![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Un copil, la gradinita, incearca sa isi incalte cizmulitele. Pentru ca nu se descurca, a cerut ajutorul educatoarei. Cu tot trasul si impinsul, cizmulitele nu voiau nicidecum sa intre. Pana cand a reusit totusi sa il incalte, educatoarei i-au aparut broboane de transpiratie pe frunte. De aceea aproape ca i-au dat lacrimile cand copilul i-a zis:
- Doamna, dar sunt puse invels... Intr-adevar, erau puse gresit... Nu a fost cu nimic mai usor sa ii scoata cizmulitele decat sa i le puna, totusi a reusit sa isi pastreze calmul pana cand cizmulitele au fost iar incaltate, tot cu sudoare pe frunte, dar de data aceasta asa cum trebuia. Insa atunci baietelul a zis: - Cizmulitele astea nu sunt ale mele!!! In loc sa tipe la el "De ce nu mi-ai spus?", educatoarea si-a muscat buza si inca o data s-a chinuit să il descalte. Cand s-a terminat chinul descaltatului, baietelul i-a spus: - Sunt cizmulitele flatelui meu. Mama mi-a zis sa le incalt pe astea azi. Acum ea nu mai stia ce sa faca... Sa planga sau sa rada? A reusit totusi sa stranga suficienta rabdare pentru a se lupta din nou cu cizmulitele. Cand, in sfarsit, l-a incaltat, inainte de a-l trimite afara la joaca, l-a intrebat: - Si acum, unde iti sunt manusile? Trebuie sa ti le pun in maini ca sa poti pleca afara! - Le-am bagat in cizmulite ca sa nu le pield... In tramvai: - E cineva fara bilet acolo, in fund? - Eu, dar mi-l bag imediat! O familie se duce pentru prima data la restaurant si, dupa ce mananca, el plateste iar ea ii spune chelnerului: − Resturile sa mi le puneti la pachet pentru catel. − Bineinteles doamna. La care copiii in gura mare: − Uraaaaa! Ne cumpara cateeel! Barbatul: In sfarsit. Am asteptat asta atata timp. Femeia: Vrei sa plec? Barbatul: Ai innebunit? Nici sa nu te gindesti la asta. Femeia: Ma iubesti? Barbatul: Bineinteles! Tot timpul! Femeia: M-ai inselat vreodata? Barbatul: Doamne fereste! Bineinteles ca nu. Femeia: O sa faci sex numai cu mine? Barbatul: Sigur ca da. Cu orice ocazie. Femeia: O sa ma lovesti vreodata? Barbatul: Ai innebunit?! Femeia: Pot sa am incredere in tine? Barbatul: Da! Femeia: Iubitule! ... si acum citeste de jos in sus Sotul ei o conduce la aeroport si ii ureaza "Drum bun!" Sotia ii multumeste si il intreaba ce vrea sa-i aduca. Sotul rade si spune ca vrea o italianca. Femeia a tacut si a plecat. Peste doua saptamani sotul se duce sa o ia de la aeroport si o intreaba cum a fost calatoria. Apoi intreaba ce s-a intamplat cu cadoul lui. Ea il intreaba:"Ce cadou?" "Cel pe care ti l-am cerut! O italianca!" "O, acela.", a raspuns ea. "Am facut tot ce am putut, acum trebuie sa asteptam noua luni sa vedem daca e fata." Tipurile de salarii din Romania: Salariul Ceapa: il vezi, il iei in mana si iti dau lacrimile. Salariul Nenorocit: nu te ajuta la nimic, doar te face sa suferi, insa nu poti trai fara el. Salariul Dietetic: te face sa mananci din ce in ce mai putin. Salariul Ateu: te indoiesti de existenta lui. Salariul Magic: face cateva miscari si dispare. Salariul Furtuna: nu stii cand o sa apara si nici cat o sa tina. Salariul Umor Negru: razi ca sa nu plangi. Salariul Prezervativ: iti taie pofta. Salariul Impotent: atunci cand ai mai multa nevoie te dezamageste. Salariul Menstruatie: vine o data pe luna si tine 4 zile. Intr-un mall, un barbat intra la frizer insotit de-un baietel. Dupa ce i se face tratamentul complet - ras, spalat, tuns si manichiura - il suie pe baietel pe scaun si-i spune frizerului: - Trebuie sa-mi cumpar o cravata. Vin imediat. Cand vede ca a terminat de tuns baietelul, insa tipul nu se intoarce, frizerul glumeste: - Se pare ca tatal tau te-a uitat aici. La care baietelul raspunde: - Ala nu era tatal meu. Eu ma jucam aici in fata cand el m-a luat de mana si mi-a spus "Haide fiule sa ne tundem pe gratis!" Un pitic intra intr-un bar si striga "vreau si eu un suc"! Sare el ce sare... dar tot nu vede dupa tejghea si tot striga "vreau si eu un suc, vreau si eu un suc"! Se enerveaza si se duce dupa tejghea. Acolo vede alt pitic sarind si strigand: "cola sau fanta, cola sau fanta"? - Aveti sampon? - De oua. - Si pe cap cu ce ma spal?! Un tip isi gaseste nevasta in pat cu cel mai bun prieten al său. Scoate pusca din dulap si-l omoara pe loc. Nevasta-sa: Cu o asa atitudine, ai sa ramai fara prieteni. Un student e la examen si nu prea stie. Profesorul ii zice: - Macar stii ce-i aia examen? - Da, este atunci cand doi oameni inteligenti vorbesc intre ei. - Si daca unul dintre ei este idiot? - Celalalt nu ia examenul. - Chelner! - Da, domnule. - Te rog sa imi mai prajesti putin puiul... imi mananca toata salata! Concurs de tras cu arcul. Se aseaza tinta - un tip cu un mar pe cap - la 50 metri. Vine primul concurent. Ocheste, trage, despica marul. Urale. Mindru, tipul se intoarce si declama : - I'm Wilhelm Tell ! Runda a doua. Se departeaza tinta la 100 metri. Vine alt concurent, ocheste si trage. Marul cade despicat. Ovatii. Se intoarce si asta cu un zambet autoritar si zice: - I'm Robin Hood ! Runda a treia. Tinta se aseaza la 150 metri. Vine al treilea concurent, ocheste si trage. Ii crapa capul aluia. Stupoare. Se intoarce tipul si zice: - I'm sorry !!! - Ce ai face daca ai castiga marele premiu la loto? - Mi-as plati datoriile. - Si restul? - Restul sa mai astepte. Intr-un teatru, un ins statea intins pe trei scaune. Plasatoarea vine la el si ii explica: - Domnule, nu aveti voie sa ocupati decat un singur loc... Individul nici nu se misca. - Domnule, insista plasatoarea, nu puteti ocupa decat un loc, va rog sa eliberati celelalte doua locuri. Din nou, nici o miscare. Plasatoarea il cheama pe directorul teatrului si-i explica situatia. I se adreseaza si directorul: - Domnule, va rog frumos, eliberati celelalte doua locuri. Vazand ca nu obtine nici un raspuns, directorul cheama un politist. - Cum te numesti, cetatene ? il ia tare politistul pe individ. - Vasile, raspunde cu vocea stinsa tipul. - Aha, si de unde esti? - De la balcon, raspunde individul cu durere in glas. CUM GANDESTE UN GREIER : M-am trezit luni si m-am gandit marti sa ma duc miercuri la munca....Da` cand am vazut joi ca vine vineri am zis ce dracu sa caut sambata la munca...cand duminica e zi libera ! Noul guvern Boc Boc aduce 9 experti japonezi pentru posturile de ministri. Iată noii miniştri: 1. Nimika Nuimoka 2. Yaspaga Shidute 3. Vreypostu Daybanu 4. Undeypliku Katesparg 5. Winoakuma Kuosuma 6. Furatzara Kutotu 7. Bagabany Labayatu 8. Totkumita Madeskurk 9. Nufurytu Furyo Un fapt mai putin cunoscut Primul dispozitiv de protectie pentru testicole numit" cupa" a fost folosit la un meci de hockey in 1874 si prima casca de protectie pentru cap a fost folosita de-abia in 1974. Asta inseamna ca le-a luat 100 ani barbatilor ca sa realizeze ca si capul care contine creierul e important... Doamnelor .... Nu mai radeti! