![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Un barbat avea o aventura de cativa ani cu o italianca. Intr-o seara, femeia i-a marturisit ca e insarcinata. Nedorind sa-si distruga reputatia sau casnicia, acesta i-a propus femeii o suma mare de bani pentru a pleca in Italia sa nasca in secret. Daca era de accord sa ramana in Italia si sa creasca acolo copilul, el i-a promis ca-i va acorda sprijinul financiar pana cand copilul va implini 18 ani. Femeia a acceptat, dar s-a intrebat cum va sti el cand se va naste copilul. Pentru a mentine discretia, el i-a spus sa-I trimita o carte postal pe spatele careia sa scrie Spaghete. La primirea acesteia, el se va ocupa de pensia alimentara a copilului. Intr-o zi, dupa aproximativ 9 luni, cand barbatul s-a intors de la lucru, sotia l-a intampinat confuza:
Dragule, i-a spus ea, azi ai primit o carte postala extrem de ciudata. Ah, da-mi-o doar, iti voi explica mai tarziu despre ce e vorba. Sotia ascultatoare i-a inmanat cartea postala. El a citit-o, s-a facut tot alb si a lesinat. Pe cartea postala scria: Spaghete, spaghete, spaghete, spaghete, spaghete. Trei cu chiftelute, doua fara. Trimite mai mult sos!!!!! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Foarte tare! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Suna telefonul si o voce de femeie spune:
- Alo? - Cu doamna Ward, va rog. - Eu sunt. - Doamna Ward, sunt doctorul Jones de la laboratorul de teste. Cand doctorul a trimis biopsia sotului dvs ieri la laborator, o biopsie a unui alt domn Ward a ajuns concomitent, iar acum nu stim sigur care este cea a sotului dvs. Sincer rezultatul poate fi rau sau groaznic. - Ce vreti sa spuneti? A intrebat doamna Ward agitata. - Pai unul din rezultate indica Alzheimer iar celalalt Sida. Nu putem spune care este al sotului dvs. - Groaznic! Nu puteti repeta testul?! a intrebat doamna Ward. - Putem, dar clinica plateste cheltuielile pentru aceste teste scumpe o singura data. - Pai si ce ar trebui sa fac? - Personalul de la clinica va recomanda sa va lasati sotul undeva in mijlocul orasului. Daca gaseste drumul inapoi spre casa nu va mai culcati cu el !... Perle la bac... delirant! Agripina nu avea decīt doi copii, pentru ca al treilea, Paunas, nu mai conteaza, pentru ca tot īl manīnca vulturii. In nuvela "La vulturi" de Gala Galaction, sunt descrise aventurile unei alpiniste curajoase fugarite de turci, si copii ei. Metoda folosita de Ion pentru a pune mīna pe pamīntul Anei este īnsarcinarea. !!! Privind atent plugul vede ca e de fier si privind si mai atent taranul, Arghezi, ca un poet bun ce este, vede ca e de bronz. Si Stroe Orheianu cīnd īl vazu pe Tudor Soimaru zise īn gīnd: Pe unde o scot, vere?! Vlaicu-Voda era un functionar model care avea un randament deosebit ca domn. Este vorba de peripetiile lui Robinson Crusoe dupa ce pleaca din Troia. In cunoscuta balada "Miorita", sunt descrise cateva intamplari in care sunt implicate doi criminali, o oaie turnatoare, si un cioban ce socheaza prin prostia lui. Pentru ca suntem oameni, nu poti sa ceri cainelui din scara blocului sa sufere pentru deceptiile tale. Capitala SUA este Casa Alba. Īn China traieste foarte multa lume care manīnca o abundenta de orez, se īncheie la gīt si-a inventat guma de la capatul creionului. Sahara se afla asezata pe un nisip uscat, lipsa apei avīnd īn zona o prezenta statornica. Īn padurile Amazoniei traieste