![]() |
![]() ![]() |
![]() |
nadya |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi am iesit doar la o tura scurta de cumparaturi si m-am imbracat casual-sport. Pantaloni negri Thyme Maternity (ii am de pe vremea cand eram gravida, ii pot purta si acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), bluza neagra casual Kenvelo, pantofi sport Nike, geaca de iarna crem, caciula si fular culoarea teal comandate dintr-un catalog Avon, manusi negre.
|
|
|
nadya |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ieri, pe 1 ianuarie adica, am avut musafiri, si am avut aceasta tinuta -- bluza Zara, blugi Donna Karan.
Va rog sa nu va suparati pe mine ca nu pun poze cu myself asa cum faceti voi, dar nu ma simt comfortabil sa postez poze cu mine pe net, si de aceea folosesc un manechin. Poza nu e tocmai reusita, dar n-am mai procesat alta... (IMG:http://i165.photobucket.com/albums/u48/Chantal2000/NovDec2009/Dec2009012.jpg) This post has been edited by nadya: Jan 2 2010, 11:11 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nici noi nu prea ne punem moacele la vedere, e de la sine inteles de ce (am facut eu teoria chibritului pe tema asta si mi-au zis anumite persoane ca exagerez), insa cred in continuare ca e mai bine asa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pozele cu noi sint intr-un grup pe yahoo unde nu dau accept oricui, exact din aceleasi motive. Nici mie nu imi place sa se holbeze oricine la noi. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Foarte dragut lookul, poate ar fi mers si niste margele negre la gat... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
nadya |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ai dreptate Book, mergeau niste accesorii la gat. Chiar imi place sa port margele sau alte accesorii la gat, la genul asta de bluze, cu gat inalt (sau cum i se spune). Dar am stat cu bebe in brate, si n-am mai pus, ca le apuca si trage de ele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Asa e, la asta nu m-am gandit! Se vede ca n-am tinut vreodata un bebe in brate! (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) (IMG:style_emoticons/default/debile.gif)
Nu e grozava poza: (IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/DSCN0663.jpg) This post has been edited by Book: Jan 3 2010, 08:56 PM |
|
|
![]()
|
|
Doar eu ma mai imbrac? Hai fetelor, curaj!!! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Astept comentarii (accept si negative!). Prin parc: (IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/SP_A0773.jpg) (IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/SP_A0759.jpg) This post has been edited by Book: Feb 2 2010, 12:18 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mie imi place, este asa happy outfitul (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mersi! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Vezi ca nu te-am uitat, mi-ai promis niste poze! (IMG:style_emoticons/default/snap.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Mie imi place Book tare mult. Foarte indraznet asa si colorat. Chiar denota o stare de bunadispozitie. :-*
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th June 2025 - 03:05 AM |
|