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Adevarul despre munca 1. Muncesti in ture pana tarziu in noapte... Intocmai ca o prostituata. 2. Esti platit sa faci clientul fericit... Intocmai ca o prostituata. 3. Clientul iti plateste o multime de bani, dar angajatorul isi tine aproape fiecare banut pentru el... Intocmai ca o prostituata. 4. Esti rasplatit pentru implinirea viselor clientului... Intocmai ca o prostituata. 5. Relatiile de prietenie se duc naibii si ajungi sa-ti petreci timpul cu oameni din aceeasi profesie ca si tine... Intocmai ca o prostituata. 6. Cand trebuie sa te intalnesti cu un client, trebuie sa fii intotdeauna bine dispus si frumos imbracat... Intocmai ca o prostituata. 7. Dar cand te intorci acasa arati de parca te-ai intoarce din iad... Intocmai ca o prostituata. 8. Clientul intotdeauna vrea sa plateasca mai putin, dar asteapta lucruri incredibile de la tine... Intocmai ca de la o prostituata. 9. Cand oamenii te intreaba despre job-ul tau, ai dificultati in a le explica ceea ce faci de fapt... Intocmai ca o prostituata. 10. In fiecare zi cand te trezesti , iti spui: "N-am sa-mi mai petrec restul vietii facand asta." Intocmai ca o prostituata... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Foarte tari, Di! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
O femeie este oprita in trafic de un politist.
Politistul: Buna ziua.. Femeia: Buna ziua, ce s-a intamplat? P: Ati depasit limita de viteza. Permisul dvs., va rog. F: Vi l-as da, numai ca nu am asa ceva. P: Nu aveti?! F: L-am pierdut definitiv pentru conducere repetata in stare de ebrietate. P: Aha… Imi aratati va rog actele masinii? F: Nu pot. P: De ce? F: Am furat aceasta masina. P: Ce-ati facut?! F: Am furat masina si am ucis proprietarul. P: Poftim?!!! F: Daca nu ma credeti, cadavrul este in portbagaj… vreti sa il vedeti? In acest moment politistul se retrage incet spre masina sa si cere ajutoare prin radio. In 5 minute sosesc la fata locului alte 5 masini de politie… Un ofiter superior se apropie de masina femeii cu pistolul pregatit. Politistul 2: Doamna, va rog sa iesiti din masina! Femeia iese din automobil. F: S-a intamplat ceva, domnule? P2: Unul dintre colegii mei mi-a spus ca ati furat aceasta masina si ca ati ucis proprietarul. F: Am ucis proprietarul? P2: Da. Va rog sa deschideti portbagajul. Femeia deschide portbagajul, care este gol… P2: Masina este a dvs., doamna? F: Da. Poftiti actele ei. Primul politist ramane perplex. P2: Unul dintre colegii mei sustine ca nu aveti nici permis. Femeia cauta in poseta, scoate un port-document si-l intinde politistului. Acesta il deschide si studiaza permisul, care este in regula. Tipul deja nu mai stie ce sa creada. P2: Multumesc, doamna… Vedeti, colegul meu mi-a spus ca nu aveti permis, ca ati furat masina si i-ati ucis proprietarul! F: Sunt convinsa ca porcul asta mincinos v-a spus si ca mergeam cu viteza! Un politist vine dimineata pe la ora 5 la serviciu, in pielea goala. Superiorul il intreaba: - Ba, ce-i cu tine? Ai innebunit, ce vii in halul asta la serviciu? - Sefuuuu`, am fost cu nevasta-mea la o petrecere si pe la 3 noaptea au inceput jocurile de societate. S-au stins luminile si o voce a strigat: - Sa se dezbrace doamnele ! Dupa cateva minute, din nou : - Si domnii sa se dezbrace ! Imediat aceeasi voce a strigat: - Si acum… la lucru! - Si??? Intreaba seful… - Si eu intr-un sfert de ora am ajuns!!! Un automobilist a fost prins de un radar care i-a inregistrat viteza si i-a fotografiat si masina. A primit apoi prin posta o amenda de 40 $ si o fotografie a masinii. In loc sa plateasca amenda, automobilistul a trimis la politie o poza cu 40 $. Cateva zile mai tarziu, a primit o scrisoare de la politie care continea o alta fotografie, de data aceasta fiind fotografiata o pereche de catuse. Soferul nostru a achitat imediat amenda. Un preot ortodox, un preot catolic si un rabin jucau poker. La un moment dat, in toiul jocului, cind pariurile erau cu trei zerouri, vine politia si ii prinde in flagrant. Politistul il intreaba pe preotul ortodox: - De ce joci poker, parinte? Preotul ortodox raspunde: - Eu, poker!?… Fereasca Dumnezeu si Maica Domnului… Politistul trece la preotul catolic: - Sfintia voastra juca poker? Preotul catolic ridica ochii spre cer, spuse in gind un Doamne, iarta-ma!” si, apoi, raspunde sec: - Nu! Politistul se intoarse la rabin si il intreaba si pe el: - Rabine, marturiseste macar tu ca jucai poker! La care rabinul ridica din umeri si raspunse: - Cu cine?.. Doi politisti gasesc trei grenade intr-o groapa. 1:-Ce ne facem cu ele? 2:-Le ducem la sectie. 