o jungla fioroasa. Lebada moare de cīte ori cīnta. Animalele salbatice traiesc īn padurea zoologica. Īn caz de accident nu trebuie sa fugi de la locul faptei fiindca victima, daca nu e lovita fatal, poate retine numarul masinii. Antarctica este un continent alb din cauza zapezilor care nu se mai topesc odata. Creierul este un organ oarecum indispensabil capului. Īn multe poezii Octavian Goga a scos īn evidenta natura si treieratul pe caldura. Rascoala de la Bobīlna a īnceput pe un deal si s-a terminat īn 1438. Zaharia Stancu a scris un roman descult. A fost si sef de birou la scriitori. Rascoala īncepu spre seara si taranii īsi aprinsera lanternele ca sa vada drumul spre ciocoi. Cu cīt ne apropiem de izbucnirea rascoalei, cu atīt taranii stau mai mult īn cīrciuma, ca sa faca īn ciuda boierului. Si cīnd Petre Petre o vazu pe Nadina dezbracata īl gīdila īn talpi. Descoperirea Americii s-a produs īntr-un moment de neatentie a pazei de coasta. Nilul este un fluviu ramas de pe vremea faraonilor. Soldatul Ionescu avea o misiune importanta: belea ochii la avioane. La Otopeni erau numai gropi si avioanele le ocoleau si tunarii trageau dupa ele īn zig-zag. Contemporanii lui Eminescu l-au urmarit ca sa-i ghiceasca filozofia si ca sa-i caute nod īn papura. Din lumea satului tīsnesc figuri memorabile ca: pupaza, ciresul si altele care au completat actiunea operei. Liviu Rebreanu are un mare talent de scriitor de la 300 de pagini īn sus. Si bietul Eminescu, scīrbit de bisnita societatii sale si ca Veronica Micle īi facea fite, intra īntr-o etapa noua pe care mi-e rusine s-o spun. Tudor Soimarul era apt de lupta, cu vizita medicala facuta. Dragu-mi era satul meu si pomul unde lega mama porcul!!! - citat din "Amintirile" lui Creanga. Īn versurile: "Ce-ti pasa tie chip de lut / Dac-oi fi eu sau altul?" poetul ne vorbeste despre aspectul fiintei cu care Luceafarul este īn gagicareala si ea īi spune ca nu stie daca va fi al ei sau va fi altul. Romanul "Rascoala" este conceput de Liviu Rebreanu sferic, pentru ca īncepe si se termina cu imaginea burtii lui Rogojinaru, care seamana cu o sfera. La Humulesti Ozana curgea limpede fara prea mari framīntari sociale si politice. Mos Danila īsi facu rugaciunea catre Dumnezeu dupa ce muri. Stefan cel Mare a avut o sotie cuminte care sta īn palat si īl astepta sa vina de la lupte ca sa puna masa. Nichita Stanescu a stiut el de ce a pus virgulele si punctele acelea īn poezie si nu ma bag eu īn ce a facut el. Legile nescrise ale satului sīnt respectate cu strictete de Vitoria, Gheorghita si cīinele lor. Versul "de la strabunii mei pīna la tine" explica distanta īn km, care exista īntre poet si rudele sale ce traiau undeva la tara. Danila Prepeleac era tovaras de copilarie cu Ion Creanga si cu el pleca iarna la sanius. Eminescu se indeparteaza pentru a lumina dorintele celei moarte. Miron Costin vrea sa ne arate ca este bine ca din cand in cand sa mai deschizi o carte si sa o citesti pentru ca nu face rau. Citind, se mai dezvolta si omul la creier si acumuleaza materie prima. Eminescu descrie faptele care se petrec la plural care demonstreaza ca tot timpul sunt mai multi. Este bine sa mai si citesti, decat sa tai frunza la caini degeaba. Eminescu este trist pentru ca nu a reusit sa faca nimic in viata lui. Miron Costin nu foloseste cuvinte de tip gramatical pentru gramatica limbii romane. Nepoata lui Motoc este