![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Nu am mai intrat de ceva timp pe forum si mi sa facut un dor imens de el. Asa ca acum o sa revin cu forte proaspete si evident cu poze noi.
Pe mana stanga nu e o bratara ci biletul de intrare in club (de aia e asa prost asortat) Pozele sunt facute dimineata dupa ce am venit din oras. (IMG:http://i108.photobucket.com/albums/n22/dare_for_more/Picture010.jpg) (IMG:http://i108.photobucket.com/albums/n22/dare_for_more/Picture021.jpg) This post has been edited by Florina: Feb 23 2010, 04:16 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tiiii, da` frumoasa mai esti! Imi place tinuta ta, foarte sexoasa fara sa fie vulgara. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) IMHO. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) back! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Foarte dragut, Florina. Imi place cum iti sta, accesoriile, ungiile, si mai ales incaltarile! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Obiectiile mele: lantul nu are marimea potrivita pentru brau... Ori sa fi renuntat la brau, ori sa prinzi lantul mai sus... De asemenea as fi renuntat la cercei si mi-as fi pus o bratara in schimb. Oricum, super! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Pink, foarte interesanta bluzita transparenta. imi place! Cam dezbracata totusi... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by Book: Feb 23 2010, 05:21 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Diana, mersi de intampinare si compliment (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Book, sa stii ca acum cand ma uit din nou la poza iti dau dreptate era bine daca reglam lantul sa fie cu vreo 3 centimetri mai scurt. O sa am in vedere asta data viitoare cand mai adopt tinuta. La bratara nu m-am gandit ca am considerat ca is suficiente unghiile dar poate ar fi mers o bratara finuta doar cu cateva briz-brizuri rosii asemanatoare cu cele de la lant. O sa caut si asa ceva prin oras paote am noroc si gasesc ceva ce sa imi placa. De botinele astea sunt si eu cea mai indragostita. This post has been edited by Florina: Feb 23 2010, 09:38 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De fapt lantul ala lasat asa, sau chiar mai jos, da o nota retro foarte chic. Parerea mea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Da si eu zic ca e ok lantul, dar cred ca daca ar fi reglat sa inceapa inimioarele alea arpoximativ de unde incepe si rochita ar fi si mai bine, iar daca ar fi reglat mai lung si ar cadea peste brau (care deja are aplicatiile alea negre) probabil ar fi prea mare aglomeratia in zona respectiva.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Da, imi place si lantisorul si lungimea lui, doar ca braul ala are si el niste chestii pe mijloc, argintii, si astfel se creaza o prea mare incarcare a tinutei, polarizata pe zona respectiva. Parerea mea. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Asa si mie imi plac inimioarele, sunt foarte dulci! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asa te-ai imbracat de Valentine's? |
|
|
![]()
|
|
Asa am fost imbracata in 11 feb deci nu de valnetines
|
|
|
![]()
|
|
Na, ca n-am bagat de seama corsajul... (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Si eu am crezut la inceput ca asa e rochita, dar mi se parea ciudat ceva, asa ca am stat sa analizez. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th June 2025 - 04:04 PM |
|