1:-Si daca explodeaza una pe drum? 2:-Spunem ca am gasit doar doua. Scuza buna Scris pe 28 Martie 2008 de catre Bancuri · Comenteaza-l In categoria: Bancuri cu politisti Un tip gonea pe autostrada cu mult peste viteza legala. Vazand girofarul unei masini de politie in oglinda, se gandeste: “Am o masina buna si pot sa dispar”. Asa ca accelereaza si urmarirea incepe. Cand acul kilometrajului ajunge la capatul cursei, vazind ca totusi nu poate sa scape de politist, barbatul se gandeste ca ar fi mai bine sa renunte si trage pe dreapta. Politistul se apropie de masina si spune: - Asculta, baiete. Am avut o zi groaznica si vreau sa ajung acasa. Inventeaza o scuza buna ca sa te las sa pleci. Tipul se gandeste putin si raspunde: - Acum trei saptamani, sotia mea a fugit cu un politist. Cand te-am vazut in spatele masinii, am crezut ca vrei sa mi-o aduci inapoi! Pe Transfagarasan Scris pe 28 Martie 2008 de catre Bancuri · Comenteaza-l In categoria: Bancuri cu politisti Pe Transfagarasan, in alerta, urca Aro-ul politiei in marsarier. Un trecator ii intreaba: - Da bine mai baieti, de ce urcati voi pe traseul acesta periculos cu spatele? - Pai, ne-am gindit ca daca sus nu gasim loc de intors, vom putea veni la coborare cu fata. Dupa un timp, din nou echipajul politiei, coborand Transfagarasanul, tot in marsarier. Trecatorul din nou: - Pai bine mai baieti, de ce coborati Transfagarasanul cu spatele? - Am gasit loc de intors! Stimati colegi, fondurile din amenzi au scazut drastic, asa ca… la treaba! dati amenda pentru orice! Cu ordinul proaspat in memorie, politistul statea in mijlocul strazii asteptand victima. Apare un jeep… “A! Asta sigur are bani…” Il controleaza… toate actele in regula, masina nu avea nimic, soferul nu era baut… “Ma, nu pot sa il las sa plece asa…” – Domnule sofer, am o intrebare pentru dumneavoastra: sunteti pe sosea, noaptea, si din fata se apropie o lumina… Ce e? - O motocicleta, domnu` politist… - Raspuns evaziv! Poate sa fie o Honda, poate sa fie o Yamaha… Amenda!………. Mai am o intrebare pentru dumneavoastra: sunteti pe sosea, noaptea, si din fata se apropie doua luminite… Ce sa fie? - O masina, dom` politist… - Raspuns evaziv! Poate sa fie o Dacie, poate sa fie un Mercedes… Amenda! - Dom` politist, pot sa va pun si eu o intrebare? Cum stati dumneavoastra asa in post, noaptea, vedeti ca trece strada o femeie, fusta scurta, tocuri, tigara in mana, mana in sold, machiata ca dracu`… Ce e? - Haideti dom`le… o curva, normal! - Raspuns evaziv! Poate sa fie ma-ta, poate sa fie nevasta-ta… O trupa de politisti se aduna in jurul sefului. - Atentiune! zice sefu`, incepem operatiunea! Potriviti-va ceasurile. - E 11:48. Pentru cei care au ceas cu afisaj digital: betisor, betisor, scaunel, om de zapada … |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
1.Un tip a cumparat un frigider nou pentru casa lui. Ca sa scape de cel vechi, l-a pus in fata casei cu un carton pe el,pe care scrie: "E gratis, il vrei, ia-l acasa".
4 zile a stat frigiderul acolo si nimeni nici macar nu s-a uitat la el. A realizat ca oamenii erau prea neincrezatori in aceasta oferta. Asa ca a decis sa schimbe cartonul : "Frigider de vanzare cu 100 ron". A doua zi cineva l-a furat! Ei traiesc printre noi!!!! 2. Intr-o zi mergeam pe plaja cu niste prieteni cand deodata cineva a tipat :”Uite o pasare moarta!”... cineva s-a uitat in sus spre cer si a exclamat : “Unde,unde?” Ei traiesc printre noi!!! 3. Cand se uita la o casa,fratele meu a intrebat agenta imobiliara in ce directie este nordul,el a explicat ca nu vrea ca soarele sa-l trezeasca in fiecare dimineata. Ea a intrebat “Soarele rasare in nord?” Cand fratele meu i-a explicat ca soarele rasare in est de ceva timp, ea a dat din cap si a zis: “Oh, nu prea tin pasul cu lucrurile astea” Ei traiesc printre noi!!! 4. Luam pranzul intr-o cafenea, cand fara sa vrem am auzit-o pe angajata ca vorbea despre o arsura pe care a facut-o la sfarsitul saptamanii cand mergea spre plaja cu masina. A condus cu ea decapotata, dar nu credea ca se va arde pentru ca era in mers. Ei traiesc printre noi!!! 5. Sora mea are un fel de cutit in masina care este special pentru a taia centura de siguranta in caz ca ramane blocata din cauza unui accident.. Ea il tine in portbagaj. Ei traiesc printre noi!!! 6. Umblam cu un prieten cand am vazut o femeie cu un cercel in nas,de care era atasat un un lantisor pana la cercelul din ureche. Prietenul meu a zis ”Nu se va rupe lantul de fiecare data cand va intoarce capul?”. A trebuit sa-i explic ca nasul si urechea unei persoane raman la aceeasi distanta una de cealalta indiferent in ce directie va intoarce capul… Ei traiesc printre noi!!! 7. Nu mi-am gasit bagajele in zona pentru bagaje din aeroport. Asa ca am mers la biroul bagaje pierdute si i-am spus femeii de acolo ca bagajele mele nu au aparut. Ea a zambit calm si mi-a spus sa nu imi fac griji deoarece ea este pregatita si instruita profesional si ca sunt in maini bune. ”Acum” m-a intrebat ea :”A ajuns avionul dumneavoastra?” (Eu lucrez cu astfel de oameni) Ei traiesc printre noi!!! 8. Cand munceam la o pizzerie am observat un barbat care a comandat o pizza mica la pachet. Parea sa fie singur si bucatarul l-a intrebat daca doreste sa taie piza in 4 sau in 6 felii. A stat si s-a gandit un pic inainte sa raspunda: “Lasa in 4 felii, nu cred ca imi este destul de foame sa mananc 6 felii. Da, ei traiesc printre noi!!! Din pacate, nu doar traiesc printre noi, dar se si reproduc!!!! Si ce e mai tragic ne si conduc!!!!!!!! |
|
|
![]()
|
|
Foarte tari! Si cint mai sint de-astea.. Perfect adevarate ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Rabi primeste de ziua lui de la un prieten din America o papagalita. O aduce acasa si cum pune colivia pe masa, papagalita incepe sa strige: - Sunt o curva! Sunt o curva! Un elev ii spune: - Rabi, nu fi suparat, am eu acasa doi papagali superbi, foarte evlaviosi, care-si petrec tot timpul in rugaciuni. Da-mi mie papagalita, sa stea cu papagalii mei ceva timp si se va intoarce pe drumul cel bun. Ia elevul papagalita acasa, o baga-n in cusca papagalilor, acestia nemiscati stau cufundati in rugaciune. Nu trece mult si papagalita incepe: - Sunt o curva! Sunt o curva!... La care unul dintre papagali ii da un ghiont celuilalt: - Vezi ba fraiere ca nu ne-am rugat degeaba ... In padure, intr-o zi se intalneste iepurasul cu vulpea si-i zice: - Vulpito n-ai vrea sa facem si noi ceva? - Mi-ar placea dar vreau sa raman virgina. - Nu-i asta o problema, cunosc eu pe cineva care te poate coase la loc. Asa ca cei doi se pun pe treaba si dupa aia iepurele o duce la un arici care o coase la loc. A doua zi lupul ii propune acelasi lucru. - Mi-ar placea dar chiar vreau sa raman virgina. - Nu-i asta o problema, te duc la un prieten si te coase la loc. Vulpea accepta iar apoi lupul o duce la arici si acesta o coase din nou. A treia zi si ursul ii