![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Angel si mie imi place! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi place si mie, de vara sic. Blugii sunt super misto si eu aveam in liceu exact culoarea asta, vad ca moda a revenit. Ce misto de voi ca aveti zara, banuiesc ca a fost o aglomeratie in weekend.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Super, Angel, ce slabutica esti, vreau si eu!
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
subtirica si cu picioare lungi (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
culoarea asta de blugi imi place cel mai mult |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
picioarele lungi sunt efectul optic pe care il dau combinatia asta de croiala de blugi + platforme (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) That's why I love 'em (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
I know. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Oricum nu ai picioare scurte degeaba insisti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Am si eu cateva perechi de papucei cu talpa ortopedica. Ii ador. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce primavaratica esti, Angel! Te incarca cu optimism culorile astea.
Dar nu ai iesit in sandale, nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
cum sa nu? de vreo 3 zile sunt tot in sandale, la noi a fost f cald. Azi ce s-a mai racorit putin.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Hai mai Angel ca si configuratia contribuie mult la iluzia cum ii zici tu de picioare lungi si nu e doar iluzie, e real . (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre, mie sandalele lui angelu' nu-mi plac deloc. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si-n rest lucrurile, luate individual, nu mi se par nu stiu ce. Dar puse pe angel arata foarte misto! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th June 2025 - 03:24 PM |
|