![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Imi place ala la inchisoare!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Discutie intre o mamica si fetita ei
- Mamico, mi-ai spus ca ingerasii au aripi si pot zbura! - Desigur, scumpa mea! - Aseara, cand tu nu erai, l-am auzit cum tata ii spunea bonei "ingeras". Ea cand va zbura? - Maine dimineata, scumpo, maine dimineata ... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sotia catre barbatul ei:
- Te-ai cam imbatat aseara.... - Termina cu prostiile ca nu eram beat, abia daca am baut trei beri! - Bine, daca spui tu... Insa acum ridicat-te din fata garajului, ca trebuie sa plec la serviciu! |
|
|
![]()
|
|
Am lesinat de ris!!!
Cum se numeste un barbat incatusat ? Unul in care poti avea incredere. Ce vrea sa spuna un barbat care iti gafaie prin pat, se agita fara sa-si gaseasca locul si mormaie ceva ce poate sa insemne o chemare tandra? Vrea sa spuna ca n-are destula plapuma. De ce numai 10% dintre barbati ajung in rai ? Pentru ca, daca ar ajunge toti, acolo ar fi iadul. De ce le plac barbatilor femeile destepte? Deoarece contrariile se atrag. Cum inteleg barbatii sa-si imparta in mod egal sarcinile cu femeile ? Noi gatim - ei mananca; noi curatam - ei fac mizerie; noi lucram din greu - ei dau sfaturi si indicatii. Cum face un barbat exercitii de gimnastica pe plaja ? Isi suge burta de cate ori vede niste bikini. Cum arata un barbat care se gandeste la viitor ? Cumpara doua lazi de bere in loc de una. De cati barbati ai nevoie ca sa insurubezi un bec ? De unul singur. Pentru ca imediat ce a ajuns la bec, asteapta ca intreaga lume sa se invarta in jurul sau. Ce a zis Dumnezeu dupa ce a creat barbatul ? Pot sa fac ceva mai mult. Cand crede un barbat ca e sincer intr-o relatie ? Atunci cand iti spune, pe bune, cum il cheama. Care-i lucrul cel mai inteligent pe care-l poate spune un barbat ? Asa cum zice nevasta mea… De ce a creat Dumnezeu intai barbatul si mai apoi femeia ? Pentru ca inainte sa realizezi capodopera trebuie sa faci o proba. De ce femela paianjenului cunoscuta sub numele de Vaduva neagra isi omoara masculul dupa implinirea actului sexual ? Ca sa opreasca sforaitul inainte de a incepe. De ce majoritatea sporturilor barbatesti se joaca pe iarba artificiala ? Pentru ca jucatorii sa nu fie ispititi s-o pasca. De ce au nevoie barbatii de reluari la fazele sportive ? Pentru ca dupa 30 de secunde ei uita tot ce s-a intamplat. De ce e nevoie de 100 de milioane de spermatozoizi ca sa fecundeze un ovul ? Pentru ca nici unul nu se opreste sa intrebe care e directia cea buna. De ce psihanaliza, ca metoda de tratament, e mult mai usoara la barbati decât la femei ? Pentru ca barbatilor nu le trebuie deloc timp sa se intoarca in copilarie: ei sunt deja acolo. Dupa nasterea copilului un tata japonez panicat se duce la obstetrician: - Domnule doctor, sunt suparat deoarece fiica mea are parul rosu; este imposibil sa fie copilul meu! - Prostii, replica doctorul, chiar daca dvs si sotia dvs aveti parul negru, unul dintre predecesorii familiei dvs se poate sa fi contribuit la formarea genelor copilului si asa se explica parul rosu. - Dar este imposibil, replica indignat omul, noi suntem asiatici puri! - Atunci, zise doctorul, da-mi voie sa te intreb un lucru: cat de des faceti dragoste, tu si sotia ta? Barbatul rusinat raspunse: - Am muncit mult anul care a trecut, nu mai facem dragoste decat o data sau de doua ori pe luna... - Atunci uite-ti raspunsul, exclama doctorul. E rugina! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