propune. - As vrea dar vreau sa raman virgina. Ursul ii spune acelasi lucru ca si ceilalti doi, iar dupa ce-si termina si el treaba o duce si el la arici. La care ariciul suparat: - Daca stiam ca esti asa cu*va iti puneam fermoar! Un macelar vede intrand in magazinul sau un caine cu o bancnota de $10 si un bilet pe care scria: "10 antricoate de miel, va rog." Amuzat, ia banii, pune antricoatele intr-o punga in gura cainelui, si inchide repede magazinul. Il urmareste pe caine si vede cum opreste la culoarea verde a semaforului, se asigura in ambele sensuri si traverseaza in statia de autobuz. Cainele verifica lista cu orarul si se aseaza pe banca. Cand autobuzul apare, se uita sa verifice numarul autobuzului, apoi se urca. Macelarul il urmeaza perplex. Dupa un timp, cainele se aseaza in fata, se pune pe labele din spate si apasa butonul "stop", iar macelarul il urmeaza afara. Cainele alearga pana in fata unei case si lasa punga la intrare. Se intoarce pe alee, mai face o cursa, si latra catre usa. Si latra, si latra. Nici un raspuns. Atunci sare pe perete, alearga in jurul gradinii, se bate cu capul de geam, sare, si asteapta din nou la usa. Un tip masiv iese injurand si bombanind cainele. Macelarul incepe sa strige la tip, "Ce dracului faci? Cainele asta e un geniu!" Stapanul ii raspunde, "Geniu, pe dracu'! Este a doua oara saptamana asta cand isi uita cheia." Intr-o zi, un iepure alerga vesel prin padure, cind deodata sub un copac vede un cerb care fuma un trabuc. - Ce faci, ai innebunit? Intr-o zi frumoasa ca asta, in mijlocul naturii, tu te intoxici? Hai cu mine sa alergi, sa-ti oxigenezi plaminii! - Ai dreptate, spune cerbul, si incepe sa alerge cu iepurele. In timp ce alergau, cei doi vad vulpea, care tocmai statea cu nasul in cocaina. - Hei, spune cerbul, aici in mijlocul naturii ti-ai gasit sa iei cocaina? Hai mai bine cu noi sa alergi, sa-ti oxigenezi plaminii. - Ai dreptate, raspunde vulpea, si incepe sa alerge cu iepurele si cerbul. Putin mai incolo, il intilnesc pe lup, cu seringa in mina si cu o doza de heroina pura la indemina. - Hei, suntem in mijlocul naturii, si tu te droghezi? face vulpea. Mai bine vino sa alergi cu noi, sa-ti oxigenezi plaminii. - Da' mai duce-ti-va naibii, face lupul, de fiecare data cind iepurele ia extasy, noi incepem sa alergam ca idiotii prin padure? Intr-o padure se deschide un supermarket. Toate animalele se aseaza la coada lupul, vulpea ursul ajung mai la urma. Deodata apare iepurele si vrea sa treaca de urs, care era ultimul. Ursul suparat il ia pe iepure la bataie, in cele din urma iepurele scapa si vrea sa treaca mai departe dar da de vulpe care suparata ca iepurele vrea sa o ia inaintea ei il ia la bataie. Iepurele scapa si de vulpe si ambitionat vrea sa treaca si mai in fata dar da de lup care vrea si el sa-l ia la bataie. Atunci iepurele suparat incepe sa strige: - Sa mor daca mai deschid magazinul astazi! Vine revolutia in Romania si incepe vulturul sa zboare, sa faca picaje, lupinguri... Il vede vulpea: - Auzi, vulture, ai innebunit? ce te rupi asa in figuri? Vulturul raspunde: - Cumatra, acum e democratie. Cum aude vulpea incepe sa alerge prin padure in zigzag, sa se dea peste cap... O vede ursul: - Ce-ai cumatra, a dat strechea-n tine? Vulpea: - Ursule, e democratie! Aude ursul si spune: - Asa? atunci ia vino tu incoace. O prinde si i-o trage bine. Pleaca vulpea amarata cu coada-ntre picioare, se intalneste cu vulturul si-i spune ce-a patit din cauza democratiei. La care vulturul: - Cumatra, democratia e aici sus. Jos e fu*ere! Un tip dorea sa scape de motanul sau si il ducea cat mai departe de casa, dar motanul se intorcea de fiecare data inapoi. Si asa de cateva ori. In sfarsit, tipul a dus motanul foarte departe alegand un drum cu cotituri, dorind sa-l incurce. Ca rezultat, la intoarcere se rataci singur. O suna pe sotie: - Motanul a venit? - Da! - Da-mi-l, te rog, la telefon... Ion mergea intr-o zi pe camp cu caruta, in spatele carutei mergea si cainele lui. Se supara Ion ca, calul mergea prea incet si incepe sa dea cu biciul in el. Da o data, da de 2 ori, a treia oara se intoarce calul la el si zice "Ba Ioane da esti chiar asa..." Ion se sperie cand il aude si o ia la fuga, si fuge si fuge, si cainele dupa el, si fuge prin padure , cainele dupa el. La un moment dat oboseste si se aseaza langa un copac gafaind, cainele vine si el tot obosit si zice "Ba Ioane...ce m-a speriat calul ala cand a inceput sa vorbeasca" Un terorist intra intr-un petshop la parterul unui zgarie-nori urland: - Am aici o bomba, in 30 de secunda sa fiti afara!!!!! Din spate se aude o broasca testoasa: -Ce magar esti, bah!!!! Un urs la farmacie: - 50 de prezervative va rog. Doi iepurasi in spatele lui isi dadeau coate si radeau de el sa se prapadeasca. Ursu' se intoarce, se uita crunt la ei, se intoarce la farmacist si zice: - Pardon, 52! Un om avea un papagal care injura. Intr-o zi exasperat, il inchide in camera. Nimic, numai porcarii ii ieseau pe gura papagalului. Il inchide in sifonier. Si mai rau. Il inchide in congelator. Dupa un minut tace. Deschide omul usa congelatorului. Papagalul zice "Va rog sa acceptati scuzele mele pentru neplacerile provocate, va sigur insa ca nu se vor mai repeta!". Omul sa cada pe spate, nu-i venea sa creada. Tot papagalul: "Apropo, doar asa, de curiozitate;gaina cu ce a gresit?" Ursul se plimba prin padure cu o foaie in mana. Se intalneste cu lupul. - Ce ai acolo ursule? - Lista cu animalele pe care trebuie sa le ucid azi. - Vai, si nu cumva sunt si eu pe lista? - Pai, esti la numarul 45. - Vai, nu ma omori, lasa-ma sa ma duc la copiii mei sa-i mai vad odata si dupa aia poti sa ma omori! - Bine, hai. Se duc, vede lupu ce are de vazut, apoi il omoara ursul. Dupa un timp, se intalneste cu vulpea. - Ursule ce ai acolo? - Lista cu... - Vai, si sunt si eu acolo? - Da, la nr. 15. - Ursule, nu ma ucide! Lasa-ma sa imi vad copiii, etc. - Bine. Merge, se uita, moare si vulpea. Mai tirziu, cu iepurele: - Ursule, ursule, ce ai acolo? - Lista cu animalele... - Si sunt si eu pe acolo? - Pai, esti la nr. 3. - Aoleu! Si nu poti sa ma stergi de pe lista?... - Ba