![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
O nevasta de fermier se intoarcea catre casa cu masina. La un moment dat isi suna sotul:
- Dragule, avem o problema: Am lovit un curcan si este intepenit sub roti. Inca se zbate, ce sa fac cu el? - Ia pusca din portbagaj si scapa-l de suferinta! Dupa aia arunca-l si tu intr-un boschet! Dupa cateva zeci de minute bune, nevasta isi suna din nou sotul, gafaind din greu: - Dragule, iar avem o problema! - Ce e, mai, nu ai reusit sa scapi de un amarat de curcan? - Ba da, dragule, cam greu, da am reusit! - Pai si atunci care mai e problema?! - Iubitule, am gasit masina curcanului, are girofarul inca deschis, acum ce fac?! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
BANCUL ZILEI de la www.eLady.ro
Am citit că, anul trecut, s-au căsătorit 4.153.237 de oameni. Nu c-am fi noi cārcotaşe, dar nu ar fi trebuit totusi să fie un număr par?! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Poate au fost numarate si doua jumatati (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Asa o fi, Teo! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Un tānăr arab īl īntreabă pe taică-su: - Tată... - Da, fiule! - Pentru ce purtăm pe cap pălăria asta bizară? - Se numeşte burnuth iar īn deşert te apără de soare, răspunde tatăl. - Aha... dar tată... - Da, fiule! - Da' ce-i cu rochia asta pe care o purtăm? - Este burka, iar īn deşert, unde este foarte cald, īţi protejează corpul. - Bun! Dar, tată... - Da, fiule! - Ce-i cu pantofii ăştia, cam urāţi, pe care-i purtăm īn picioare? - A... sunt babouches şi sunt pentru ca atunci, cānd mergi prin deşert, să nu te arzi la picioare. - Bun... O ultimă īntrebare, tată. - Ce mai este, fiule? - De ce locuim la Paris ?!... - Tata, esti chemat la scoala. - De ce? Ce ai mai facut? - Mai tii minte ca te-am rugat sa imi scrii compunerea despre cum mi-am petrecut vacanta? Pai uite ca Directorului nu i-a placut momentul cu streaptease club! Langa o prostituata opreste un jeep: -Ce faci pentru 100 euro? -Absolut totul. -Ok, urca, ma vei ajuta sa-mi asfaltez curtea! |
|
|
![]()
|
|
BANCUL ZILEI de la www.eLady.ro
Doctorul consulta un cuplu, dupa care ii spune in particular sotiei: - Doamna, am o veste buna si una proasta. Voi incepe cu cea proasta: sotul are sifilis. Vestea buna: nu l-a luat de la dumneavoastra! |
|
|
![]()
|
|
Un barbat ajunge acasa si isi gaseste sotia facandu-si bagajele.
- Ce faci, draga? Unde pleci?! - La Las Vegas ! Am aflat ca acolo sunt barbati care m-ar plati cu 400 de dolari ca sa le fac ce tie iti fac pe gratis! Omul sta putin pe ganduri, apoi incepe si el sa-si faca bagajele. - Dar tu ce faci acolo?, intreaba sotia. - Merg si eu la Las Vegas... sunt foarte curios sa vad cum ai sa te descurci tu cu doar 800 de dolari pe an! |
|
|
![]()
|
|
9 din 10 actori imbracati in halate de stomatologi recomanda Sensodyne.
Totusi, in acelasi timp, Colgate este marca cea mai recomandata si utilizata de medicii dentisti din Romania. ... Mai intelege cineva ceva?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) --------------------------- BANCUL ZILEI de la www.eLady.ro Doi batranei stau de vorba: - Ce ti-e si cu viata asta. Parca ieri aduceam acasa femei frumoase... Celalalt ofteaza si spune imbufnat: - Tu nu ai dreptul sa te plangi! Macar tu stii cum e! Eu n-am putut aduce acasa vreodata o femeie frumoasa. Intai din cauza parintilor si apoi din cauza sotiei... |
|
|
![]()
|
|
Bulă iese noaptea beat dintr-o cīrciumă. Īl acostează o negresă:
- Ei, iubitule, vii cu mine acasă? - Da' ce să caut eu noaptea taman īn Africa? Bulă apare īn faţa ofiţerului stării civile cu o fată de 14 ani. Acesta īi explică: - Din păcate, nu vă pot căsători decīt cu acordul scris al părinţilor fetei, la aceasta vīrstă. - Hmm!... Cine crezi tu că e ăla care stă cu puşca la intrare? |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Soţia:
- Bărbatul trebuie să fie un pic mai frumos decāt maimuţa! Soţul: - Bărbatul trebuie să fie un pic mai frumos decāt maimuţa cu care trăieşte! Pe un şantier, vine o comisie īn inspecţie. Şeful de şantier le spune lucrătorilor: - Orice s-ar īntāmpla, reacţionaţi īn aşa fel de parcă aşa trebuia să fie. Vine comisia, priveşte. Deodată, cade un perete. Un lucrător, bucuros, se uită la ceas: - Zece şi treizeci. Exact după grafic! |
|
|
![]()
|
|
Un marinar naufragiază pe o insula pustie şi rămāne acolo 10 ani. Īntr-o zi o fată frumoasă īnoată pānă la insulă īntr-un costum de scafandru şi intră īn vorbă cu bărbatul:
- Bună! Se vede ca eşti aici de mult timp. De cāt timp n-ai mai fumat o ţigară? - De zece ani! Fata trage fermoarul de la un buzunar al costumului şi scoate o ţigaretă pe care i-o dă bărbatului. - Oh, mulţumesc din suflet! - Şi de cānd n-ai mai băut ceva? - De zece ani! Fata trage fermoarul de la un buzunar mai mare şi scoate o sticlă de whisky pe care i-o dă bărbatului. - O mulţumesc mult. Eşti ca o zānă buna! Fata (coborānd fermoarul costumului): - Şi ia spune-mi, de cānd n-ai mai avut o partidă ? - Oh, Doamne, să nu-mi spui că ai şi crose de golf acolo?! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 06:49 PM |
|