![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mie imi plac cizmele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Mersi fetelor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar sa stiti ca accept si critici sau sfaturi, ca doar de asta pun poze. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Pink, cizmele sunt cam aceleasi in toate pozele, purtate in diferite feluri. Alea de nu-i plac lui Cindy! (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) As vrea sa mai puneti si voi poze, ca ma simt singura pe la topicul asta! (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif) This post has been edited by Book: Feb 3 2010, 02:13 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Da faine cizmele Book;imi place tinuta ta cu fusta,ptr ca e deosebita;e altceva decat vad in mod obisnuit si mai ales curajos.Asa imi place si mie sa ma imbrac;e o placere si intotdeauna incerc toalete deosebite de restul lumii.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Mersi, melcri! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Te astept si pe tine cu poze daca te decizi sa pui!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Book are un stil deosebit, imi aduce aminte de tinutele new-yorkezelor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Nu stiu sa postez poze trb sa ma invete cineva pe aici
Nu stiu sa postez poze;treb sa ma invete cineva de pe aici de pe acasa ca habar n-am |
|
|
![]()
|
|
Fides, you make my heart melt. (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Melcri, nu stii sa le pui in calculator sau nu stii sa le pui pe forum? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Nu stiu sa le pun pe forum am poze in calc
|
|
|
![]()
|
|
Uite aici ti se explica ce si cum. Daca nu intelegi spune pe topicul respectiv si te invat eu. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/DSC00396.jpg)
Asa am fost eu sambata. Mai pun poze de indata ce se incarca. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th June 2025 - 09:46 PM |
|