da. La piata Ion vinde un cocos. Un cumparator il intreaba: - Da gainile le calca? - Calca gaini, rate, hulubi, curcani, chiar si porci! - Atunci de ce il vindeti? - De la o vreme se uita chioris la mine... Veterinarul are zi de insamantat artificial vaci. Baga mana pana la cot in prima, a doua, a treia, etc.. La un moment dat isi sterge ceasul, vede ca e ora cinci si hotaraste ca e cazul se inceteze lucru. Se uita in spate.. intr-un colt o singura vacuta. Ii spune: e lasa ca mai e timp si maine, te rezolv atunci. Isi strange lucurile si porneste catre masina. Aude in spatele lui tropa-trop, tropa-trop.. se uita in urma... vacuta! - Ce faci mai vacuta, stii, ti-am zis... maine... - Mmmmmm macar un pupic?! - Ce face un licurici cand ia viagra? - Devine neon. Ursul si vulpea erau foarte buni prieteni si temuti in padure; intr-o zi se intalnira si neavand ce face, hotarara sa se lege de iepuras. - Da' din ce motiv putem sa-l batem? intreaba ursul, mai prost. - Pai, il intrebam daca are palarie, zice vulpea, si daca zice ca are, il batem, daca zice ca n-are, iara il batem. Zis si facut... Dupa ce iese iepurasul din spital, se duce sa-i pandeasca pe cei doi confrati; si ii surprinde complotand impotriva lui. - Da' de data asta, cum o sa pretextam bataia? zice iara ursul nedumerit. - Il intrebam daca are tigari, si il batem orice raspunde, zice vulpea. Iepurasul fuge la magazin, cumpara doua pachete de tigari si se intoarce in padure; apar cei de mai sus: - Ai tigari iepurasule? se rasteste ursul... - Cu filtru sau fara filtru? raspunde iepurasul, increzator. Ursul ramane inmarmurit, dar vulpea: - Iepurasule iar n-ai palarie... Merge Leul prin padure, da peste Vulpe si o ia de gat: - Ia zi, Vulpe, cine e regele animalelor?? Vulpea, sufocandu-se: - Tttuuu essssti... Leul arunca Vulpea cat colo si merge mai departe... si da peste un lup. Ii da doua labe si-l zvarle cat-colo. - Cine e, ba, regele animalelor, ha??? - Tu esti, Leule, tu esti... Leul il lasa si pe sarmanul Lup in pace si merge mai departe, intalnindu-se cu Elefantul: - Ia zi Elefantule, cine e regele animalelor?? Elefantul il apuca frumusel cu trompa si da de trei ori cu el de pamant. Leul, intins lat si abia sufland: - Eh, bine, daca nu stii... nu stii, asta e !!! Mistretul furios isi cumpara o bicicleta si se da cu ea prin padure. Iepurasul, fugind pe langa el, ii tot striga: - O sa cazi! O sa cazi! Mistretul, nervos: - N-o sa cad! N-o sa cad! Pana la urma cade intr-o groapa. Iepurasul, vesel: - Vezi, ti-am zis eu c-o sa cazi! Mistretul ii raspunde: - Parchez unde vreau, da!? Un tip mergea cu masina in afara orasului, cand deodata i se opreste motorul. Cum nu se pricepea deloc, si se intreba cum s-o scoata la capat, apare un cal alb si-i spune: - Vezi ca e infundat carburatorul! Il indruma cum sa faca si pleaca. Tipul ramane masca, dar face ce i-a zis calul si minune: motorul porneste! Se opreste in primul oras la primul politist si-i povesteste totul: - N-o sa credeti ce mi s-a intamplat: mergeam cu masina, deodata motorul s-a oprit si a aparut un cal care mi-a spus cum sa-l repar. - Ce culoare avea calul, alb sau negru? - intreaba politistul. - Alb. - Dom’le, ai avut mare noroc ca nu era ala negru, ca si ala iti spune, dar nu se pricepe! - Nu aveti nimic de declarat? il intreaba vamesul pe calator. - Ba da, papagalul meu. - Atunci inseamna ca trebuie sa platiti o taxa. Sant scutiti de vama numai papagalii impaiati. Omul are cateva secunde de gandire. Deodata se aude o voce ragusita din bagaje: - Iti arde de glume? Plateste imediat... Soricelul cel mic vede lilieci: - Uite, mama, ingerasi! Balena mascul se invarte nervos in jurul balenei femela: - Guvernele tuturor tarilor, sute de organizatii ecologiste, lideri politici de marca, milioane de oameni - toti se lupta ca specia noastra sa supravietuiasca, iar tu imi spui mie ca te doare capul... Un stol de pasari zboara in forma de V catre tarile calde. La un moment dat un pui isi intreaba mama: - Mama, chiar trebuie sa-l urmam toti pe cretinul ala din fata? - Ce sa facem, mama, daca el are harta!? Intr-o zi, in timp ce vitelusul se juca cu purcelusii in curte, vaca isi striga baiatul: - Gigele, vino imediat in casa! Ajuns langa mama lui, aceasta continua: - De cate ori nu ti-am mai spus sa nu te mai joci cu copiii aia? Vitelusul: - Dar mama... Vaca: - Nimic! Tatal lor este un porc! Vitelusul: - Bine mama, dar si tu esti o vaca! Vaca: - Da! Dar taica-tu-i veterinar! Un tanar cumpara o cutie de viagra. Ajunge acasa si din gresala papagalul mananca toate pastilele! Tanarul, nestiind cum sa-l scoata din calduri, il baga in congelator... dupa cateva ore isi aminteste si de papagalul pe care il uitase in congelator, deschide usa si vede papagalul transpirat tot. Tanarul, mirat intreaba: - Ce-ai facut ma? Cum de esti transpirat? Papagalul: - Bai varule, tu stii cat de greu e sa cracanezi puii astia congelati? La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma futea la cap si pe mine ma durea in cur!" Nu stiu cati dintre voi isi fac cumparaturile la Carrefour dar va este folositor sa fiti preveniti. E ceva ce mi s-a intamplat mie la Carrefour si vi s-ar putea intampla si voua. Escrocheria functioneaza in urmatorul fel: Doua pustoaice bune de 18 ani se apropie de masina in timp ce incarcati cumparaturile in portbagaj. Amandoua incep sa stearga parbrizul de la masina cu o carpa in timp ce sanii le atarna afara din tricouri. Este imposibil sa nu te uiti. Cand le multumesti si le oferi niste bani, ele te roaga ca in loc de asta sa le duci la un alt magazin Carrefour. Accepti si ele suie pe bancheta din spate. Pe drum incep sa faca sex una cu alta. Dupa un timp una dintre ele trece in fata si incepe sa iti faca sex oral. In acest timp cealalta iti fura portofelul!!! Va sfatuiesc sa fiti foarte atenti deoarece mie mi s-a intamplat lunea trecuta, miercuri, de doua ori joi, sambata si din nou ieri... acum ma duc din nou. Doi discuta pe strada: - Tu ai facut vreodata sex in trei? - Nu! - Atunci, du-te repede acasa, poate mai apuci! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
mortale bancurile!
