la cum arati, ma mir ca nu ti-au adus toata floriaria... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Mie mi se par vulgari pantalonii aia (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , scuze daca sunt prea directa, vorbesc in general (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Ii consider clar pantaloni de atras tipi pt sex (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Pinky imi place mult oja (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , se vede foarte frumos. This post has been edited by bebe_maria: Sep 2 2009, 02:02 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Pink,vezi ca nu mai trebuie sa slabesti!
Pentru club mie mi se pare ok tinuta,esti tanara ,frumoasa (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 12:28 AM |
|