furata de oastea leseasca si adusa ca captura. Poetul īsi asteapta iubita ca īmpreuna sa cutremure o barca. Ion Creanga s-a nascut īntre anii 1887-1889. Creanga a scris povesti ca: "Cocosul babei", "Gaina lenesa", "Punguta cu bani marunti", "Lupul si capra". Nechifor Lipan a avut fericita ocazie de a nu se mai īntoarce acasa fiind jefuit de niste oameni invidiosi. El mergea pe bicicleta cu picioarele goale, bagate īn portbagaj. Ioana īi zise eroului sa-i bage aparatul īn priza. Cīnd veni fata, baiatul īi mīngīie pisoiul. Soldatii īi urmareau pe nemti si, cum īi vedeau ca se urca īn avioane, sareau calare pe tunuri si īi urmareau pe tot aeroportul. Patima s-a pus pe capul oamenilor ca curca pe curcan. Personajele principale din povestirea "O ora din august" sīnt: ofiterul Rosu si avioanele nemtesti. Pe aeroportul Otopeni se luptau nemtii cu americanii, iar romānii trageau, cu succes, cīnd īn unii, cīnd īn altii. Gala Galaction se mai numea si Grigore Pisulescu!!! Pe Tudor Soimaru, dorul pentru Magda Orheianu īl tragea jos de pe cal, mai-mai sa pice! Magda īl iubea pe Tudor Soimaru fara sa stie ca acesta nu stia limbi straine. Īn "Amintiri" apare copilaria fericita a puiului de taran Crenguta Ionel. Ceahlaul este situat sus pe munte. Mos Danila sta pe vine sa prinda vulturii de pene. La īnceputul fiecarei poezii eminesciene sta plantat cīte un tei mai gros sau mai subtire īn functie de cīte strofe are poezia. Cīnd eroul muri īmpuscat de nemti pe cīmp, simti miros de marar si de patrunjel. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Expresia asta noua: "oaia turnatoare" m-a dat peste cap!
|
|
|
![]()
|
|
Mie mi-a placut aia cu "Veronica Micle facea fite". (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Tot ce am observat e cat de mult sunt influentati de limbajul de "carter" si totusi ei saracutii stiu ca "e bine sa mai deschizi o carte, pentru ca nu face rau" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu le dau un sfat , asa ca de la o femeie batrana ca mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :cartea e bau bau si va mananca (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) nu-i o gluma...mai merge o carte de joc...ceva...un pocker etc |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Georges PHILLIPS, un barbat de o anumita varsta traia in VANCOUVER, cand se pregatea de culcare sotia ii spune ca a lasat lumina aprinsa in curte.
Georges cand s-a dus s-o stinsa a vazut ca hotii ii furau din curte si din gradina. Suna repede la Politie si este intrebat daca hotii au intrat in casa si l-au atacat. ''Nu, raspunde el, dar continua sa-mi fure din curte si din gradina. '' Operatorul ii raspunde: '' Ne pare rau dar toate masinile de patrulare sunt pe teren. Incuiati-va in casa si vom trimite pe cineva cand se intoarce la sediu'' Georges spune : "O.K " si inchide. A stat el putin vreme de 30 secunde si suna din nou la Politie: Buna seara, tocmai v-am sunat inainte sa va spun de hotii din curte ... Nu va mai faceti griji si nu mai trimieti pe nimeni sa verifice. Tocmai i-am impuscat'' si inchide telefonul. In urmatoarele 5 minute, 6 masini de Politie, o echipa de tragatori de elita, un elicopter, 2 camioane de Pompieri, o Salvare si Seful Politiei locale erau la fata locului, reusind sa prinda hotii in flagrant delict. Un politist ii spune: " Credeam ca i-ati impuscat ..." La care Georges rraspunde : " Si eu care credeam ca nu aveti pe nimeni disponibil "... Intamplare adevarata ... Altele de la bac: Bacalaureat 2009 ° Inima este cel mai important organ genital al omului. ° Cu ajutorul cainelui Vitoria Lipan si-a gasit foarte repede zacamintele sotului. [/size] ° In 1877 trupelor rusesti li s-a permis sa traverseze teritoriul Romaniei, impreuna cu tancuri si avioane, iar romanii le-au dat mancare si cazare contracost. ° Drumetii veneau la Hanul Ancutei pentru a minca si a bea vin din ulcicile noi ca alea vechi erau sparte! ° Un profesor intreaba o eleva:cine a scris poezia "Luceafarul" [] .... ea spune Tudor Arghezi. ° Scoala Ardeleana nu a avut propriu-zis sediu, din lipsa de fonduri austro-ungare. ° Alexandru Lapusneanu s-a tinut de cuvint atunci cind a spus: "De ma voi scula, pre multi am sa popesc si eu!" Dovada ca azi cel mai intilnit nume este Popescu. ° Poezia "Sburatorul" de Ion Has Radulescu este un omagiu adus aviatorilor romani. ° Mircea cel Batrin a fost inmormintat la Cozia impreuna cu umbra sa ° Dintre cele cinci scrisori trimise de Eminescu, prima este considerata a treia.. In "Scrisoarea a treia" se desfasoara batalia de la Rovinari. ° Mircea cel Mare, care prima data a fost batrin, sta la un discurs cu Baiazid. Acesta il primeste politicos, dar cu obraznicie, si-l face in tot felul, ca pe o albie de porci. Cind Baiazid il intreaba arogant "Tu esti Mircea?", domnitorul roman nu se pierde cu firea si ii raspunde la fix: "Da-mparate!" Pina la urma Mircea cel Mare, desi batrin il va ingenunchia pe trufasul otoman cu citeva proverbe si zicatori bine plasate. Imparati cu care lumea nu putea sa se mai impace au venit si la noi in Romania si au cerut pamint si de baut, dar cum venira s-a lamurit cu cine are de-a face si s-a dus de-a berbeleacul cu pleava pulberata, c-au ramas doar citeva de bucati de eniceri si spahii fugind, dintre care este amintita "inspre Dunare, o mina." ° La a-2-a parte a subiectul cerinta este compunerea unei scrisori catre o persoana imaginara pe nume Paula.Un elev raspunde(in scris):"Eu nu mai scriu scrisori pt k am internet... si pe Paula nici nu o cunosc!" ° Mihai Eminescu si-a intitulat poezia "Din valurile vremii..." vrand sa sugereze vremea si apoi nu a mai continuat titlul din nu stiu din ce motiv s-a razgandit si a inceput strofa I... ° Manole a pus-o pe Ana la zid si a inceput sa o lucreze. ° Poema "Miorita" circula pe baza orala, adica nu a fost scrisa, din motive tehnice. In balada "Miorita" este vorba de trei ciobani care comploteaza impreuna sa-l omoare pe unul dintre ei. Ciobanul "Mioritei" a spus ca la cap sa-i puie diverse categorii de fluiere. ° Multimile de boieri exploatatori isi tineau banii numerar in pungi. Haiducii ii atacau si ii usurau de bani in toate baladele. ° Balada e o specie a liricii populare inventata de Ciprian Porumbescu. ° Creierul este un organ oarecum indispensabil capului. ° Calin tine de mīna mireasa care are parul lung de fericire. Ea lupta sa puna mīna pe dragostea flacaului. ° Poetul īsi asteapta iubita ca īmpreuna sa cutremure o barca. ° Ion Creanga s-a nascut īntre anii 1887-1889. ° Nechifor Lipan a avut fericita ocazie de a nu se mai īntoarce acasa fiind jefuit de niste oameni invidiosi. ° Īn romanul "Rascoala" personajul principal este poporul si marea masa a taranilor. ° Dimitrie Cantemir a avut un rol īnsemnat īn viata sa. ° Nechifor Lipan