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
ABUZ = fără buze
ACRU = unitate de măsură a acrelii. Ex: Tata are o soţie de 3 acri şi o soacră de 5. ACTRIŢĂ = matriţă pentru fabricarea acelor AIUREA = loc bine determinat spre care ne îndreptăm ALI-DADA = fratele mai mic al lui Ali-Baba (pe fratele mijlociu, din respect pentru dumneavoastră, nu-l amintim) ALOPECIE = căderea părului, de pildă când pomul este lovit cu toporul la rădăcină ALTERCAŢIE = schimb de cuvinte cu parul AMÂNAT = fără mâini AMPULĂ = amintiri din tinereţe APOI = apă mare APOPLEXIE = stare de disconfort creată de apa provenită de la vecin, neconvenţional, prin tavan AŢÂŢAT = fără sâni BASCĂ = femeie din Pirinei, cu marginile îndoite înăuntru BATALION = fratele mai mic al plutonierului Batal Gheorghe BIRMANIA = predispoziţie maladivă a unui ministru de finanţe de a pune noi taxe şi impozite BIROCRAŢIE = democraţie originală, bazată pe încasarea cât mai multor biruri, cam ca la noi BIZAR = zar dublu BOSUMFLAT = şef supraponderal BULDOZER = aparat sofisticat utilizat la repartizarea în fiecare litru de sifon a 163.172.249+3 bule de CO2 CACOFONIE = proprietate a sunetului specifică manelelor CARAMEA = răspunsul soţilor la întrebarea "Cine face piaţa?" CASCĂ = ordin pe care comandantul il dă militarilor cu puţin timp înainte de culcare CELULOZĂ = boală căpătată în închisoare CHILOT = moldovean ce chilotează un avion CIMBRU = marcă poştală din Banat COLONEL = intestinul subţire COMBINEZON = lenjerie uşoară, transparentă, purtată de lucrătorii de pe combine CONTRADICŢIE = ceva împotriva dicţiei, spre exemplu căluşul DIHOR = pârţ cu blană DOGMĂ = răspunsul la întrebarea "Ce rasă e câinele ăsta?" EVADAT = răspunsul la întrebarea "Cine dat ţie măr, Adam?" EXTRACTOR = fost tractor la C.A.P., actualmente piese de schimb în Turcia FURCULIŢĂ = mărturisire facută în instanţă GARGARĂ = boală parlamentară (A) GENERALIZA = verb mai mare în grad decât "a coloneliza" GHERILA = un moş simpatic care dăruieşte copiilor din Cambodgia, Honduras şi Peru cadouri drăguţe: mitraliere, pistoale, grenade, mortiere. GHINIOANE = varianta moldovenească pentru ardelenescul "Bine, Ioane" HAITI = grupuri de lupi flămânzi care bântuie prin judeţul Botoşani HERMAFRODIT = fetiţ care este baiată HOLDING = sistem de alarmă pentru holuri ÎMPRĂŞTIERE = rezultatul procesului prin care beţivii se fac praştie ÎNCHINARE = transport către China ÎNFOCARE = transformare în focă ÎNVINUIRE = procesul de fermentare a mustului ÎNVIORAT = prevăzut cu vioară LEŞINĂ = pe unde circulă "le tren" LEUCEMIE = cancerul monedei naţionale LIBERTATEA PRESEI = privilegiu de care se bucură un ziarist la ieşirea din închisoare MAIOR = turist care bate drumurile cu maiul MANIPULARE = manevrarea penisului cu ajutorul mâinilor MĂCEL = mac mic MERITORIU = teritoriul ocupat de livada de meri MICROSCOP = scop mărunt MILA = pereche de note muzicale folosită la măsurarea distanţelor; se cunosc: mila terestră, mila marină şi mila publică MOLIERE = cutiuţe în care se păstrează naftalina MONOLOG = olog de un picior BIOLOG = olog de ambele piciore SEXOLOG = olog de 6 picioare (de ex. miriapod sexolog) MOPS = câine care a făcut ceva box la viaţa lui MUCOASĂ = posibilă purtătoare de SIDA, în jur de 16 ani NASOL = amintiri despre viitor NASTURE = plasture pentru nas NATRABT = Trabant aflat pe linia de montaj, neasamblat PAPANAŞ = naşul Papei PAPARUDE = rudele Papei PASPARTU = salut adresat de gazdă, la plecare, unui gurmand autoinvitat de Revelion PICOLIŢĂ = a zece la minus doisprezecea parte dintr-o liţă PIRELLI = firmă care a dat faliment când or venit moldovenii cu "firma pi buni" PIRON = locul unde opreşte trenul în gara din Iaşi PITON = peşte a cărui lungime declarată se obţine din cea reală prin înmulţire cu 3,14 PLASTURE = nasture din material plastic POLIŢIA CĂLARE = echipaj al Poliţiei care se ocupă cu violurile PRUDENT = pastă de dinţi cu extras de prune RATEU = pateu din carne de raţă SCARABEU = cetăţean ce locuieşte la bloc, la scara a doua; din aceeaşi familie de cuvinte se cunosc scaraceu şi scaradeu SCUMPETE = termen drăgăstos adresat femeii iubite pe timp de inflaţie SIFILIS = muncă de Sisif a lui Lis SOIOS = de soi SOPRAN = cântăreţ cu alea mici, mici TIR ÎNCRUCIŞAT = camion turcesc în care şoferul dezleagă integrame împreună cu o fetiţă rătăcită prin parcare TRACTOR = actor cu mult trac TUTUN = a-a-arma de-de-de a-a-artilerie ŢÂŢĂ = sân care nu ne mai place ŢURŢUR = sunetul soneriei, iarna VEDETĂ = nava mică de război care se bucură de o deosebită popularitate YETI = filmul lui Spielberg, "E.T.", pe ecranele Iaşiului |
|
|
![]()
|
|
Teo, (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) foarte tari! Parca ar fi definitii rebusiste! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
