![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu azi (mi-a fost cam cald, mai ales pe afara)
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_2066.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Foarte fain, Kalua
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
iti sta foarte bine, imi place mult
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce misto e camasa, in poza de la shopping parea f mare, dar vad ca vine super.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc. Camasa e ceva mai lunga in spate decat in fata si nu se boteste chiar asa tare cum am crezut (poza e facuta cand am venit de la serviciu).
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Camesa arata super pe tine, cand am vazut-o la achizitii nu-mi spunea mare lucru, in afara de faptul ca imi place la nebunie culoare.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Si mie imi place camasa de mor. Eu am facut o obsesie pentru genul asta de camasi, cred ca am deja vreo 5, pe diferite culori. De obicei le port cu vreo curea in talie (asta in cazul in care nu sunt ele deja prevazute cu vreu siret sau ceva de genul asta). Si tricourile fiicei tale, Kalua, imi plac. Cred ca un print haios sau un mesaj interesant pe un tricou aparent banal poate transforma o tinuta simpla (gen Tshort + blugi) intr-o alegere foarte inspirata. Mi-am luat si eu in weekend un astfel de specimen, cu un catelus adorabil cu mesajul Beware. I'm hungry. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Faini balerinii "Chanel" , cica sunt f in trend vara asta.
Mie camasile nu prea imi plac defel si astea largi nici atat, ca nu imi par deloc feminine, nici cu curea in talie, nicicum. Dar sunt trendy intr-adevar. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chaneli-i is de la Zara sau Mango (Zara parca) si-s din cale-afara de comozi.
Azi, am mai avut o bratara albastra extrem de lata, cred ca are vreo 10 cm (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_2076.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th June 2025 - 03:18 PM |
|