![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Am postat azi si alte poze de la nunta la care am fost si de la ziua mamei astept criticile ;mi-ati facut pofta cu cele dinainte la adresa Florinei.Pozele sunt la Grupul Monti ptr ca vreau numai voi sa le vedeti si ptr ca habar n-am sa pun poze aici
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Florina, ce-mi plac incaltarile tale (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Am vazut pozele Melcri, foarte dragute! Imi place mult gentuta in carouri... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Si rochita e foarte interesanta, mai ales la spate. Poate ai fi putut totusi sa adaugi putina culoare, o esarfa rosie sau ceva... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
P.S. Daca vrei sa pui poze, intra aici si creaza-ti un cont. Dupa aceea dai upload si cauti poza la tine in calculator. Dupa ce o incarca pui mouse-ul pe poza si copiezi al doilea cod (unde scrie direct link) si il pui in postare, in felul urmator: [img ]cod[ /img] -fara spatii. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
La facultate (in realitate nu mi se pare ca vin asa stramti pantalonii (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) ):
(IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/cvghj.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ai un corp superb, Book! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
book, imi place tinuta iti vin foarte bine pantaloni, dar parca as fi ales bluza fara imprimeu sau cu un imprimeu mai simplu. Imprimeul de pe bluza e destul de incarcat si ar fi mers excelent cu niste pantaloni intr-o singura culoare.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Foarte misto iti vin si daca tu crezi ca aia nu aunt stramti atunci cum sunt? ca eu in toate pozele sunt mult mai grasa decat ma vad;dar si colegele imi spun sa ma abtin sa nu mai slabesc ca nu ami trebuie;da dar ce te pui cu mine eu ami vreau ca nu am fost asa.
Book,esti o fata f frumoasa si draguta cu toate fetele de pe forum. Nu vreau sa postez poze ptr toata lumea,multumesc ptr informatii esti o draguta,dar sper ca tu si celelalte sa acceptati pozele mele la grupul monti;la rochia neagra aveam colier din pietre mari Swarovski la baza gatului si cercei lungi tot din pietre mari si am considerat ca ajunge ca accesorii.Acum am mai postat o poza facuta azi. |
|
|
![]()
|
|
Mersi pentru complimente, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Poate ai dreptate Florina, o sa tin cont. Desi nu am pantaloni negri simpli... (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) Melcri, grupul se va inchide in curand si se va crea o galerie de imagini. Poti sa pui ce poze vrei acolo, dar presupun ca nu o sa prea intre lumea sa se uite la ele. In plus, sunt multe fete care nu au acces la grup... (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif) Daca te decizi totusi sa pui, exista tehnici prin care sa nu ti se vada fata... This post has been edited by Book: Feb 26 2010, 03:42 PM |
|
|
![]()
|
|
Esti slaba Book nu stiu de unde vrei sa mai slabesti;ai spus ca mai vrei 5 kg?inseamna f mult pt tine
|
|
|
![]()
|
|
Nu, vreo 3 kg jumatate as mai vrea. (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) Si sa se duca de pe burtica. Poate acum nu se vede, dar la strand se va vedea sigur. (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif)
Ieri: (IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/fghbj.jpg) This post has been edited by Book: Feb 27 2010, 12:22 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 04:53 PM |
|