La un examen de fizica. Profesorul foarte prost dispus. Intra prima studenta. - Duduie, e vara, sunteti intr-un compartiment de tren si va este foarte cald. Ce faceti? Studenta foarte bucuroasa de simplitatea intrebarii raspunde: - Deschid fereastra. - Perfect, va rog sa calculati viteza cu care intra curentul de aer in compartiment, temperatura de afara si presiunea atmosferica. - ?!? Pica examenul. A doua studenta pateste la fel. Intra si a treia studenta, care intre timp aflase despre ce era vorba. - Duduie, e vara, sunteti in tren, in compartiment, si va e foarte cald.Ce faceti? - Imi dau jos bluza. - Dar totusi va e cald. - Imi dau jos fusta. - Inca va e foarte cald. - Imi dau jos sutienul, chilotii, tot, raman goala. - Si daca inca va mai este cald? - Domnule profesor, si sa stiu ca fac sex cu tot trenul, dar fereastra aia tot nu o deschid! La examen un student ia un bilet - nu stie. Ia altul - iarasi nu stie. Al treilea - de asemenea...Si asa al patrulea, al cincilea... Profesorul il opreste si ii da nota "5". Ceilalti studenti se revolta: - Pentru ce? - Cum pentru ce? Dupa cum cauta, inseamna ca tot stie ceva..... Un tip intra intr-o farmacie. Multa lume, inghesuiala. - Nu va suparati, va rog sa ma lasati sa intru in fata ca am pe cineva la pat. Oamenii cumsecade ii fac loc si ajunge la ghiseu. Tipul se apleaca la ghiseu si spune: - 3 prezervative va rog. O doamna intra la farmacie si ii cere farmacistului arsenic. Farmacistul intreaba: - Doamna, la ce va trebuie arsenicul? - Pentru ca sa-l omor pe sotul meu! - Doamna, nu pot sa va vind arsenic pentru acest motiv, imi pare rau, spune farmacistul. Atunci doamna scotoceste in poseta si scoate o fotografie cu sotul ei care facea dragoste cu sotia farmacistului. Acesta se uita la fotografie si spune: - Ah, scuzati-ma, n-am stiut ca aveti reteta. Un tip furios intra intr-o farmacie si cere condica de reclamatii. Farmacistul, surprins, speriat, il intreaba: - Care-i problema, care-i necazul? Orice nemultumire aveti o sa o rezolvam fara a scrie in condica, va rog frumos! - Bine, dar ce vreti sa scrieti? - Stiti ce vreau sa scriu in ea? Vreau sa scriu ca prezervativele voaste sint de proasta calitate, sint slabe si se rup. La care un mos, care-si cumpara niste sirop de tuse, zice: - Da, da, aveti dreptate. Si scrieti ca se si-ndoaie! Un tip intra intr-o farmacie si o roaga pe farmacista sa-i dea 10 prezervative. Le ia, le arunca pe jos si incape sa le calce. Farmacista mirata intreaba: - Domnule, dar de ce le calcati? - Asa m-am lasat si de tigari!... D-le doctor, cum a murit Ion? - Nu stim inca. Tot ce stim este ca la autopsie s-a zbatut mult… Seara, Ion si Maria se pregatesc de culcare. Ion iese afara sa se usureze. Se intoarce peste citeva minute cu pantalonii uzi. Maria il intreaba: - Ploua? - Nu, bate vintul. Ion si maria mergeau pe strada. Maria ii zice lui Ion: ma Ioane, io is lezbi. Ion: ce-i aia? Maria: vezi femeia aia de pe strada? Ion: da o vad si cei cu ea? Maria: mie imi place de ea si as vrea sa fac sex cu ea. Sta Ion un pic.. dupa care zice: tu Marie, cred ca si io is lezbi. Ion era pe patul de moarte. O intreaba pe Maria: - Apoi tu, Marie, ca amu` mor, tu m-ai inselat pe mine ori ba? Maria ii raspunde ganditoare: - Ma, Ioane, io t-as zice, da' daca nu mori ... Intr-o seara Maria ii zice lu' Ion: - Ioane, mai zi-mi si mie o vorba calda, ca de mult nu te-am mai auzit! - Marie, sa te arda focul! Ion si Maria in pat: -Ioane dormi? -Nu. -Ma iubesti? -Dorm Un tip si-o tipa in pat, actiune din greu. Dintr-o data se aude o frana de masina in fata casei, tipul sare din pat, isi ia hainele in brate, tipa ii deschide geamul, si sare. Dupa un timp se aude un ciocanit la usa. Tipa deschide, in usa ... tipul cu hainele in brate... - Ma nevasta, da' stresati mai suntem! Ion si cu Maria in pat. Maria avand chef de sex, ii zice lu' Ion : - Auzi Ioane, facem pariu ca ma ascund in pat si nu ma gasesti ? - Facem pariu ca nu te caut ?.... Ion si Maria in vizita la gradina zoologica vad la un moment dat cusca leului deschisa. Se uita in stanga, se uita in dreapta si vad in cele din urma pe ingrijitor: - D-le unde-i leul? - La leoaica. Maria curioasa intreba: - Si... cat sta la leoaica? - Cam o ora. - I-auzi Ioane sta o oraaaa!!! - De fa Marie, eu nu sunt leu. Merg ei ce mai merg si vad cusca tigrului deschisa. Aceeasi poveste la care Maria i-l intreaba pe ingijitor: - Si cat sta acolo la tigroaica? - Doua ore. - I-auzi Ioane... 2 oreeee!!! - De fa Marie, eu nu sunt tigru. In fine ajung la cerb si afla de la ingrijitor ca sta la ciuta doar 5 minute. Aunci Ion spune: - Vezi fa Marie, cerbul sta si el numai 5 minute! La care Maria raspunde: - Bine mai Ioane, dar uita-te si tu ce coarne are! Ion si Maria in noaptea nuntii singuri in casa. Maria: -Ioane hai ma in pat... Ion: - Taci mai femeie!... si se uita pe geam. Dupa vreo 30 de minute Maria il striga iar. - Ioane, hai ma in pat! Ion: -Taci ma femeie. Si continua sa se uite pe geam... Dupa vreo 3 ore tot asa Maria se ruga de Ion. Maria: -Ioane, hai ma in pat! Ion: -Taci ma femeie! Mare dreptate avea tata, zise el uitandu-se pe geam, chiar ca ii faina noaptea nuntii! Ion si Maria, la restaurant. Maria, sorbind dintr-un pahat cu vin: - Sa stii ca nu poate fi vorba de sex inainte de casatorie! Ion: - Atunci suna-ma dupa ce te casatoresti... Marie vine de la parauas, unde a fost cu hainele la spalat, si-i spune lui Ion: - Ma Ioane, sa stii tu ca, in timp ce spalam hainele aplecata la parau, cineva m-a violat de trei ori. - Ma femeie, tu esti proasta, cum adica te-a violat de trei ori? Tu prima oara n-ai simtit? De ce-ai mai stat de inca doua ori? - Pai de primele doua ori am crezut ca esti tu, ma Ioane, numa cand o fost a treia oara am inceput sa intru la banuieli... |
|
|
![]()
|
|
Erau Ion si Maria in luna de miere la un hotel. Deodata suna telefonul Mariei.Era mama ei.