statea " pe spate cu fatza in jos".. ° Profa: In ce tip se incadra Otilia Marculescu? Eleva: In tipul ingerului a fetei blonde.. Profa: Asta ai citit tu intr-o carte? Eleva: Asta am spus-o eu din proprie initiativa ° Haiducii din doine, balade si idile erau liberi si fericiti ca pasarile, animalele si pestii care zburda prin codri. De cum venea primavara, haiducii cei harnici plecau in padure. Acolo ei cintau suflind din frunza si lasindu-i pe boieri cu buza umflata. ° Latina clasica este o limba moarta, care nu se poate vorbi decit in scris. Dupa caderea Imperiului roman, o parte din latina clasica defuncta a devenit bulgara. Limba romana are la baza latina bulgara, amestecata cu elemente de daca si o groaza de cuvinte slabe. In secolul al XV-lea, limba vorbita de popor era considerata vulgara si n-o vorbea nimeni. ° De ce se numeste nuvela "La tiganci"? Raspuns : Localitate in care se petrece actiunea este La tiganci. ° Profesorul : "Ce stil functional are acest text?" Elevul: " Stilul articol" [size="4"] Prof: cum moare Dinu Paturica? Elev:? Prof: A murit intr-un mod simbolic? Elev:? Prof(nervos): Haide, mai, baiatule, cum a murit? Elev(speriat): L-a calcat caruta!!!! ° Nichita Stanescu este un poet care se mira de orice. El se mira si de faptul ca oamenii aud si au urechi. Pai de ce? El n-a avut urechi? A vazut el vreun om fara urechi? Ma rog, da se zice ca asa este in poezie, sa te miri de toate si sa le pui pe toate unele subt altele, in rānduri scurte, ca sa se vada ca sunt versuri. ° Basmul este o poveste mai lunga, poate fi chiar cāt o carte groasa, si are atātea personaje ca nu le mai tii numarul dar trebuie sa fii atent la fabula ca te intālnesti cu ea si in final. ° Basmul studiat de noi este Harap Alb si este un basm cult pentru ca este scris de un om cult, Eminescu. Atunci cand cel care scrie basmul este incult si basmul este incult, adica opus basmului cult, dar amāndoua basmele sunt frumoase, numai ca unul este scris intr-un fel si celalalt in alt fel. ° Īn cunoscuta baladć Miorita, sunt descrise cāteva īntāmplćri īn care sunt implicate doi criminali, o oaie turnćtoare, si un cioban care socheazć prin prostia lui. ° Toma Alimos era viteaz pentru cć cu o mānć conducea calul, cu o mānć īsi tinea matele si cu o mānć se bćtea cu Manea.. ° Inima este īmpćrtitć īn douć atricule si douć testicule... ° Zoe si Tipćtescu se iubeau pe la spate. ° Īmpćratul avea o grćdinć si īn fund un mćr. ° Moromete fćcea pārtie pe salcām ca sć se dea cu sania. Poate s-au mai repetat.Scuze O femeie pleaca, fara sotul ei, in vacanta in Caraibe. Abia ce ajunge si face cunostinta cu un negru aratos. Dupa o noapte de amor inflacarat ea il intreaba: - Cum te cheama? - Nu pot sa-ti spun, ii raspunde el. In fiecare seara ei se intalnesc, fac dragoste, ea il intreaba acelasi lucru iar el ii raspunde la fel. Intr-o seara ea ii spune: - Este ultima mea seara aici, maine plec acasa. O sa-mi spui totusi cum te cheama? - Nu pot sa-ti spun, ca o sa razi de mine, zice negrul. - Hai zi, ca nu rad, nu am de ce! - Binee... Pe mine ma cheama Zapada. Tipa incepe sa rada mai sa se sparga, la care negrul furios: - Eram sigur ca o sa razi de mine, mai bine nu-ti ziceam...! - Nuuu, ma gandeam ca sotul meu nu o sa creada cand o sa-i spun ca am avut 30 cm de zapada in fiecare zi in Caraibe! |
|
|
![]()
|
|
Un preot locuia langa o manastire si avea 10 gaini si un cocos.
