![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Pink, super sexy esti! Si mie imi plac pantalonii aia dar din pacate i-am vazut pe multe cracanate uscate. Pe Bia vin ca turnati, arata perfect! Mi-as lua si eu dar n-am unde sa-i port, m-am gandit bine si nu merg la plimbare cu caruciorul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nu-i de mirare ca ai primit atatea flori! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Voiam sa va arat my geisha look (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) de astazi dar nu am reusit decat sa prind partea de sus cu pozarul meu. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si astea destul de prost, dar le pun acum daca tot m-am chinuit sa le fac cu time setter-ul. Eram imbracata tot in negru si rosu.
Cum preferati, mai negru sau decolorat?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://i233.photobucket.com/albums/ee199/specialtime9/IMG_0149.jpg) (IMG:http://i233.photobucket.com/albums/ee199/specialtime9/IMG_0151.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mai negru, definitely! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Deci ,vine si ecouuu,mai negru! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cindy, e rochita sau bluza ce vdem noi in poza? Am senzatia ca am si io ceva din material de ala, asaa ca daca tu o sa fii o hana-sama, io o sa fiu ogio-san.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Place bluzitzul lui Cindy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Fides, este bluza. Dar aveau si rochite exact la fel! Este de la Yokko, am mai spus eu ca imi plac produsele lor si materialele, se simt atat de placut pe piele! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Nu stiu de ce mi se pare ca in toate pozele pe care le pun arat putin mai grasa ca in realitate. Nu sunt atat de preocupata de subiectul asta, dar nu deslusesc misterul! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Probabil pentru ca am facut pozele de foarte aproape. |
|
|
![]()
|
|
Intotdeauna in poze sau in filmulete aratam mai pline decit in realitate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu e nici un secret. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Pai ma refeream la pozele puse aici cu haine, nu in general, stiu cum arat in poze si pe camera.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 10-September 09 Member No.: 7,140 ![]() |
In ultima vreme de la Tom Tailor , am gasit un magazin in Mall Liberty si au haine foarte faine si destul de bune la pret.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th June 2025 - 03:00 PM |
|