![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Am dat jos mai mult decat 7 kilograme cu siguranta insa pesemne ca am acumulat si mult lichid.
Picioarele imi erau nefiresc de subtiri dupa nastere (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Se poate sa-mi joace feste memoria insa cu siguranta n-o sa ai multe de dat. In curand incep arsurile de pe ultimii 50 de m (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) deci ioc pofta de mancare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Fusta e misto de tot, Clau. Mie nu prea imi plac gulerasele astea. Am si eu unul pe acasa primit de la o matusa, daca nu l-oi fi aruncat, da' nu l-am purtat niciodata.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Clau, arati fenomenal! Esti o graviduta super sexy si stilata! La asa o silueta iti permiti! Frumoaso! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Nu-ti face griji cu kilogramele, esti super bine! La nastere se duc 7-8 kilograme si restul in urmatoarea luna in ritm rapid. Eu aveam -17 la o luna dupa nastere fara nici cel mai mic efort. Daca as fi pus doar atat eheheeee, ce bine ar fi fost. Urmatoarele se duc mai greu. Eu tot mai am 5 in plus, oleee! Si nu stiu cum sunt asezate, mai mult sus cred, caci am inceput sa intru lejer in blugii vechi. Cleo, faza cu picioarele am patit-o si eu. Dupa ce le-am avut umflatele in ultimele doua luni, cand le-am vazut dintr-o data slabe de la genunchi in jos ziceam ca arat ca un pui de abator (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) althe, multumesc mult, sa dea Dumnezeu sa fie si la mine asa!
Fusta imi e simpatica, insa e un XL (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) de la Tommy Hilfiger, am luat-o pt ca e tricotata si elastica in talie, dar tare ma tem ca dupa sarcina va trebui sa o dau cuiva ca-mi va fi uriasa... |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Keep it for next time, u know... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 25-September 08 Member No.: 4,808 ![]() |
Hot! (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ce moaca de dura ai! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asortata la tinuta!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Da, da, sunt de acord. Atitudinea se asorteaza la geaca. Sau geaca la atitudine? (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Concentrata, bre, concentrata! Camera mea nu-i usor de manevrat cu o mana, ca-i marisoara, i-am adunat bentita aia sa nu atarne la nesfarsit, lumina in dormitor e nasoala tare pentru facut poze (indiferent daca lumina-i aprinsa ori ba), erau o gramada de impedimente. In plus ma mai si grabeam sa ma duc la stapan. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th June 2025 - 09:24 AM |
|