Cocosul din cand in cand disparea, dar aparea pana seara. Ultima data cand a zburat nu s-a mai intors si preotul, primul lucru care l-a facut duminica in biserica, a intrebat lumea: "As vrea sa stiu daca cineva are un cocos?" ... si toti barbatii s-au sculat in picioare... "Nu, nu, nu, am vrut sa intreb daca cineva a vazut un cocos?" ....si toate femeile s-au sculat in picioare... "Nu, nu, nu, nici asta n-am vrut sa stiu, vreau sa stiu daca cineva de aici a vazut un cocos care nu-i apartine?" ... si jumatate din femei s-au sculat in picioare... "Nu, nu, nu, nici asta n-am vrut sa stiu, vreau sa stiu daca cineva a vazut cocosul meu?" ... si toate maicutele s-au sculat in picioare |
|
|
![]()
|
|
Intr-o maternitate nasc o moldoveanca, o ardeleanca si-o negresa. Se
incurca bratarile la copii si atunci doctorul zice: - Sa-l chemam pe ardelean ca-i mai calculat si daca isi recunoaste copilul am scapat. Vine ardeleanul si alege copilul negru, la care doctorul zice: - Ce faci, bai, esti nebun? Nu vezi ca-i negru? La care ardeleanul raspunde: - Da, dar unul dintre aia doi e moldovean, si eu nu risc. Dintr-un turn de paza al unui fort din vestul salbatic, santinela striga: - Domnule capitan, vin indienii!!! - Prieteni sau dusmani? intreaba capitanul. - Cred ca-s prieteni, ca vin impreuna! Intr-o mica ferma, uitata in munti, a fost chemat doctorul ca sa asiste la o nastere. Neavand curent electric, fermierul aprinse un felinar in dreptul patului, unde sotia sa ii darui un fiu. Nu trecu mult timp si aparu si al doilea copilas. Bucurie mare, insa vazand ca apare si al treilea copil, fermierul incepu sa strige: - Doctore, sa stingem felinarul, lumina ii atrage. Un tip in stare de ebrietate, isi duce prietenii de pahar in apartamentul lui, sa-i culce. Langa pat se afla un gong. - Ce-i cu gongul ala? intreaba prietenii, clatinandu-se. - Nu-i gong, e un ceas vorbitor. - Serioooos? Un ceas vorbitor? - Ca sa va conving, priviti. spune tipul si apucand gongul trase o lovitura puternica in el. Curand, o voce de cealalta parte a peretelui, striga: - E 3 dimineata, boule! Itic suna la Securitate: -Alo, vedeti ca Strul are niste lemne ! -Si ce e cu asta? -A gaurit si a introdus in fiecare lemn bijuterii, diamante, dolari si, probabil, ceva munitie adusa din America , de la fratele lui. Apoi il suna pe Strul: -Ma dobitocule, pregateste-te ca am trimis sa-ti sparga lemnele! -Pe cine ? -Pe aia, care mi i-ai trimis tu anul trecut, de mi-au sapat gradina. Tanarul indragostit se infiinteaza la tatal iubitei : - Domnule, as dori sa ma casatoresc cu fiica d-voastra . - Cu sotia ati vorbit deja ? - Da, dar daca se poate, as ramane totusi la fiica d-voastra Zice ca ardeleanul coboara pe Feleac spre Cluj cu caruta cu nevasta si copilul. Ajungind in dreptul Teatrului, copilul intreaba: - Tata, da' casa aiasta mare cu doi catei pe ea ce-a fi? - Nu stiu, dragu' tatii. Apoi, in Piata Unirii: - Tata, da' omu aiesta de hier pe cal, cine-o fi? - Nu stiu, dragu' tatii. In fine, linga Parcul Mare: - Tata, da' la balta aiasta mica, oare cum i-a zice? - Nu stiu, dragu' tatii." Femeia, agasata de insistentele copilului, intervine: - Da' mai lasa-l in pace pe tata-to, ma copile, nu vezi ca-i trudit?! La care taranul raspunde cu bonomie ardeleneasca: - Lasa-l, femeie, pe copil sa intrebe, ca numa' asa invata! Un ardelean vine acasa mai devreme de la camp si aude zgomote in dormitor. Se duce in fuga si-si gaseste nevasta dezbracata complet, intinsa pe