IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

53 Pages V  « < 42 43 44 45 46 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Jurnal de moda, cu ce sunt imbracata azi, partea a II-a
melcri
post Feb 25 2010, 12:14 AM
Post #431

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 6,886

Am postat azi si alte poze de la nunta la care am fost si de la ziua mamei astept criticile ;mi-ati facut pofta cu cele dinainte la adresa Florinei.Pozele sunt la Grupul Monti ptr ca vreau numai voi sa le vedeti si ptr ca habar n-am sa pun poze aici
Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post Feb 25 2010, 04:26 PM
Post #432

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Florina, ce-mi plac incaltarile tale (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Feb 25 2010, 06:39 PM
Post #433

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Am vazut pozele Melcri, foarte dragute! Imi place mult gentuta in carouri... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Si rochita e foarte interesanta, mai ales la spate. Poate ai fi putut totusi sa adaugi putina culoare, o esarfa rosie sau ceva... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

P.S. Daca vrei sa pui poze, intra aici si creaza-ti un cont. Dupa aceea dai upload si cauti poza la tine in calculator. Dupa ce o incarca pui mouse-ul pe poza si copiezi al doilea cod (unde scrie direct link) si il pui in postare, in felul urmator: [img ]cod[ /img] -fara spatii.

+Quote Post
Globetrotter
post Feb 26 2010, 12:35 PM
Post #434

Bookaholic

La facultate (in realitate nu mi se pare ca vin asa stramti pantalonii (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) ):
(IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/cvghj.jpg)

+Quote Post
Diana.
post Feb 26 2010, 12:54 PM
Post #435

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ai un corp superb, Book! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

+Quote Post
Florina
post Feb 26 2010, 02:37 PM
Post #436

Dependent

Group: Dependent
From: Baia Mare
Member No.: 491

book, imi place tinuta iti vin foarte bine pantaloni, dar parca as fi ales bluza fara imprimeu sau cu un imprimeu mai simplu. Imprimeul de pe bluza e destul de incarcat si ar fi mers excelent cu niste pantaloni intr-o singura culoare.

+Quote Post
melcri
post Feb 26 2010, 02:46 PM
Post #437

Incurabil

Foarte misto iti vin si daca tu crezi ca aia nu aunt stramti atunci cum sunt? ca eu in toate pozele sunt mult mai grasa decat ma vad;dar si colegele imi spun sa ma abtin sa nu mai slabesc ca nu ami trebuie;da dar ce te pui cu mine eu ami vreau ca nu am fost asa.
Book,esti o fata f frumoasa si draguta cu toate fetele de pe forum. Nu vreau sa postez poze ptr toata lumea,multumesc ptr informatii esti o draguta,dar sper ca tu si celelalte sa acceptati pozele mele la grupul monti;la rochia neagra aveam colier din pietre mari Swarovski la baza gatului si cercei lungi tot din pietre mari si am considerat ca ajunge ca accesorii.Acum am mai postat o poza facuta azi.

+Quote Post
Globetrotter
post Feb 26 2010, 03:33 PM
Post #438

Bookaholic

Mersi pentru complimente, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Poate ai dreptate Florina, o sa tin cont. Desi nu am pantaloni negri simpli... (IMG:style_emoticons/default/doh.gif)
Melcri, grupul se va inchide in curand si se va crea o galerie de imagini. Poti sa pui ce poze vrei acolo, dar presupun ca nu o sa prea intre lumea sa se uite la ele. In plus, sunt multe fete care nu au acces la grup... (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif) Daca te decizi totusi sa pui, exista tehnici prin care sa nu ti se vada fata...

This post has been edited by Book: Feb 26 2010, 03:42 PM

+Quote Post
melcri
post Feb 26 2010, 08:34 PM
Post #439

Incurabil

Esti slaba Book nu stiu de unde vrei sa mai slabesti;ai spus ca mai vrei 5 kg?inseamna f mult pt tine

+Quote Post
Globetrotter
post Feb 27 2010, 10:40 AM
Post #440

Bookaholic

Nu, vreo 3 kg jumatate as mai vrea. (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) Si sa se duca de pe burtica. Poate acum nu se vede, dar la strand se va vedea sigur. (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif)
Ieri:
(IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/fghbj.jpg)

This post has been edited by Book: Feb 27 2010, 12:22 PM

+Quote Post

53 Pages V  « < 42 43 44 45 46 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th August 2025 - 04:53 PM