- Oricât de neaoş ar părea, mujdei vine din franceză, de la mousse d’ail(spumă de usturoi). Să nu vă mai prind, aşadar, spunând “mujdei de usturoi”. - Cravata a fost iniţial croată, fiindcă o purtau mercenarii croaţi din armata lui Ludovic al XIII-lea, pe la o mie şase sute. - Şmecher vine din germană, de la Schmecker, care era degustătorul de vinuri. Actualii şmecheri, săracii, nu fac diferenţa între Veuve Clicquot şi căpşunică de Vârteşcoiu. - Chirpiciul vine tocmai din Persia, unde însemna cărămidă. - Oraşul Giurgiu se chema pe vremuri San Giorgio, că-l înfiinţaseră nişte genovezi aventuroşi care făceau comerţ. Tot mai bine decât oraşul de vis-ŕ-vis, care s-a transformat din Sexaginta Prista în Ruse. - Pogăcile (nişte turte foarte simple, rustice, din grâu sau mălai) au ajuns la noi prin austrieci, care le ziceau Pogatschen, dar se trag din focacciaitaliană, care vine de la focus, care înseamnă mijloc, centru, buric. Buricul casei era cuptorul. Voilŕ. - Tradiţionala damigeană vine din franţuzescul damme-Jeanne, adică tanti Ioana. În Argentina i se zice şi acum dama Juana, în timp ce englezii au făcut-o demijohn, iar Vestul sălbatic a transformat-o înjimmyjohn. -
BANCUL NR.1 AL ANULUI 2012 Un preot se despartea de parohia sa dupa multi ani de slujire. |
|
|
![]()
|
|
Parerea furnicii despre Toparceanu
GREIERELE SI FURNICA (Fabula moderna) Primavara. Furnica sapa, pune seminte, face straturi. Apare si greierele. - Ce faci, greierasule? - Merg la un tenis cu baietii. - Mai, mai! Sa nu vii la iarna sa-mi ceri mancare, ca nu stiu ce-ti fac! - Da, da, bine.... Vara. Furnica aduna, secera, coseste. Trece greierele, cu o chitara sub brat. - Ce faci, ma? - Ma duc sa cant cu baietii in parc. - Sa nu uiti: de la mine sa nu ceri de mancare. Toamna. Furnica culegea de zor, facea dulceturi, punea conserve. Trece greierul, tot cu chitara sub brat. - Ce faci, ma? - Ma duc sa cant cu baietii in bar. - Bine, ma, da' la munca nu vii pana la iarna? Vine iarna. Furnica statea in pridvor, infofolita intr-un sal si cu un ceai fierbinte in mana, cand vede o limuzina. Din ea coboara greierasul. - Ce faci, greierasule? - Uite, ma duc la Paris sa cant. Am avut succes cu chitara. - Bine, greierasule, bafta. Si daca-l vezi pe unu', Toparceanu, zi-i ca-mi bag picioarele in "Balada" lui Sa ai o zi de greier ! |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Discutie intre o mamica si fetita ei - Mamico, mi-ai spus ca ingerasii au aripi si pot zbura! - Desigur, scumpa mea! - Aseara, cand tu nu erai, l-am auzit cum tata ii spunea bonei "ingeras". Ea cand va zbura? - Maine dimineata, scumpo, maine dimineata ... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Jo!!!! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Un tip este adus in fata judecatorului in sala de tribunal.
- Omule, spune-mi si mie de ce a trebuit sa te urmareasca masina Politiei 2 ore? De ce esti acuzat? - Onorata instanta, vina mea este ca mi-am inceput cumparaturile de Craciun mult prea devreme! - Cum asa, "prea devreme"?! Adica cat de devreme?! - La o ora la care magazinele erau inca inchise, domnule judecator! |
|
|
![]()
|
|
Fetiţa de clasa a 5-a vine acasă de la şcoală:
- Mamă, azi la şcoală ne-au făcut testul de virginitate la toate fetele din clasă. N-au găsit decât o singură virgină. - Vai draga mamii, felicitări! Precis tu eşti aceea, nu? - Eu? Nu mamă, diriginta! Un puşti pe stradă: - Mamaie, matale eşti curvă? - Nesimţitule. pe cine faci tu mamaie? Soţul vede în programul TV că va fi finala la categoria supergrea la box profesionist, etichetată ca meciul secolului. A hotărât să se pregătească să vadă meciul: cumpără bere, cumpără alune, pune berea la rece, curăţă şi prăjeşte alunele, se aşează comod în fotoliu gata să privească meciul. Doar ce a început şi în secunda 7, K.O. şi lupta a luat sfârşit! Omul nostru n-apucase nici măcar o gură de bere să înghită! În acest moment soţia apare din bucătărie şi cu sarcasm spune: - Ei! Acum mă înţelegi şi pe mine? Tatăl vine la oraş în vizită la fiul student. A sosit seara târziu, e întuneric afară şi nu se vede nici o mişcare, nimeni pe care să întrebe, aşa că se apropie de cămin si strigă: - Stelian Popescu unde stă? Se aude o voce plictisită : - Sprijină-l de uşă că venim noi să-l luăm ! La inmormantarea unei femei, pe marginea gropii stateau sotul si amantul femeii. Amantul plangea cu lacrimi fierbinti. Sotul femeii il consoleaza impasibil: - Hai, linisteste-te, o sa ma recasatoresc! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:42 AM |
|