![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu acuma is intr-un tricou negru, vechi si in niste chiloti trendi-flendi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) V-am zis asta ca sa ne mai destindem.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu vreau sa stiu ce intelegi prin chiloti trendi ca vreau si io, si ce faci de e asa de cald in casa ca sa poti sa stai chiloti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Chilotii trendi sint o pereche de boxeri "dezafectati", ca nu au corespuns calitatii celui care ar fi trebuit sa ii poarte de la bun inceput (nu i-au placut), drept pentru care au intrat in vastele mele garderobe sub titlul de chiloti trend de stat in casa (foarte lejeri, sa stiti! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Cald in casa e, in plus imi era cald si de ce nervi aveam pe mine la ora aia, cu titlul de accesoriu must-have dupa o discutie cu aia de la administratia blocului. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cindy, de cand ne minti! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dai o fuga pana aici sa imi faci poze?! (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) O aruncatura de bat. This post has been edited by Cindy: Nov 27 2010, 07:48 PM |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Βοοκ, tu ai slabit mult, papusa! Imi place, tinuta, casual si comoda! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Book, mie-mi place ca esti sic iar lantul este fistichiu, m-a dat gata turnul effel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar imi permit sa iti fac o miiica sugestie daca nu e cu suparare: cred ca la pantofii pe care ii ai ar merge mai degraba un jeans cu croi drept, care sa vina sa imbrace un pic mai mult pantoful. Asa, blugul "sta" pe pantof si parca reteaza din lungimea piciorului, pe cand daca ar "curge" mai lin pantalonul peste pantof ar lungi linia piciorului. E doar o parere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Te-ai tuuns!!
Ce misto e lantul cu chei, imi plac si vestutele mult de tot, trebuie sa imi iau si eu. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Pai vezi daca nu mai treci pe-aici? Nu stii nici de relatia lui Pink, nici de tunsoarea mea... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Lary, ai dreptate, imi trebuie neaparat o pereche de blugi drepti, eventual mai inchisi la culoare, si ii aman de multa vreme. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) La mine nu e cu suparare, chiar imi convin de minune niste sfaturi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Diana, multumesc, esti prea draguta. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by Globetrotter: Feb 23 2011, 11:30 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd June 2025 - 05:06 AM |
|