Mama:marie, ati facut si voi ce fac tinerii? Maria:Nu Mama:Pai voi ce faceti acolo? Maria:Eu ma uit la televizor si Ion citeste ziarul. Mama:Spunei lui Ion sa bage ce are el mai gros in gaura unde faci tu pipi.Va sun mai incolo! Maria:Bine.Pa! Maria si Ion fac in tocmai.Dupa o ora suna din nou mama Mariei: Mama:Ati facut ce am zis eu? Maria:Da. Mama:Si cum e? Maria:Ion e de o ora cu piciorul in WC - Fa, Marie, tu esti fata mare ? - Cum ti-o fi norocul, Ioane... - Stiti, cand lon m-a trantit pentru prima data pe spate si mi-a dat chilotii jos, am fost atat de surprinsa incat aproape... cat pe ce... aproape... - Ce aproape? - Aproape ca incepusem sa ma opun. Maria il striga la masa pe Ion care cosea pe un deal in departare: -Ioaneeee! Ioaneeee! Ion nu raspunde. Trece pe acolo un turist: -Poftiti doamna binoclul acesta. Poate Ion e cu spatele incoace. Vedeti ce face. Maria se uita la Ion si spune incet, dulce: -Hai Ioane la masa... Ion catre Maria: - Unde fusasi? - Iaca, facui si io dragoste? - Io te intrebai unde fusesi, nu ce facusi. Maria s-a dus in padure sa culeaga floricele impreuna cu Ion, dar cum era multa lume pe-acolo, chiar asta au facut. O fetita abia a terminat prima saptamana de clasa intai si a venit nervoasa acasa: "Imi pierd vremea cu scoala" ii spune mamei. "Nu stiu sa citesc, nu stiu sa scriu si nici sa vorbesc nu ma lasa!" Un vanator cedeaza cicalelilor nevesti-si si o duce la vanatoare. Acolo ii explica cum se tine pusca, cum se tinteste, cum se apasa pe tragaci. Ii mai spune, de asemeni, ca atunci cand a impuscat un animal sa se grabeasca spre el, ca nu cumva un alt vanator sa-si insuseasca trofeul. Dupa putin timp aude dinspre nevasta-sa o impuscatura si vociferari. Porneste itr-acolo si o vede pe nevasta-sa certandu-se zdravan cu un alt vanator asupra unui les de animal. Apropiindu-se, il aude pe vanator strigand: - Bine duduie, bine, e-n ordine, ne-am inţeles, cerbul e al dumitale. Dar lasa-ma cel putin sa scot saua de pe el... Tipuri de orgasme: 1. Astmatica: Aahh... ahhh... ahhh! 2. Geografica: Aici, aici, aici, aici! 3. Matematiciana: Mai mult, mai mult, mai mult, mai mult! 4. Religioasa : Oh Doamne, oh Doamne! 5. Sinucigasa: Mor, mor! 6. Criminala: Daca te opresti acum, te omor! 7. Zootehnista: Vino taurul meu, vino! 8. Cheerleader: Da-i... da-i... da-i! 9. Profesoara de engleza: Oh... yes, oh... good... 10. Tipul Primul proiect: Nu te opri! Continua, continua! 11. Negativa: Nuuu, nuuuuuu! 12. Pozitiva: Da... da... da! 13. Profesoara: Da... asa... pe acolo... foarte bine... corect... perfect. 14. Dezinformata : Ce e asta?... De ce?... Ce-mi faci? 15. Analista de sistem: OK. Procesul s-a terminat cu succes. 16. Clarvazatoarea: Simt ca vine... aproape ca a venit... il vad, il vad. 17. Orgasmul fals: Oh, oh, acuma da-te jos! 18. Orgasmul confuz: Oh da, oh nu, Oh Doamne... 19. Orgasmul fotbalist: Ma duc, ma duuuuuc, am fost! 20. Orgasmul profetic: Vin; Viiiiiiiiiiiin! Anunt la matrimoniale: "Caut sotie" Mii de raspunsuri: "Ia-o pe-a mea!" - Doamna, stiti ca sotul dv. va inseala? - Bineinteles, stiu cu cine, stiu unde si cind, dar inca nu mi-am dat seama cu ce... |
|
|
![]()
|
|
Bancuri seci cu scotieni
De ce au dat faliment toate liniile erotice in Scotia? Pentru ca toti sunau cu taxa inversa! Un scotian bea o bere intr-un bar. Dupa un timp, doreste sa mearga la toaleta. Fiind aglomeratie in bar, lasă un biletel langa bere: "Am scuipat in ea". Revenind, gaseste alt biletel: "Si noi". Un tata scotian le spune copiilor sai: copii, daca sunteti cuminti saptamana asta, duminica va duc la cofetarie sa vedeti cum mananca lumea prajituri. - Ce face un scotian cand ii arde casa? - Da bip la la pompieri. Un scotian pe patul de moarte: -Mama, esti aici? -Da, sunt... -Tata, esti aici? -Da, sunt... -Nevasta, esti aici? -Da, sunt... -Copiii sunt aici? -Da sunt... La care scotianul furios: -Atunci de ce e becul aprins in bucatarie?... Intr-un mic orasel scotian, un localnic este sunat la telefon: - Alo, John? Batrane, ma aflu intr-o situatie critica si am nevoie, urgent, de 10 lire... Poti sa-mi dai? - Alo, nu inteleg nici o vorba! - raspunde John. - Imi - trebuie - zece - lire! striga, aproape silabisit, solicitantul. - Alo, intervine centralista pe fir, domnului ii trebuie 10 lire de la dvs... - Stii ce? se infurie John. Daca auzi asa de bine, imprumuta-i dumneata! - Fiul meu va datoreaza bani pentru un costum pe care i l-ati facut acum trei ani, ii spuse croitorului un scotian care tocmai intrase in magazin. - Si dumneavoastra ati venit sa-mi dati banii, nu-i asa? - Nu! As dori sa-mi comand si eu un costum in aceleasi conditii. - Stiati de ce scotienii spun ca sexul e o afacere proasta? - Se baga in ea mai mult decat se scoate! O echipa scotiana de fotbal castiga campionatul. Antrenorul, fericit, spune: - Baieti, cred ca meritati ceva racoritor. Johnny, deschide larg fereastra! Un economist scotian e intrebat care-i deosebirea dintre munca si capital. - Foarte simplu, zice acesta. Imprumuta-mi o mie de lire, pe care le voi intrebuinta drept capital. Pe urma, incearca sa-ti iei datoria inapoi. Ai sa vezi si ce e munca. - Cum incepe o reteta in cartile de bucate scotiene? - Se imprumuta... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 10:04 PM |
|