pat, transpirata si gafaind... -Ce-i ma, nevasta, ce ai? -Am infarct.... zice ea. Ardeleanul da sa fuga afara sa cheme pe doctor, cand copilul lui de 4 ani zice: -Tata, tata, unchiu' Gheorghe este sub pat in pielea goala... Ardeleanul fuge inapoi, ridica patura si-l vede pe Gheorghe sub pat dezbracat si zice: -Pai bine ma, nenorocitule, nevasta-mea moare de inima si tu umbli ca un bezmetic prin casa in pielea goala de-mi sperii copilul... Doi ardeleni se intalnesc pe strada: - De ce esti amarat, Ioane? - Cum sa nu fiu amarat daca mi-o murit un bou. - Eh, ce sa-i faci, ase ne-om duce toti, unu' dupa altu'!... I: Ce primesti la un restaurant moldovenesc daca ceri creier pane? R: Mimorie di porc prajita! Stefan cel Mare in razboi cu turcii, inaintea unei batalii. Fiecare tabara era instalata pe un deal. La un moment dat, un strajer intra la Stefan in cort si ii spune speriat: - Maria Ta, turcii au adus un tun pe dealul lor! - Nu-i nimic, infige un steag in pamant... Zis si facut. Nu trece mult timp si vine iar istericu: - Maria Ta, inca un tun! - Mai pune un steag ma... Si asa mai departe... Turcii au adus 100 de tunuri, pe dealul moldovenilor erau 100 de steaguri. Baiazid se uita prin binoclu, se scarpina in cap si nu intelege ce se intampla. Nu stie ce sa faca si mai bine se retrage. Gata, pleaca, ma rog... Peste 20 de ani, erau pe Coasta de Azur Stefan cu Baiazid la un cockteil. Turcul intreaba: - Ia zi ba Fane, de ce ai facut ma faza aia cu steagurile? Pentru fiecare tun al meu tu ai infipt un steag in pamant? - Am vrut sa-ti arat ca mi se falfaie... Anunt la metroul moldovenesc: "Pazea ca sa lichiesc usili. Urmiaza statia Primavierii, cu podisca pi partea driapta". Odata, eram cu nevasta-mea in pat si ma īntrebam si eu, asa, ca omu' "o fi avut, n-o fi avut?". Pana la urma am zis sa īntreb cu voce tare, nu numai in gand, da' mai pe ocolite, (ca doar sunt un gentleman, ce pana mea) si i-am zis: "Auzi, cum se face ca nu stiu niciodata cand ai orgasm?" Si stiti ce mi-a raspuns: "Pai n-are rost sa te tot sun la servici si sa te deranjez pentru atāta lucru" Un tip suna la usa unui apartament. Usa se deschide si apare o gagica tare... - Doamna, dumneavoastra stiti sa faceti sex? fara nici un cuvant, gagica ii tranti usa in nas. A doua zi, tipul iar suna la usa , iar deschide gagica... - Doamna, dumneavoastra stiti sa faceti sex? La fel de suparata, gagica ii tranteste usa in nas. Seara discuta cu sotul ei, ii povesteste ce si cum. Acesta din urma decide sa ramana a doua zi cu ea. Bineinteles, soneria se face auzita a doua zi. Gagica deschide usa si tipul pune obisnuita intrebare: - Doamna, dumneavoastra stiti sa faceti sex? Plina de tupeu, cu sotul ascuns dupa usa gata sa intervina, gagica raspunde: - Da! - Atunci, va rog sa faceti sex si cu sotul dumneavoastra ca sa-mi lase nevasta in pace . La maternitate, in sala de asteptare trei barbati stau cu sufletul la gura. Iese moasa si il felicita pe primul: - Felicitari aveti gemeni! - Doamne, ce coincidenta, eu chiar lucrez la Minessota Twins... Dupa o ora iese aceeasi femeie si spune celui de al doilea tatic: - Incredibil, aveti tripleti!!! - Nu pot sa cred, ce coincidenta, eu lucrez la 3M Company. Al treilea lesina. - Ce s-a intamplat, intreaba moasa? - El lucreaza la 7UP... Cineva suna la usa , iar barbatul deschide... Moartea, in fata lui, ii spune: - Am venit dupa viata ta! Barbatul o striga pe nevasta-sa: - Viata mea, pe tine te cauta! Doi prieteni discuta pe strada: - Tu ai facut vreodata sex in trei? - Nu! - Atunci, du-te repede acasa, poate mai apuci! Unu evadeaza de la inchisoare. Intra intr-o casa si da peste un cuplu in pat. Ii cere tipului sa se ridice si il leaga de un scaun, apoi, in timp ce o lega pe femeie de pat, se apropie de ea, si o saruta pe gat, apoi se ridica si merge la toaleta. Barbatul ii spune femeii: - Uita-te la infractor! a stat multi ani la inchisoare si n-a mai vazut demult o femeie. Am vazut cum te-a sarutat pe gat. Dak vrea sex, sa nu te opui, sa nu tipi, da-i satisfactie, chiar daca iti este sila de el! e periculos, iar daca o sa se infurie, ne va ucide. Sa fii tare, iubita mea! Te iubesc! Femeia: - Nu ma saruta pe gat, ci imi soptea la ureche. Mi-a spus ca e homosexual si crede ca esti dragut, apoi m-a intrebat daca avem vaselina in casa. Eu i-am spus ca este in baie. Fii tare, iubitule! Si eu te iubesc! Locul 1 cu felicitari!!! Ion vine de la padure,si-o surprinde in casa pe Maria cu Gheorghe facand sex. - Ma, Marie, tie nu ti-e rusine? Eu muncesc ca prostul si iti aduc de toate, si iti fac pe plac. Tu, Marie, tu ma faci de rusine. Si tu, Gheorghe, ma, Gheorghe, macar opreste-te cand vorbesc eu! Intr-o noapte, Ion si Maria, proaspat casatoriti, stateau de vorba: - Ma, Ioane, spune drept, pe cine ai mai avut inaintea mea? - Pe Florica. - Numai pe ea? - Pe Veta, Maricica, Rojika... bla bla bla. - Sa stii ca sunt geloasa. - Lasa, mai bine ai fi multumita ca TU te-ai calificat in finalć... Ion si Maria nu puteau avea copii si s-au dus la un preot foarte priceput, care le-a spus ca ar trebui sa se duca la biserica din Paris si sa aprinda o lumanare. Zis si facut. Peste 6 ani preotul se hotaraste sa le faca o vizita. Ajunge acasa la ei, suna la usa si deschide usa o fetita. - Buna ziua, mama e acasa? - Nu, e la spital, la maternitate, s-a dus sa sa aduca pe lume al saselea copil. - Si tata? - S-a dus sa stinga lumanarea. |
|
|
![]()
|
|
Copiii spun lucruri traznite
Intr-o seara m-am trezit sa ma duc la baie ...si usa dormitorului la mami si la tati a fost deschisa... - Si...? - Am vazut pe mami ca i manca puta la tati... - Si...? - Am fugit repede inapoi ca mi-a fost frica sa nu mi-o manance si pe a mea... Ce este respectul ? Respect inseamna sa te scoli sa stea babele pe scaun. De ce exista ceasuri cu cuc si nu cu cocos, din moment ce cocosul e cunoscut ca ne trezeste dimineata? Ceasurile sunt cu cuc si nu cu cocos, deoarece cucul a fost prima pasare sculatoare. De unde vine obiceiul sa spunem ca trebuie udata incaltamintea sau haina noua? Obiceiul ca trebuie udata haina sau incaltamintea noua vine de la prietenia omului cu bautura. Ce este politica? Politica este cand mai multi oameni se intalnesc si vorbesc foarte mult. De ce barbatii nu poarta cercei? Barbatii nu au voie sa poarte cercei, doar femeile au voie sa poarte cercei, ca asa vrea militia. Militia nu vrea ca barbatii sa fie frumosi ca femeile. Ce limba se foloseste in Iad si in Rai? In Rai vorbim limba muta, in Iad vorbim romaneste. Ce este zambetul? A zambi este cand niste oameni rad cu gura inchisa, ca sa nu deranjeze oamenii de la bloc. De ce ne spalam cu sapun? Noi ne spalam ca sa dam sapun in ochi la microbi. De ce se bat potcoave cailor? La cal se pun potcoave sa nu cada calul pe spate atunci cand pune frana. Ce este rascoala? Rascoala inseamna, cand parintii nostri nu gasesc bani si atunci rascolesc ca sa gaseasca |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 06:19 AM |
|